Fotografér kreativt og del nemt med EOS 1300D

Søborg den 10. marts 2016: Canon er klar med et nyt entry-level DSLR kamera, der er blevet døbt EOS 1300D. Den nye model gør det endnu lettere end tidligere at dele sine oplevelser via Wi-Fi og Dynamic NFC (Near Field Communication), lige som kameraet byder på en række funktioner, der hjælper brugeren til at opnå imponerende og kreative billeder samt videoklip.

EOS 1300D er udstyret med en APS-C CMOS sensor på 18 megapixel samt Canons DIGIC 4+ processor - to teknologier, der tilsammen sikrer billeder med såvel imponerende detaljerigdom som perfekte farver. Desuden er kameraet særdeles nemt at bruge, hvilket gør det nemt at udforske sin kreativitet - uanset om brugeren eksperimenterer og leger med dybdeskarpheden, fotograferer nærbilleder, naturbilleder og landskabsbilleder eller portrætter. Uanset situationen hjælper EOS 1300D med at skabe de helt rigtige billeder, og med mere end 80 kompatible Canon EF objektiver samt en række andet tilbehørsudstyr er EOS 1300D et fleksibelt og fremtidssikret DSLR kamera.

Voks med opgaven
DSLR fotografering kan være noget af en udfordring, hvis man er begynder. Men med EOS 1300D kan selv nybegyndere med det samme tage billeder i imponerende kvalitet. Med funktionen Scene Intelligent Mode vælger kameraet ganske enkelt alle indstillinger selv, men ønsker brugeren indflydelse på billedet, er det blot at dreje på menuhjulet og vælge et af de foruddefinerede programmer, der er skræddersyet til specifikke motivtyper.

Et responsivt aufokuseringssystem gør det nemt at fotografere motiver i bevægelse og action med op til 3 billeder i sekundet, og med en række forskellige kreative filtre er det muligt at give billederne et helt særligt look. F.eks. kan nævnes filtret Fiskeøje, der er ekstrem vidvinkel. Efterhånden som den fotografiske kunnen bliver bedre er det muligt at drage nytte af såvel de halvautomatiske indstillingsmuligheder som fuld manuel kontrol. Her er det eksempelvis muligt selv at vælge egne kreative indstillingsmuligheder såsom blænde, lukkerhastighed eller ISO, der kan indstilles mellem 100 og 6.400 med mulighed for at udvide op til ISO 12,800. Dermed kan man fotografere sine favoritmotiver selv under dårlige lysforhold.

Det samme gør sig gældende med detaljerig og professionelt udseende video, der takket være den store sensor kan optages i fuld HD-kvalitet - naturligvis også med mulighed for at arbejde kreativt med dybdeskarpheden. EOS 1300D giver nemlig præcis samme manuelle kontrol ved optagelse af video som ved optagelse af stillbilleder. Med funktionen Video Snapshot er det endvidere muligt at optage en serie korte videoklip, der automatisk kan sættes sammen til en lille film, der summerer op på dagens oplevelser.

Del, gem og genoplev
EOS 1300D er udstyret med NFC-interface samt en række nye Wi-Fi funktioner, der tilsammen gør det nemmere end nogensinde før at lagre samt dele sine billeder og videoklip uanset, hvor man befinder sig. Med NFC er det enkelt at overføre dem til enhver kompatibel smartphone eller tablet blot ved at lade kameraet berøre denne, lige som det er muligt at fjernstyre kameraet med Canons Camera Connect App. Muligheden for sikker lagring af billeder og videoklip er et must, og det kan ske via det integrerede Wi-Fi interface og en router, der gør det muligt at uploade direkte fra kameraet til en række cloudbaserede tjenester, inklusive Canons egen irista. Her kan skabes online gallerier, der er nemme at dele med venner samt familie, og det er endvidere muligt at forbinde EOS 1300D direkte til en Canon Connect Station CS100 lagerenhed.

Nøglefunktioner EOS 1300D:

  • Skyd fotos, der skiller sig ud fra mængden.
  • Nem deling af dine oplevelser med hele verdenen.
  • Udforsk din kreativitet i billeder og video.
  • Fotografér og optag med imponerende detaljerigdom.
  • Start din fotografiske rejse med Canon.