Ny kraftfuld duo - Canon PowerShot G7 X Mark II og DIGIC 7 processor

Søborg den 18. februar 2016: Med lanceringen af PowerShot G7 X Mark II har Canon introduceret det første kamera med den nye DIGIC 7 processor. Det betyder ganske enkelt, at der er tale om et kraftværk leveret i et utrolig kompakt og elegant design. PowerShot G7 X Mark II bygger naturligvis på forgængeren PowerShot G7 X og byder ikke kun på suveræn ydelse samt billedkvalitet, men ligeledes på imponerende muligheder, når det gælder fotografens kontrol over de manuelle funktioner. Den nye model er forsynet med en 1.0-type 20.1 megapixel CMOS sensor og et objektiv med 4.2x optisk zoom.

PowerShot G7 X Mark II


PowerShot G7 X Mark II er udformet i samme æstetiske og ikke mindst ergonomiske design som de øvrige modeller i den efterhånden ikoniske PowerShot G serie. Det betyder, at kameraet ikke blot er særdeles elegant, men også enkelt at betjene med nem adgang til alle væsentlige funktioner. Sammen med Canons kendte præcisionsoptik, hurtige arbejdshastighed, fuld manuel kontrol og nem mulighed for at dele såvel stillbilleder som videoklip er PowerShot G7 X Mark II derfor det perfekte valg for kenderen og den fotografiske feinschmecker.

Rå kraft med DIGIC 7
Canons nye DIGIC 7 processor giver virkelig PowerShot G7 X Mark II mulighed for at vise, hvad det i dag er muligt at tilbyde forbrugerne i et kompaktkamera. Blandt andet kan nævnes superhurtig autofokusering samt muligheden for at fotografere op til 8 billeder i sekundet i RAW - det vil sige i maksimal, ukomprimeret kvalitet.

Selv om den fysiske formfaktor er kompakt, rummer PowerShot G7 X Mark II funktioner, som kendes fra Canons serie af EOS DSLR kameraer. Blandt andre Auto Lighting Optimizer, som forbedrer kontrasten i billederne uden, at det går ud over balancen mellem lyse og mørke områder. Netop den forbedrede kontrast gør det desuden nemmere at fokusere i dårligt lys. Desuden er det lysstærke f/1.8-2.8 objektiv generelt med til at forbedre lysfølsomheden i kameraet, og den nye 1.0 type CMOS sensor samt DIGIC 7 processorens forbedrede billedbehandlingsmuligheder giver nu endnu større fleksibilitet, selv når der fotograferes ved fuld zoom under vanskelige lysforhold. Desuden sørger Canons billedstabiliseringsteknologi Image Stabilizer med Dual Sensing IS effektivt for at eliminere kamerarystelser.

Total manuel kontrol
PowerShot G7 X Mark II’s er forsynet med Canons kendte Lens Control Ring, der gør det muligt manuelt at kontrollere en række af de mest anvendte funktioner såsom blænde, lukkerhastighed og ISO samt ikke mindst manuel fokusering. Især skal fremhæves mulighederne for helt præcis manuel fokusering sammen med funktionen MF Peaking. Denne gør det muligt at forstørre et billedudsnit på kameraets touch-skærm og dermed få fuld kontrol over processen.

Når der optages i 14-bit RAW, opnås suveræn billedkvalitet og fine nuancer, hvilket minimerer behovet for efterredigering. Desuden er det muligt at vælge Pictures Style, som også kendes fra Canons EOS DSLR kameraer. Denne funktion gør det muligt at tilføje foruddefinerede indstillinger, der eksempelvis er optimeret til landskab eller portræt og sikrer ensartethed i workflowet.

Perfekte videoer under alle forhold
PowerShot G7 X Mark II kan naturligvis også optage video med imponerende farvegengivelse i fuld HD-kvalitet. Ganske som ved fotografering af stillbilleder er der mulighed for fuld manuel kontrol ved optagelse, hvilket giver total udnyttelse af den kreative frihed. Takket være DIGIC 7 processoren rummer kameraet forbedrede muligheder for registrering af bevægelser i motivet - f.eks. pludselige bevægelser - som gør det nemmere at fange de vigtige detaljer. Canons Dynamic Image Stabilisation teknologi arbejder sammen med funktionen Auto Level, hvilket ikke blot sikrer billedstabilisering i 5 akser, men også er med til at sikre en lige horisont, når fotografen eksperimenterer med optagevinklerne. Time-Lapse Movie funktionen gør det muligt at optage over en længere periode og afspille i opspeedet tempo.

Skyd, forbind og del
Med PowerShot G7 X Mark II kan man dele såvel stillbilleder som videoklip på en nem og enkel måde. Dette kan ske enten via Wi-Fi eller via Dynamic NFC, som forbinder kameraet trådløst til kompatible NFC-enheder, inklusive Canon Connect Station CS100. Ligeledes har backup til en cloudbaseret tjeneste aldrig været nemmere. Dette kan ske via Image Sync, der kan foretage denne proces automatisk. Ligeledes kan de værdifulde minder deles på Canons cloudbaserede irista tjeneste, hvor det også er muligt at lave billedgallerier, der kan deles med venner og familie. Optager du i det digitale negativformat RAW, kan du foretage foretage billedredigering og konvertere til det ønskede outputformat i kameraet uden at ødelægge originalfilen.

Nøglefunktioner PowerShot G7 X Mark II:

  • Kompakt kraftværk med suveræn ydelse.
  • Perfekt til både stillbilleder og video i fuld HD-kvalitet.
  • Del dine oplevelser med omverdenen.
  • Total manuel kontrol.
  • Understøtter brugerens kreativitet.

For yderligere information kontakt produktspecialist Martin Elnebo på mal@canon.dk