PowerShot SX720 HS - Canons slankeste 40x superzoom kamera

Søborg den 18. februar 2016: Canon har introduceret PowerShot SX720 HS, der er det hidtil slankeste superzoom kamera i denne populære modelserie. Med hele 40x zoom, en 20,3 megapixel CMOS sensor, en DIGIC 6 processor og Canons HS System leverer den nye model imponerende stillbilleder samt video i fuld HD-opløsning i et utroligt kompakt design. Dermed er PowerShot SX720 HS den perfekte rejsepartner til ferien og under alle tænkelige forhold i øvrigt. Sammen med en kompatibel smartphone kan kameraet endvidere fjernbetjenes via denne. En god funktion til f.eks. dyreoptagelser.

PowerShot SX720 HS


Stor zoom, høj kvalitet
Det optiske nervecenter i PowerShot SX720 HS er det ultravidvinklede objektiv, som spænder fra 24 mm. til hele imponerende 960 mm. Det svarer til 40x optisk zoom, som oven i købet kan udvides til 80x digital zoom med ZoomPlus funktionen. Det betyder, at kameraet kan klare enhver tænkelig fotografisk situation. På trods af at kameraet blot er blot 35.6 mm. tykt, er det lykkedes at proppe det med potent ydelse. Blandt de mange avancerede funktioner kan nævnes Advanced Zoom Framing Assist, som automatisk zoomer ind eller ud og komponerer billedet afhængig af, hvor mange mennesker, der befinder sig i søgeren. Desuden skal nævnes Intelligent Image Stabilizer, der sørger for optagelser uden rystelser - både ved fotografering af stillbilleder og ved optagelse af video, hvor fotografen f.eks. befinder sig i en bil, der kører på et ujævnt underlag.

Dokumenter dit liv i fuld HD
Canons 5-aksede Dynamic IS stabiliseringsteknologi sørger sammen med Auto Level for knivskarpe optagelser, også hvis fotografen selv bevæger sig rundt, lige som der kan optages i MP4-format i op til 50p, hvilket gør kameraet særdeles anvendeligt til actionoptagelser. Hvis man ønsker at indfange essensen af en situation, er det blot at benytte funktionen Short Clip Movie, der giver mulighed for at vælge mellem 4, 5 eller 6 sekunders klip, som derefter kan afspilles i f.eks. slow motion eller i dobbelt hastighed. Fotografen har altid fuld manuel kontrol over fokuseringen med funktionen MF Peaking.

Altid maksimal kreativitet
Med funktionen Creative Shot Mode er det nemt at være kreativ. PowerShot SX720 HS kan nemlig skabe fem versioner af det samme billede ved at tilføje forskellige filtre og effekter. Desuden kan det med funktionen Story Highlights generere et video album, som automatisk og helt uden redigering samler f.eks. højdepunkterne fra en rejse

Nemt at dele oplevelserne
Det er enkelt at dele de mange oplevelser med andre via Dynamic NFC og Wi-Fi. Blot ved at lade kameraet berøre Canons Connect Station CS100 er det muligt at overføre stillbilleder og videooptagelser via Dynamic NFC til denne lagerenhed, og det samme kan lade sig gøre til kompatible smartphones. Ved hjælp af Wi-FI kan billeder og video deles med andre kompatible enheder. Funktionen Image Sync gør det muligt f.eks. at lave backup til en række forskellige cloudbaserede tjenester - blandt andre Canons irista - og her er det også muligt at skabe billedgallerier, der kan deles med venner og familie.

Nøglefunktioner PowerShot SX720 HS:

  • Den perfekte rejsepartner.
  • Imponerende videoklip i alle situationer.
  • Nem deling og backup af stillbilleder og video.
  • Fang og registrér alle de vigtige øjeblikke.
  • Simpel eller avanceret set-up - brugeren bestemmer.

For yderligere information kontakt produktspecialist Martin Elnebo på mal@canon.dk.