Page Capture

Page Capture

Funktionen Page Capture i PosterArtist giver dig fleksibilitet til at sætte Word-dokumenter, PowerPoint-præsentationer eller Excel-regnearksgrafer ind i dine plakater.

Med Page Capture vises dokumenter eller billeder i et miniatureskærmbillede, hvorfra brugeren ganske enkelt kan trække og slippe dem til PosterArtist. Du kan også vælge rækkefølgen eller størrelsen af de filer, der skal placeres på plakaten og tilføje tekst. Denne funktion giver en enkel metode til at lave plakater fra materiale, der allerede er oprettet.

For at udnytte denne funktion skal imagePROGRAF-printerdriveren være installeret. Funktionen Page Capture starter i printerdriveren og slutter i PosterArtist. Når billederne og dokumenterne er blevet placeret i plakaten, kan du stadig justere plakaten for at få det udseende, du ønsker.

Du kan stadig bruge alle de andre værktøjer, der er tilgængelige i PosterArtist. Du kan for eksempel ændre farven på baggrunden, selv efter at alle dokumenter er placeret i plakaten, eller du kan tilføje clipart af billeder, der findes i PosterArtist.

* Denne funktion er kun tilgængelig på Windows 32-bit-versionen.

spacer
					image
Funktioner og fordele
Auto Design
Design Check
Page Capture
Sikkerhedsindstillinger