Canon lancerer ME200S-SH - kompakt, prisvenligt, fleksibelt og alt det bedste fra Cinema EOS

Søborg den 13. april 2016: Canon har netop lanceret ME200S-SH, der er et kompakt multi-funktions videokamera til professionelt brug. Det rummer blandt andet Canons anerkendte Dual Pixel CMOS Autofocus System og er velegnet til en lang række formål lige fra TV til filmproduktioner, naturdokumentar og sågar videnskabeligt brug. ME200S-SH kan lave højkvalitetsoptagelser i fuld HD selv under særdeles dårlige lysforhold og byder som den seneste tilføjelse til Canons professionelle kamera line up både på features fra den kendte Cinema EOS serie og såvel kompakt formfaktor som den fleksibilitet, der kendes fra det meget populære ME20F-SH kamera.

ME200S-SH med CN-E18-80 mm. T4.4 L IS KAS S cine-servo objektiv.


Uendelige muligheder
ME200S-SH er forsynet med en Super 35 mm. CMOS sensor på 8.29 megapixel, og matcher dermed fuldstændig den enestående kvalitet, der kendes fra Cinema EOS serien. Takket være Canons sensor oversampling teknologi sikres superskarpe optagelser i fuld HD, og da det er muligt at arbejde med op til 50 frames I sekundet, er kameraet også velegnet til eksempelvis sport eller andre situationer, hvor tingene går stærkt - som f.eks. dyreoptagelser.

ME200S-SH understøtter Canon Log, som gør det muligt at opnå et dynamisk område på hele 12 blændetrin, der garanterer en enestående detaljerigdom i både højlys, mellemtoner og skyggeområder. Canon Log byder imidlertid på endnu en fordel til dem, der i forvejen benytter f.eks. EOS C100 Mark II eller EOS C300 Mark II. Ganske som Canons Cinema EOS kameraer er ME200S-SH nemlig forsynet med Wide DR mode, der gør det muligt at benytte optagelserne direkte fra kameraet stort set uden grading, hvilket er en klar fordel for hastigheden workflowet i post-produktionen.

Kameraet er udstyret med Canon EF med Cinema Lock mount, hvilket gør det muligt at benytte det store udvalg af kompatible Canon EF, EF-S og cine-servo objektiver. Takket være sin kompakte størrelse og lave vægt er det netop lancerede CN-E18-80 mm. T4.4 L IS KAS S cine-servo objektiv ligeledes den perfekte partner for ME200S-SH - en kombination, der endvidere giver mulighed for at zoome og fokusere via Canons RC-V100 fjernbetjening.

Ultimativ kontrol
ME200S-SH er forsynet med Dual Pixel CMOS Autofocus (DAF) - et særdeles effektivt AF-system udviklet af Canon - som sikrer jævn, men samtidig hurtig og super præcis kontinuerlig autofokusering, hvilket især er en fordel for de fotografer, der arbejder meget med sport- eller dyrefotografering. Desuden giver funktionen Custom Picture Setting brugeren mulighed for lagre en række prædefinerede indstillinger således, at kameraet lynhurtigt er klar til brug i en ønsket indstilling, når det tændes.

Imponerende ISO-spænd
Som nævnt er ME200S-SH særdeles velegnet til brug under meget krævende og dårlige lysforhold, herunder eksempelvis dyreoptagelser om natten. ISO spændet går således fra 320 til imponerende 204,800, og som supplement kan nævnes det indbyggede infrarøde filter, som yderligere er med at give høj grad af fleksibilitet i anvendelsen af kameraet.

Kompakt og fleksibelt
ME200S-SH er designet på same made som ME20F-SH, og det betyder masser af avanceret funktionalitet i en kompakt konstruktion, som er en fordel mange steder, hvor pladsen er trang - f.eks. i et snævert hjørne på et stadium, inden i en bil eller sågar på en drone. De mangfoldige muligheder for anvendelse betyder høj grad af fleksibilitet samt ikke mindst kreativitet, og da kameraet kan fjernbetjenes, kan det placeres i mange utraditionelle positioner. Kameraet er således også særdeles anvendeligt til naturdokumentar, hvor det skal kunne gemmes diskret af vejen.

Nem integration
Endnu en fordel ved ME200S-SH er muligheden for både at optage til en række tredjepartsenheder og integrere det i et eksisterende workflow. Kameraet er nemlig forsynet med såvel HDMI udgang som terminaler for 3G/HD-SDI, der gør det nemt at koble det til såvel en monitor som en optageenhed. Ligeledes skal nævnes flere terminaler til fjernbetjening, og kameraet er kompatibelt med Canons RC-V100 fjernbetjening, der giver fuld kontrol over alle funktioner.

Nøglefunktioner for ME200S-SH

  • Højkvalitets Full HD output.
  • Imponerende ydelse under dårlige lysforhold.
  • Avanceret autofokus og optagekontrol.
  • Nem konfigurering af fjernbetjening.
  • Fleksibel konfiguration.

Vejledende salgspris 33.999 eks. moms
Salgsstart september.