Parallelimporterede produkter

Der er for øjeblikket nogle forhandlere, som importerer originale Canon-produkter fra områder uden for det europæiske marked (som omfatter Schweiz og det Europæiske Økonomiske Samarbejde (EØS), dvs. EU, Norge, Island og Liechtenstein) og sælger dem videre til danske og andre europæiske forbrugere. Den type produkter er kendt som "parallelimporterede" produkter.

CASHBACK-KAMPAGNER OG ANDRE KAMPAGNER GÆLDER DESVÆRRE IKKE FOR DISSE PRODUKTER, EFTERSOM DE IKKE ER BEREGNET TIL DET EUROPÆISKE MARKED. 

Problemet med parallelimporterede produkter
Europæiske forbrugere vil muligvis erfare, at parallelimporterede produkter ikke lever op til deres forventninger, eftersom produkterne ikke er beregnet til det europæiske marked, og fordi Canon ikke har tilpasset disse produkter til de lokale markeder. Forbrugere kan derfor opleve, at parallelimporterede produkter ikke er tilpasset korrekt til deres lokale marked, som for eksempel: 

(i) Kassen indeholder ikke:

  • et europæisk strømstik, eller kassen indeholder et strømstik eller en adapter, som ikke er leveret af Canon, og som ikke er blevet kvalitetssikret af Canon;
  • den originale software på cd-rom, eller kassen indeholder illegale kopier af software, som ikke fungerer;
  • en original manual på et af de europæiske sprog, men indeholder en fotokopi af den originale manual eller en manual på et andet (ikke-europæisk) sprog;
  • et originalt europæisk Canon-garantibevis, men indeholder et garantibevis fra tredjepart, et garantibevis fra en ikke-europæisk forhandler eller slet intet garantibevis; 

(ii) Et kameraprodukt kan mangle et gyldigt serienummer.

Eftersom parallelimporterede produkter ikke er beregnet til det europæiske marked, gælder danske/europæiske kampagner ikke for disse produkter, herunder også Canons cashback-tilbud. Hvis du er i tvivl om noget Canon-produkt er beregnet til det europæiske marked, kan du spørge forhandleren eller leverandøren, eller få mere information på "Find forhandler"-siden eller på "Her kan du købe forbrugerprodukter"-siden på Canon Danmarks website. På disse sider finder du en ikke-udtømmende liste over fysiske butikker og online-forhandlere, som sælger Canon-produkter, der er godkendt for salg i Europa.

Bemærk venligst, at Canons cashback-kampagner og andre kampagner ikke gælder for Canon-produkter, som ikke er beregnet til det europæiske marked.