Arbejd trådløst med Canons nye Wi-Fi Adapter W-E1

Søborg den 25. august 2016: Canon har netop introduceret Wi-Fi Adapter W-E1, en dedikeret Wi-Fi adapter til Canons EOS 7D Mark II, EOS 5DS og EOS 5DS R kameraer. Adapteren, der kræver en firmwareopdatering, som er klar til EOS 7D Mark II i september og EOS 5DS samt EOS 5DS R i november, gør det muligt helt trådløst at overføre sine billeder fra de nævnte kameramodeller til enhver iOS eller Android enhed, såvel tablet som smartphone. Desuden giver adapteren mulighed for at overføre billederne til en computer, lige som kameraet kan fjernstyres via denne.


Gem og send samtidig
Wi-Fi Adapter W-E1 har samme formfaktor som et SD kort og kan efter opdatering anvendes på de tre nævnte kameramodeller, der er alle er forsynet med dobbelt kort interface. Dermed er det muligt samtidig at gemme billederne lokalt på et kort i kameraet og at overføre dem til den mobile enhed, hvorfra de kan deles med omverdenen gennem upload til Canons online billedplatform irista.

Fuld trådløs kontrol
Med Wi-Fi Adapter W-E1 er det endvidere muligt at fjernstyre kameraet fra op til 10 meters afstand via Canons Camera Connect app, eller en PC/Mac computer med Canons EOS Utility Software. Det er en mulighed, der blandt andet er anvendelig ved dyrefotografering eller ved fotografering i studie, hvor kamerafunktioner såsom lukker, eksponeringskompensation og fokusering kan styres via app’en eller softwaren.

Leveres sammen med EOS 7D Mark II
Canon har netop en klar strategi om, at det skal være så nemt som muligt for fotograferne at være online i deres workflow. Derfor vil Wi-Fi Adapter W-E1 fra og med oktober følge med alle nye Canon EOS 7D Mark II kameraer.

Nøglefunktioner Wi-Fi Adapter W-E1:

  • Samme formfaktor som et SD kort.
  • Betjen dit kamera trådløst på op til 10 meters afstand ved hjælp af Wi-Fi.
  • Se, hvad dit EOS kamera ser ved hjælp af Remote Live View.
  • Overfør billeder trådløst til en mobil enhed eller en PC/Mac computer.
  • Forbind direkte eller via et eksisterende netværk.