Al den ydeevne, du forventer fra Canon.
Og et tilbud, du ikke havde ventet

VILKÅR OG BETINGELSER

1.KAMPAGNEARRANGØR

Kampagnearrangøren er Canon Europa N.V., som er registreret på adressen Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, Holland ("Canon").

2. OM KAMPAGNEN

2.1. Deltagere

2.1.1.Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

Distributører og forhandlere må ikke deltage i kampagnen og er ikke berettigede til at deltage på vegne af deres kunder.

2.1.2.Alle deltagere anses for at have accepteret disse vilkår og betingelser.

2.2. Kampagneprodukter, -område, -gaver og -perioder

2.2.1. Denne kampagne er kun tilgængelig ved køb af EOS 750D eller EOS 760D og et af de udvalgte objektiver, der er anført herunder (samlet kaldet "kampagneprodukter"):

Kampagne-objektiv

Gældende cashback-beløb

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

kr. 400,-

EF-S 10-18 mm f/4-5.6 IS STM

kr. 250,-

EF 40mm f/2.8 STM

kr. 250,-

EF-S 18-135 mm f/3,5-5.6 IS STM

kr. 400,-

2.2.2. Den kvalificerende periode for køb af kampagneprodukter er fra og med 23.04.2015 til og med 31.01.2016 ("kampagneperioden").

2.2.3.Alle kampagneprodukter skal købes hos detailhandlere i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Letland, Lichtenstein, Litauen, Luxemburg, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig eller fra en internetbutik med domæne eller registreret adresse i et af de ovenfor anførte lande ("kampagneområde").'

2.2.4. Der kan kun udbetales kontanter retur for objektiver fra kampagneudvalget, hvis kampagneobjektivet er købt som tillæg til et standardkamerasæt.

Standardsæt:
EOS 750D, kun kasse;
EOS 750D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS STM;
EOS 750D + EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS STM;

EOS 760D, kun kasse;

Deltagere, der har købt ET kamera af typen EOS 750D eller EOS 760D, kan kun anmode om cashback på ET købt objektiv. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Anmodninger, der foretages af virksomheder eller enkeltpersoner, som køber store partier (køb af mere end 10 kampagneprodukter i løbet af kampagneperioden), vil IKKE være berettigede til at deltage i denne kampagne.

2.2.5.Alle kampagneprodukter skal være nye og originale Canon-produkter. Køb af brugte, istandsatte eller ændrede produkter eller produkter, som er efterligninger, eller som på nogen måde krænker intellektuelle ejendomsrettigheder tilhørende Canons virksomhedsgruppe, vil ikke være kvalificerede til at indgå i denne kampagne.

2.2.6.Alle kampagneprodukter skal være leveret og distribueret af Canon Europa N.V. eller virksomheder i Canon-koncernen, der befinder sig i EEA, Schweiz eller Liechtenstein. Spørg altid detailhandleren for at undgå skuffelser. Du kan få mere at vide om dette ved at se afsnittet Find forhandler.

2.2.7.Kampagneprodukter, som returneres (fri for fejl) til sælgeren, vil ikke være gyldige til at indgå i kampagnen, og deltagere, som bliver afsløret i at prøve på at anmode om cashback for disse produkter, vil ikke være berettigede til det. Hvis Canon bliver klar over nogen sådanne former for svindel, vil det stå dem frit for at anlægge en retssag mod de involverede deltagere.

3. Sådan deltager du

3.1. For at deltage i kampagnen skal deltageren købe et kampagneprodukt (både et kamera af typen EOS 750D eller EOS 760D og et udvalgt objektiv) inden for kampagneperioden OG indsende en gyldig anmodning fra og med 23.04.2015 til og med 28.02.2016.

3.2. For at indsende en anmodning skal du gøre følgende:

(i) Udfylde og sende en online-formular (herunder angive gyldige produktserienumre osv.) på canon.dk/lens-promo.

(ii) Scanne, uploade og vedhæfte en kopi af kvitteringen eller en ordrebekræftelse for køb på internettet (inkl. moms) til den online-anmodningsformular.

(iii) Deltagere får derefter en e-mail, der bekræfter, at deres anmodning er modtaget. Hvis en deltager ikke modtager en bekræftelses-e-mail inden for 24 timer fra indsendelsen af anmodningen, eller hvis vedkommende ikke har adgang til en computer, skal vores Support Desk kontaktes på +45 70 20 55 15.

3.3. Efter modtagelse og bekræftelse af anmodningen vil Canon foretage en direkte bankoverførsel på det relevante cashback-beløb som anført i afsnit 2.2.1 til deltagerens bankkonto. Der kan ikke vælges alternative betalingsmetoder, og beløbet udbetales ikke kontant eller som check.

3.4. Canon tilstræber bankoverførsel senest 28 dage efter modtagelse af en udfyldt og gyldig anmodning.

3.5. Hvis en deltager ikke vælger en af de valutaer, der tilbydes i anmodningsformularen, kan Canon vælge en helt efter eget skøn.

3.6. Canon vil ikke behandle anmodninger, som modtages efter slutdatoen for kampagneperioden, eller som – efter Canons eget skøn – er ufuldstændige eller ulæselige. Canon vil ikke være ansvarlig for anmodninger, som er forsinkede eller ikke er modtaget.

3.7. Der foretages kun én bankoverførsel pr. gyldig anmodning.

3.8. Hvis du er momsregistreret og modtager et cashback-beløb, kan det reducere den momspligtige værdi af dit køb, hvorfor du muligvis skal reducere din indgående moms i henhold hertil.

4. ANSVARSFRASKRIVELSER

4.1.I det videst mulige omfang loven tillader det, vil Canon ikke kunne holdes ansvarlig for tab, skader eller personskader af nogen slags – uanset hvordan de er opstået – som deltageren har pådraget sig i forbindelse med denne kampagne. Intet i disse vilkår og betingelser skal imidlertid virke som en udelukkelse eller begrænsning af Canons erstatningsansvar for personskader eller dødsfald som følge af Canons medarbejderes eller agenters beviste uagtsomhed.

4.2. Canon forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at annullere og/eller ændre denne kampagne uden at pådrage sig nogen form for erstatningsansvar, men vil altid bestræbe sig på at minimere indvirkningen på deltageren for at undgå unødvendig skuffelse.

4.3.Canon forbeholder sig retten til at gennemgå enhver anmodning om cashback for at sikre, at den overholder disse vilkår og betingelser, og til at bede om yderligere oplysninger og dokumenter. Canon forbeholder sig retten til at udelukke anmodninger om cashback og/eller deltagere, hvis de har mistanke om, at kampagnen på nogen måde misbruges.

Canons afgørelser i forbindelse med kampagnen er endelige og der vil ikke blive indgået nogen korrespondence om dette.

5. DATA

5.1.Canon Europa N.V. og Canon Europe Limited, som er registreret i Storbritannien med registreringsnummer 4093977, og som driver forretning fra adressen 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge, UB11 1ET, Storbritannien, fungerer som datakontrollører med hensyn til gældende love og bestemmelser om beskyttelse af personlige oplysninger i forbindelse med eventuelle personlige data, som deltagerne har indsendt i forbindelse med denne kampagne. Alle personlige oplysninger vil blive behandlet af Canon Europa N.V. og/eller deres koncernvirksomheder udelukkende til brug for administrering af denne kampagne, herunder videregivelse af oplysninger til tredjeparter, som er udpeget til at administrere kampagnen, og/eller til eventuelle godkendte markedsføringsformål. Hvis deltagere ikke ønsker, at deres kontaktoplysninger bruges til markedsføringsformål eller til at gøre det muligt for Canon senere at kontakte dem om lignende kampagner, skal de IKKE sætte kryds i det relevante felt, når de udfylder anmodningsformularen.

6. LOVGIVNING OG JURISDIKTION

I det omfang loven tillader det, skal disse vilkår og betingelser samt forhold og uoverensstemmelser, der opstår som følge af eller i forbindelse med dem og denne kampagne, være underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i England og Wales og vil være underlagt de engelske og walisiske domstoles ikke-eksklusive domsmyndighed.

Som forbruger kan du have ret til at anlægge retssag på dit eget sprog og ved dine lokale domstole. Du vil kunne få oplysninger om dine rettigheder hos en lokal forbrugerorganisation. Disse vilkår og betingelser begrænser ikke dine lovfæstede rettigheder.