Canon styrker sin position på 3D-markedet gennem et strategisk partnerskab med Materialise

SØBORG, den 3. maj 2016 – Canon Europa, verdensførende inden for imaging-løsninger, annoncerer et nyt strategisk partnerskab med Materialise NV (NASDAG; MTLS), som er en førende leverandør af Additive Manufacturing (AM) software-løsninger og 3D-printservices.

Partnerskabet sikrer, at eksisterende og fremtidige kunder vil have adgang til Materialise Magics, som er en software specifik designet til at guide brugeren effektivt gennem hvert step af AM eller 3D-print workflowet.

Materialise Magics er udstyret med en brugertilpasset og intuitiv grænseflade, som tilbyder smart og alsidig klargøring af data, hvilket forbedrer kundens 3D-print workflow. Understøttet af Canons exceptionelle konsultation og support, vil kunderne drage fordel af evnen til:

  • Import af næsten alle 3D filformater og naturlige farveinformationer for at bevare kontrollen af den originale data
  • Reparation og forberedelse af filer samt korrigering af problemer. Skab vandtætte data og genveje for at forbedre 3D-print workflowet
  • Forstærk og rediger data for at tage designs til det næste niveau ved at tilføje logoer og serienumre, såvel som påføring af teksturer og skabe gitterkonstruktioner
  • Forbered byggeplatformen, kopiering af dele og den korrekte placering
  • Print bedre dele, gennemgå delene, opdag kollisioner, gem platforme og generér nyttige rapporter

Chris Blake, Salgs og Marketing direktør for 3D-print hos Canon Europa forklarer: ”De kreative og kommercielle muligheder for 3D-print er enorme og markedet fortsætter med at udvikle og ekspandere sig. Vi er altid på udkig efter måder at udvikle og forstærke vores eksisterende markedsposition, men især ønsker vi at tilføje mere værdi til vores kunder. Vi er af samme årsag meget glade for vores partnerskab med Materialise. Partnerskabet er en del af vores forpligtelse til at tilbyde vores kunder markedets bedste 3D-produkter og løsninger, såvel som en uforlignelig service og ekspertise.

Lieve Boeykens, Business Line Director for 3D Print Professional hos Materialise, kommenterer: “Materialise er opsatte på at forbedre kommunikationen mellem 3D-software og printere for at hjælpe virksomheder med at bringe deres idéer til live. Vi er begejstrede for at lave et partnerskab med et så betroet brand som Canon, og for at stille rygraden af vores 3D-print til rådighed for en virksomhed, der ønsker at printe sine mest modige modeller og innovationer. ”

Materialise Magics vil være tilgængelig for alle Canons kunder på tværs af Europa fra den 3. maj 2016.

For yderligere information kontakt 3D-print applikationsspecialist Kurt Petersen på Kurt.Petersen@canon.dk