Giv dit kreative potentiale frit løb med EOS 80D og EF-S 18-135 mm. f/3.5-5.6 IS USM

Søborg den 18. februar 2016: Med introduktionen af EOS 80D har Canon lanceret den første model i en serie af DSLR-kameraer, der definerer helt nye grænser for lynhurtig autofokusering. EOS 80D understøtter nemlig den såkaldte Nano USM teknologi, der ikke blot giver hurtig og glidende, men også absolut stille fokusering. Sidstnævnte er især en fordel, når der optages video - naturligvis i fuld HD-kvalitet.

EOS 80D

EF-S 18-135 mm. f/3.5-5.6 IS USM og Power Zoom Adapter PZ-E1


Sammen med det nye kamera lancerer Canon derfor også et helt nyt objektiv, der understøtter den nye Nano USM teknologi - EF-S 18-135 mm. f/3.5-5.6 IS USM - samt den nye Power Zoom Adapter PZ-E1. Både på det nye og på kommende kompatible objektiver bliver det dermed muligt at fjernstyre kameraet og dets zoomfunktion via Wi-Fi.

EOS 80D er udstyret med en ny 24.2 megapixel CMOS sensor og en DIGIC 6 processor, mens selve autofokussystemet giver mulighed for at arbejde med 45 cross-type fokuspunkter, og hastigheden er op til 7 billeder i sekundet. Der er således tale om et kamera, som både er højtydende i sin funktionalitet og særdeles fleksibelt til en lang række formål. EOS 80D er derfor en god fotografisk følgesvend for entusiasten, der elsker at eksperimentere med sin kreativitet, og som sætter pris på, at det er nemt at kunne tilpasse kameraets funktioner til sine fotografiske ønsker.

Overlegent på alle områder
Den nye 24.2 megapixel sensor leverer superskarpe billeder med imponerende klarhed, hvilket giver mulighed for efterfølgeende at arbejde kreativt med sin billedbeskæring og dermed croppe motivet uden, at det går ud over kvaliteten. Samtidig er de 45 nye cross-type fokuspunkter og det avancerede fokuseringssystem sammen med en hastighed på op til 7 billeder i sekundet i stand til at fryse actionbilleder lige præcis i det splitsekund, hvor tingene sker.

Med henblik på at give fotografen fuld kontrol over motivkompositionen kan denne frit vælge hvert enkelt fokuspunkt individuelt for knivskarp detaljefokusering eller arrangere dem i grupper for wide-area tracking, hvor kameraet følger et motiv i bevægelse. Selv ved høje blændetal som f/8 - f.eks. ved brug af knapt så lysstærke objektiver - vil der som minimum være 27 fokuspunkter til rådighed, hvilket sikrer fuld fotografisk fleksibilitet selv under de mest krævender fotografiske opgaver.

EOS 80D er designet til at kunne performe under alle tænkelige lysforhold og kan arbejde kalibreret i området fra ISO 100 til 16.000. Det kan udvides op til ISO 25,600, og autofokussystemet virker helt præcist selv i månelys, hvilket giver op til 3 blænder ekstra at arbejde med (3EV). Dette skyldes blandt andet, at RGB+IR sensoren med en opløsning på 7560 pixel er i stand til at måle såvel det synlige som det usynlige infrarøde lys. Funktionen Flicker Detection sikrer ensartet eksponering, når der arbejdes i kunstlys, og den nye indstillingsmulighed White Priority er med til at reducere de varme farvenuancer, der ofte er kendetegnet ved netop kunstlys. Det sikrer en mere neutral farvebalance.

Et kamera skabt til dine behov
EOS 80D er udviklet med henblik på at kunne opfylde alle fotografens behov. Selve designet gør det muligt at tilpasse den fotografiske oplevelse ned til mindste detalje, og med ergonomisk korrekt placerede knapper er der lynhurtig adgang til de mest benyttede funktioner. Søgeren har 100 procent motivdækning, og i denne vises desuden alle aktuelle kameraindstillinger. Desuden er det hurtigt at skifte til visning på den 3.0” store Vari-angle Clear View LCD II Touch skærm, som også benyttes ved optagelse af video samt i Live View indstilling.

Videooptagelser i særklasse
Hvad enten fotografen har brug for at filme materiale til en videoblog eller har brug for at producere filmlignende materiale, giver EOS 80D fuld fleksibilitet med optagelser i fuld HD-kvalitet med præcis og glidende autofokusering. Det opnås både takket være Canons unikke Dual Pixel CMOS AF teknologi og den nye Nano USM teknologi. Såvel hastighed og følsomhed i autofokuseringen kan nemt justeres, hvorved fotografen opnår fuld kontrol over denne og justere den præcist til den fotografiske situation.

Med muligheden for at optage i op til 50p i MP4-format - hvilket blandt andet er perfekt til eksempelvis action - kan selv den mest krævende fotograf være sikker på at opnå professionelt udseende resultater. Desuden kan EOS 80D tilsluttes såvel hovedtelefoner som ekstern mikrofon via mini-jack interface, hvilket giver fuld kontrol over lyden.

Trådløst workflow og billeddeling
Sammen med Canons Camera Connect app er det muligt at fotografere trådløst og dermed styre EOS 80D via en tablet eller smartphone. Kameraet kan ligeledes tilsluttes til og styres fra en pc, lige som billeder og videoklip kan lagres på og deles via Canons Connect Station CS100. Det indbyggede Wi-Fi og Dynamic NFC interface gør det endvidere enkelt at overføre JPEG billeder i fuld opløsning fra kameraet til visning på tablet eller smartphone.

Canons nye EF-S 18-135 mm. f/3.5-5.6 IS USM matcher til fulde fleksibiliteten i EOS 80D og er det første Canon objektiv med Nano USM teknologi, der både er lynhurtig og helt stille. Den nye Power Zoom Adapter PZ-E1 kan købes som tilbehør til EF-S 18-135 mm. f/3.5-5.6 IS USM og gør det muligt at fjernstyre såvel zoomkontrol som kamera via Wi-Fi og Canon Camera Connect app på kompatible objektiver.

Nøglefunktioner for EOS 80D:

 • Responsivt og fleksibelt kamera til alle fotografiske opgaver.
 • Imponerende foto og videokvalitet under alle forhold.
 • Den perfekte følgesvend til alle kreative fotografer.
 • Perfekt til kreative videooptagelser.
 • Let deling af billeder og video.

Nøglefunktioner for EF-S 18-135mm. f/3.5-5.6 IS USM:

 • Fleksibel brændvidde til de fleste fotografiske opgaver.
 • Nano USM teknologi giver lynhurtig og helt stille autofokusering.
 • Knivskarpe billeder med optisk billedstabilisering (4 blænder).
 • Optag videoklip helt uden rystelser med Dynamic IS.
 • Kompakt objektiv med stor ydelse.

Nøglefunktioner for Power Zoom Adapter PZ-E1:

 • Kompakt Power Zoom Adapter.
 • Lydløs og glidende zoom på kompatible objektiver.
 • Wi-Fi fjernstyring af zoom via Canon Camera Connect app på kompatible objektiver.
 • Nem og enkel justering af zoomhastighed.

For yderligere information kontakt produktspecialist Martin Elnebo på Mal@canon.dk