Canon klar med EF 70-300 mm. F/4-5.6 IS II USM med Nano USM og elektronisk Lens Information Display

Søborg den 15. september 2016: Canon har lanceret et nyt zoomobjektiv - EF 70-300 mm. F/4-5.6 IS II USM - der på flere måder byder på helt nyskabende teknologier, blandt andet elektronisk Lens Information Display. Objektivet erstatter EF 70-300 mm. f/4-5.6 IS USM og henvender sig til såvel hobbyfotografen som den mere avancerede fotograf, lige som Nano USM fokuseringsmotoren gør det særdeles attraktivt til videooptagelser.


EF 70-300 mm. F/4-5.6 IS II USM er slankt samt kompakt, og brændvidden gør objektivet velegnet til både portræt-, sports- og naturoptagelser, lige som det naturligvis komplementerer de øvrige objektiver i EF-sortimentet. Det nye objektiv kan benyttes på både EOS DSLR-kameraer med APS-C, APS-H eller fullframe sensor.

Enestående billedkvalitet i enhver situation
Objektivet byder på en helt ny optisk konstruktion, som blandt andet rummer et ultra-low dispersion (UD) linseelement, der dramatisk reducerer kromatiske afvigelser, hvilket sikrer enestående farver og kontrast. Objektivet er naturligvis udstyret med optisk billedstabilisator, der giver 4 blænder mere at arbejde med under dårlige lysforhold, idet eventuelle rystelser minimeres og gør det muligt at lave skarpe, håndholdte optagelser ved længere lukkertider uden stativ.

EF 70-300 mm. F/4-5.6 IS II USM er endvidere forsynet med den Nano USM fokuseringsmotor, der blev introduceret på EF-S 18 -135 mm. f/3.5-5.6 IS USM. Det giver lynhurtig, glidende og ikke mindst næsten lydløs fokusering, hvilket ikke blot er bekvemt ved optagelse af stillbilleder, men faktisk en endnu større fordel ved optagelse af video, hvor lydløs fokusering uden ryk er essentielt.

Elektronisk Lens Information Display
EF 70-300 mm. F/4-5.6 IS II USM er det første Canon objektiv, der leveres med elektronisk Lens Information Display, som vises på kameraets LCD-skærm. Det er en funktion, der især er nyttig for de fotografer, der har brug for information i realtid om blandt andet fokuseringsafstand, dybdeskarphed ved forskellige blænder samt aktuel brændvidde. Det er desuden muligt at se den præcise forlængelsesfaktor, når der skiftes mellem kameraer med APS-C og APS-H sensor.

Nøglefunktioner EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM:

  • Lynhurtig og lydløs Nano USM fokuseringsmotor.
  • Elektronisk Lens Information Display.
  • Helt ny optisk konstruktion.
  • Slankt og kompakt design med elegant sort overflade.
  • 67 mm. filterdiameter, kompatibel med det øvrige EF-sortiment.
Vejledende udsalgspris på EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM er: 4,540.00 kr
Salgsstart for EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM er i november