Vilkår og betingelser for 'HDBOOK – 50 % rabatkupon'

Ved at bruge rabatkuponen (som defineret nedenfor) accepterer du, at du har læst og forstået disse vilkår og betingelser og accepterer at være bundet af dem. Disse vilkår og betingelser gælder dit forhold til Canon Europa N.V., registreret i Amsterdam under registreringsnummer 33166721 med forretningssted på Bovenkerkerweg 59, 1185 XB Amstelveen, Holland, og andre virksomheder i Canon-gruppen ("Canon").


1.    Canon HDBOOK2016PK-kuponen ("kuponen") giver dig mulighed for at få 50 % rabat på detailprisen for en personlig HDBOOK-fotobog ("HDBOOK") købt hos en autoriseret HDBOOK-forhandler ("forhandler"). Detailprisen betyder den salgspris på HDBOOK, som en forhandler efter eget valg tager, og den varierer fra forhandler til forhandler og fra land til land.

2.    Der kan kun indløses én rabat pr. person (for én HDBOOK).

3.    Tilbuddet skal bruges til køb af HDBOOK mellem den 20. september 2016 og 31. oktober 2016 ("gyldighedsperiode").

4.    Kuponen kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre tilbud eller produkter.

5.    Kuponen kan ikke benyttes sammen med andre kuponer eller kampagnetilbud, medmindre andet udtrykkeligt er fastsat.

6.    Alle køb af HDBOOK er strengt underlagt detailhandlerens vilkår og betingelser for online-køb. Din salgsaftale om HDBOOK er indgået med din forhandler og ikke Canon.

7.    Leveringen af HDBOOK varierer fra land til land. Tjek tilgængeligheden af HDBOOK og oplysninger om tilgængelige forhandlere på HDBOOK's webside.

8.    Det er ikke tilladt på nogen måde at sælge, bytte eller købe rabatkuponer.

9.    Canon forbeholder sig retten til at afbryde kupontilbuddet til enhver tid eller at ændre disse vilkår og betingelser, men vil forsøge at minimere effekten på dig for at undgå unødige skuffelser.

10.    Disse vilkår og betingelser og enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med dem, vil være reguleret af og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i England og Wales og vil være underlagt engelske og walisiske domstoles ikke-eksklusive jurisdiktion. Bemærk, at lokal forbrugerlovgivning også kan være gældende.

Landevælger

Vælg dit land i rullemenuen: