PosterArtist

Plakater på den nemme måde

Få mere at vide

PosterArtist

Plakater på den nemme måde

PosterArtist leveres med 200 færdige skabeloner, over 1.000 royalty-free billeder og clipart, over 150 baggrunde, over 150 billeder, et udvalg af tekstgrafik og meget mere til at oprette professionelt udseende plakater hurtigt og nemt.

Se alle specifikationer

Design-idéer

PosterArtist leveres med mange skabeloner, der dækker en bred vifte af anvendelsesområder, herunder: butikker, kontormiljøer, hoteller, restauranter, særlige begivenheder, fotocollager, klasseværelser, skolearrangementer, universitetsområder, sport, hospitaler og lufthavne.

Se skabelongalleri

Design ideas

Auto Design

Funktionen Auto Design kombinerer Dynamic Layout Engine (et automatiseret layout-værktøj, der bestemmer placeringen af elementer såsom billeder og tekst) med indbygget professionel designekspertise.

Læs mere

Auto Design

Design Check

Når plakaten er designet færdig, kan du bruge PosterArtists korrekturfunktion til at kontrollere, at dit print ikke har nogen designfejl.

Læs mere

Design Check

Sikkerhedsindstillinger

PosterArtist giver mulighed for sikkerhedsindstillinger, der er inkorporeret i åbne skabeloner, og giver begrænsninger i kreativt materiale. Skabeloner og eksempelbilleder kan registreres med PosterArtist for at give sikkerhed og kontrol over indhold.

Læs mere

Security Settings

Page Capture

Funktionen Page Capture i PosterArtist giver dig fleksibilitet til at sætte Word-dokumenter, PowerPoint-præsentationer eller Excel-regnearksgrafer ind i dine plakater.

Læs mere

Paper Capture

PosterArtist-software

Har du en ældre version af PosterArtist, du gerne vil opgradere? Download vores opdateringsprogram, og oplev bedre produktivitet ved oprettelse af plakater.

Kontakt os

PosterArtist Lite

Canons PosterArtist Lite-software, en forenklet version af PosterArtist med basisfunktionerne, så du kan designe og printe professionelt udseende plakater i fire enkle trin. Med mere end 1.300 skabeloner, fotos og clipart med design, der passer til en bred vifte af forretningsmæssige situationer, har det aldrig været lettere at lave iøjnefaldende plakater og skilte.

Læs mere

Tag kontakt til vores team for at få mere at vide om, hvordan PosterArtist-softwaren gør det nemt og hurtigt at skabe professionelt udseende plakater.

Tal med teamet