Canon udvider 3D-print sortimentet til alle europæiske markeder

Søborg 9. maj 2016 – Canon Europa, verdensførende inden for imaging-løsninger, annoncerer, at de vil tilbyde sit 3D-print sortiment på tværs af alle europæiske markeder. Udvidelsen kommer som følge af de succesfulde produktlanceringer i ni lande siden marts 2015. Gennem 3D-print har Canon hjulpet sine kunder med at videreudvikle deres produktsortiment, nå markedet hurtigere gennem hurtige prototyper, forbedre deres salgsmuligheder gennem idémodellering og forbedre produktsortimentets effektivitet.

Den stigende interesse for innovative teknologiske løsninger har medført, at Canon Europa på kernemarkederne har oplevet en høj vækst af løsninger inden for 3D-print. Vertikale segmenter som AEC- (arkitektur, ingeniør og konstruktion) og uddannelsesindustrien har efterspurgt forbedret og forøget hastighed, adræthed og valgmuligheder. Et tæt samarbejde med eksisterende kunder og en dybdegående viden om deres forretning og teknologiske behov, har muliggjort at Canon kan levere den sidste nye rådgivning, kompetenceudvikling samt den nødvendige teknologi der gør, at kunderne kan realisere mulighederne inden for 3D-print og investere i fremtiden.

Ekspansionen afspejler Canons forpligtelse til at udnytte mulighederne inden for 3D-print til fordel for kunderne. Brandets velkendte konsulentservices og kundecentrerets tilgang tilfører værdi til kunderne gennem end-to-end support og vejledning til virksomheder, som ønsker at udvikle deres 3D-evner. Virksomheder der ønsker at investere i 3D-print, sammen med en partner de har tillid til, vil i Canon finde en robust serviceudbyder, en partner med finansiel ekspertise og en partner med et ekspanderende produkt- og løsningssortiment.

Canon vil fortsat levere en bred vifte af services og løsninger til både nye og eksisterende kunder på tværs af Europa. På lang sigt ønsker Canon at ekspandere til nye brancher og vertikaler.

Sarah Thomas, fra Ingeniørfakultetet på universitetet i Nottingham, forklarer, ”Det gav fuldkommen mening at lave et partnerskab med Canon af flere grunde. Deres indstilling til partnerskaber og deres omfattende industrielle viden samt supportservice har sammen med hardware i højeste kvalitet hjulpet os med at transformere vores læringsmiljø. Ydermere kan vores studerende nu producere præcise, attraktive og gennemarbejdede modeller, hvilket hjælper dem til at skubbe deres grænser inden for fantasi og kreativitet. Vi var meget imponeret over Canons kundefokuserede tilgang og den skræddersyede rådgivning, vi modtog i hvert skridt af processen. Vi stoler på Canon, og vi er overbeviste om, at de leverer den bedste support, rådgivning og teknologi til at møde vores behov, men også behovene til arkitekter i fremtiden. ”

Chris Blake, salgs og marketing direktør hos 3D-print i Canon Europa fortæller, ”Markedet for 3D-print vokser eksponentielt, da forbrugerne er begyndt at se, de kæmpe kommercielle muligheder 3D-print præsenterer. Hos Canon er vi glade for at kunne hjælpe vores kunder med at gribe muligheden og hjælpe dem med vores ekspertise og konsulentydelser gennem hele processen. Der har aldrig været en bedre tid at investere i 3D-print. 3D-print kan lukke op for potentialet af de mest ambitiøse virksomheder i AEC og fabrikation. Vi vil fortsætte med at bygge videre på vores succes i 3D-print og blive ved med at tilbyde 3D-printmuligheder til vores kunder. ”

For yderligere information kontakt 3D-print applikationsspecialist Kurt Petersen på Kurt.Petersen@canon.dk