Rejs, opdag og vær kreativ: Canon løfter sløret for nye IXUS-kameraer og en ny SELPHY kompakt fotoprinter

Søborg, den 5. januar 2016 – Canon udvider i dag sin ikoniske serie af IXUS peg-og-skyd-kameraer med lanceringen af IXUS 285 HS, IXUS 180 og IXUS 175. Canons tyndeste peg-og-skyd-kameraer er perfekte, når du er på farten, og de er designet til at blive brugt i enhver optagelsessituation. De kombinerer imponerende billed- og videokvalitet og unikke, kreative funktioner med forbedrede tilslutningsmuligheder, så du altid er klar til at indfange livets spændende øjeblikke. Den nye fotoprinter SELPHY CP1200 gør det nemmere at forevige dine minder. Denne kompakte og stilfulde fotoprinter er en perfekt partner til den nye kameraserie og smartphones og lader dig printe uden besvær – uanset hvor du er.

IXUS 285 HS

IXUS 180

IXUS 175

SELPHY CP1200


Zoom ind på al action
Med IXUS 285 HS, IXUS 175 og IXUS 180 er du klar til at optage alle slags motiver. Alle tre modeller har en imponerende ultravidvinkel og 8x, 10x og 12x optisk zoom, som kan udvides vha. ZoomPlus, hvis du vil komme endnu tættere på og stadigvæk få billeder i førsteklasses kvalitet. Auto Zoom-funktionen lader dig fokusere på at indfange særlige øjeblikke ved på smart vis at zoome ind eller ud, så du kan komponere dit skud, alt efter hvor mange mennesker der er inden for billedrammen. 

De tre nye modeller har også en særlig Movie Record-knap, så du nemt kan optage fremragende film ved tryk på en enkelt knap. Både IXUS 285 HS og IXUS 180 har desuden Intelligent Image Stabilizer-teknologien, hvilket konstant tilpasser sig scenen, så du får de allerbedste fotos og film, selv når du er på farten.

Udforsk din kreativitet – i forbløffende kvalitet
Slip din kreativitet fri med IXUS 285 HS' Creative Shot – ved et enkelt klik på udløserknappen anvender kameraet automatisk fem ekstra unikke filtre. Dette er perfekt til at overraske dine venner og familie med kunstneriske billeder, som kan deles med det samme. IXUS 285 HS fjerner også behovet for efterredigering: Med Story Highlights opretter kameraet automatisk et filmresumé ved at bruge klip af udvalgte personer eller fra en bestemt dato, så du kan opleve dine minder på ny i din hule hånd.

Den nye IXUS-serie gør det nemt at optage livets særlige øjeblikke. IXUS 285 HS er udstyret med det bedste fra Canons imaging-teknologier og omfatter en imponerende CMOS-sensor med 20,2 Megapixel opløsning, mens IXUS 180 og IXUS 175 har en sensor med 20 Megapixel opløsning. I kombination med den avancerede DIGIC 4+-processor kan kameraet hurtigt reagere, levere enestående billedkvalitet og puste liv i dine minder. Vha. IXUS 285 HS' HS System kan du også optage i de mest udfordrende lysforhold, hvilket er perfekt til optagelser i svagt lys.

Del dine billeder med vennerne
Det er enkelt at dele dine minder med den nye IXUS-serie vha. Wi-Fi og Dynamic NFC. Du kan oprette forbindelse til en kompatibel smartphone eller til en fotolagringsenhed som Canon CS100 ved et enkelt tryk på en knap eller ved at røre på kameraet. Du kan endda uploade dine værker direkte til sociale netværkssites eller enkelt sikkerhedskopiere fotos og film til irista; Canons avancerede, cloud-baserede billedhåndteringsplatform.

SELPHY CP1200: Bærbart print
Det er enkelt at skabe varige minder med den nye SELPHY CP1200, uanset om du printer derhjemme eller på ferien. SELPHY CP1200 byder på enkle tilslutningsmuligheder med indbygget Wi-Fi og AirPrint, så du kan printe fra smartphones, tablets og kompatible kameraer og få print i fotolab-kvalitet på under et minut. Med Dye-sub-teknologien kan du vælge blandt fire finishingmuligheder til dine print – uden at skulle skifte papirtype. Slip dine minder løs fra dine kameraer og smartphones, og print dem på en række kreative måder: firkanter, visitkort, miniprint eller klistermærket – alt dette på næsten ingen tid. Når du anvender den effektive, genopladelige batteripakke (tilbehør) kan du endda printe op til 54 fotos, når du er på farten.

IXUS 285 HS – Vigtigste egenskaber:

 • Enkelt, tyndt IXUS, som du kan have med dig overalt
 • Fremragende Full HD-film ved et enkelt tryk på en knap
 • Nemt at tilslutte, dele og fjernoptage
 • Få glæde af den kvalitet, som dine minder fortjener
 • Leg og eksperimentér med din kreativitet

IXUS 180 – Vigtigste egenskaber:

 • Enkelt, tyndt IXUS, som du kan have med dig overalt 
 • Fremragende HD-film ved et enkelt tryk på en knap
 • Nemt at tilslutte, dele og fjernoptage
 • Få glæde af forbløffende resultater for alle dine bedste øjeblikke
 • Vær kreativ med nem peg-og-skyd-funktionalitet

IXUS 175 – Vigtigste egenskaber:

 • Enkelt, tyndt IXUS, som du kan have med dig overalt&
 • Fremragende HD-film ved et enkelt tryk på en knap
 • Få glæde af forbløffende resultater for alle dine bedste øjeblikke
 • Tag smukke billeder med nem peg-og-skyd-funktionalitet
 • Hav det sjovt, og eksperimentér med din kreativitet

SELPHY CP1200 – Vigtigste egenskaber:

 • Enkelt og hurtigt print fra din mobile enhed
 • Fremstil varige minder med holdbare print i fotolab-kvalitet
 • Enkel kreativitet og kontrol
 • Kompakt, stilfuld og bærbar fotoprinter
 • Mulighed for at vælge forskellige finishes med standard fotopapir

Se mere om produkterne på:
IXUS 285 HS - http://www.canon.dk/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/ixus/ixus_285_hs/
IXUS 180 - http://www.canon.dk/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/ixus/ixus_180/
IXUS 175 - http://www.canon.dk/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/ixus/ixus_175/
SELPHY CP1200 - http://www.canon.dk/for_home/product_finder/printers/direct_photo/selphy_cp1200