Indfang ethvert øjeblik med Canons nye LEGRIA HF G40 og LEGRIA HF R-serie

Søborg, den 5. januar 2016 – Canon styrker i dag sit sortiment af consumer-videokameraer med fire nye modeller i LEGRIA HF G- og LEGRIA HF R-serierne. Det nye LEGRIA HF G40 har en kraftfuld 1/2,84-type HD CMOS Pro-sensor samt lyd i høj kvalitet, fuld manuel kontrol og Wi-Fi, alt sammen pakket i et kompakt hus. Det gør det ideelt til både professionelle og studerende. I LEGRIA HF R-serien lanceres der tre nye videokameraer – LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 og LEGRIA HF R78. De nye modeller kombinerer en Full HD CMOS-sensor med en 57x Advanced Zoom, hvilket gør det nemt for alle at indfange og dele særlige familieminder i forbløffende HD-kvalitet – fra en babys første skridt til barnets dimission.

LEGRIA HF G40

LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R78


Fuld kreativ kontrol for entusiasterne – LEGRIA HF G40
LEGRIA HF G40 byder på enestående filmegenskaber og avancerede optagelsesmuligheder og er perfekt til journaliststuderende, som ønsker lidt bedre kvalitet, eller til professionelle videografer, der er på udkig efter et ekstra håndholdt kamera. Ved hjælp af en 1/2,84-type HD CMOS PRO-sensor og en DIGIC DV4-processor kan du trygt optage klare, levende videoer, selv under de mest udfordrende lysforhold. Takket være den førsteklasses optik, herunder et vidvinkelobjektiv med 20x zoom og en brændvidde på 26,8-576 mm, er LEGRIA HF G40 et alsidigt kamera, som passer til en bred vifte af optagelsessituationer – fra optagelse af bryllupsvideoer til universitetsprojekter. Den cirkulære blænde med 8 lameller giver også forbedret 'bokeh', så du får smuk baggrundsløring i optagelser med snæver dybdeskarphed.

Fuld kontrol over kreativitet
LEGRIA HF G40 tilbyder fleksible optagelsesmuligheder til en lang række professionelle applikationer. Du kan indfange iøjnefaldende high bitrate AVCHD 1080p-videoer med forskellige billedhastigheder og optage samtidig i både AVCHD og MP4 på to SD-kort¹. Du kan også nemt opnå dramatiske effekter med slow motion, fast motion og time-lapse-optagelse². LCD-touchscreen'en giver fuld manuel kontrol over kontrolhjulet, blænde, lukkertid, gain og eksponering. En omstillelig zoom- og fokuseringsring på forsiden af objektivet samt iriskontrol sørger for, at du får de bedste resultater ved alle kreative optagelsesscenarier.

Kvalitet, som dine minder fortjener – LEGRIA HF R-serien
LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 og LEGRIA HF R78 er perfekte til at indfange uforglemmelige familiestunder i Full HD-kvalitet og gør det nemt for alle familiemedlemmer at optage sjove og kreative videoer. De nye modeller kombinerer Canons DIGIC DV4-processor med en Full HD CMOS-sensor for at kunne behandle videomateriale af høj kvalitet, så du kan optage selv de mindste detaljer. Den optiske billedstabilisator med Dynamic Mode holder håndholdte optagelser jævne og stabile og mindsker tydeligt kamerarysten, selv når du går.

Mist aldrig dit motiv igen med Automatic Zoom Framing Assist. Kameraet registrerer hurtigt, hvis dit motiv er synligt i billedrammen – hvis du mister det, zoomer kameraet automatisk ud og genfinder motivet – derefter zoomer det tilbage til den oprindelige indstilling og komponerer det perfekte skud. Hvad enten du optager feriebilleder eller en stor gruppe gæster på et bryllup, kan du få endnu mere med i billedet: LEGRIA HF R76 omfatter en vidvinkelforsats, som hurtigt kan monteres på kameraet for at forkorte brændvidden til 29mm³, hvilket gør videokameraets overordnede synsfelt større⁴.

Kreativitet for familier
Kameraerne har en række brugervenlige og kreative optagelsesmetoder, så hele familien kan have det sjovt med at indfange særlige øjeblikke tilsammen. Med Biograflignende filtre og Touch Decoration kan du brugertilpasse dine klip, efter at du har optaget dem, med animationer, indbyggede rammer eller forskellige farvefiltre som sepia eller gamle film. Baby-funktionen gør det nemt at indfange og dokumentere særlige familieminder og gemmer automatisk videoer i personlige album, så forældre nemt kan dokumentere deres barns opvækst.

Del dine minder på tværs af LEGRIA-serien
LEGRIA HF G40, LEGRIA HF R76 og LEGRIA HF R78 har alle indbygget Wi-Fi-funktionalitet, så du har friheden til at fjernbetjene kameraerne vha. smartphones og tablets, og du kan dele dine dyrebare minder ved et enkelt tryk på en knap. LEGRIA HF R706 er FlashAir-kompatibelt, hvilket gør det Wi-Fi-aktiveret.

LEGRIA HF G40 – Vigtigste egenskaber:

  • Udtryk din kreativitet med videoer i professionel kvalitet
  • Enestående anvendelighed i et kompakt design
  • Udviklet til avancerede optagelser og med gode tilslutningsmuligheder
  • Knapper, som kan brugertilpasses, for at få hurtigt adgang til funktionerne
  • Indfang al hæsblæsende action i kreative billeder

LEGRIA HF R-serien – Vigtigste egenskaber:

  • Optag og del dyrebare øjeblikke uden besvær
  • Effektiv teknologi til optagelse af fremragende kvalitetsvideos
  • Nemt at indfange kreativt billedmateriale
  • Fantastisk lyd til at matche scenen


¹ LEGRIA HF G40 kan optage AVCHD op til 28 Mbps og MP4 op til 35 Mbps hver for sig. Ved simultan optagelse kan der optages op til 24 Mbps AVCHD på hvert kort eller op til 24 Mbps AVCHD og op til 4 Mbps MP4 tilsammen. Både SDHC og SDXC understøttes.
² I MP4-format.
³ Når Advanced Zoom er slået til.
⁴ 35mm-ækvivalent.