Fotobog

Dit liv i HD. Digitale fotos kan deles på få sekunder, men der er ikke noget som at have et printet billede i sine hænder. Så hvorfor ikke selv lave en fotobog i høj kvalitet via hdbook. En personlig fotobog, der er professionelt printet og indbundet, vil virkelig vække dine fotos til live og hjælper dig værdsætte dine minder. Det er også en perfekt gave til venner og familie.


Find forhandler

Din personlige hdbook. Så let som ingenting.

Vælg dine foretrukne billeder til din førsteklasses fotobog - ideel uanset om du vil lave en virkelig personlig gave eller blot dele dine dyrebare øjeblikke med familie og venner.

Med hdbook-softwaren kan du nemt designe en fotobog på få minutter. Du skal blot downloade softwaren til din pc eller Mac fra en af hdbook-forhandlernes hjemmesider, arrangere dine fotos og tekster og sende det til print.

Din personlige fotobog printes på en topmoderne Canon DreamLabo 5000-printer. Du modtager snart din professionelle fotobog med levende og virkelighedstro fotofarver og knivskarp tekst.

Inspiration til personlig fotobog

Enestående fotokvalitet

Dine minder i HD

Se og føl den overlegne kvalitet af en hdbook. Takket være vores high definition 7-blæks printteknologi er billederne smukt detaljerede med naturlige hudtoner og naturtro farvegengivelse. Farvefotos vil se så levende ud, at de nærmest springer op fra siden, mens sort-hvide billeder vil have jævne farveovergange for et stilfuldt look.

Vælg dit hdbook-omslag

En virkelig personlig fotobog

Lav dit eget personlige fotobogsomslag ved at tilføje tekst og billeder for at gøre den til din egen. Din hdbook, der er professionelt printet og indbundet, vil indtage hæderspladsen på enhver boghylde.

Tilføj tekst til dine fotos

Klar. Tydelig. Skarp.

Tilføj billedtekst til dine fotos og albummets navn på omslaget. Takket være den specialudviklede blæk og 2400 dpi er hdbooks tekst ultraskarp.

Indbinding med fladt sideopslag


Perfekte dobbeltsidede opslag

Alle vores fotobøger er indbundet til fladt sideopslag, så du kan brede dine billeder over hele to sider uden at miste dele af dine fotos mellem siderne. Førsteklasses dobbeltsidet fotopapir giver dig mulighed for at udvide fra en standardbog på 24 sider op til 100 sider uden at gå på kompromis med den slanke bogryg.

Valg af hdbook-størrelser

Et format, der passer til din smag

Kvadratiske formater findes i størrelser fra 127 x 127 mm, 210 x 210 mm og 300 x 300 mm, du kan angive stående eller liggende i A5 og A4 eller vælge A3 liggende, så du kan være sikker på, at du kan finde det perfekte format til din personlige fotobog.

Valg af fotopapir

Et lækkert finish

Det specialudviklede papir - udviklet til brug sammen med Canons printteknologi - giver dig HD-print af fotos i høj kvalitet med et flot finish. Vælg mellem glittet papir med struktur, der minder om traditionelle fotoprint, eller blankt papir med et glat og blankt finish.


Varige minder

Kombinationen af Canon-blæk og specielt bestrøget fotopapir sikrer, at dine fotos kan holde hele livet. Eller i det mindste i 300 år, så du kan være sikker på, at din personlige fotobog kan nydes af kommende generationer.*

Fotobogssoftware

Vores brugervenlige software til Windows eller Mac giver dig mulighed for at lave din egen fotobog på få minutter. Vælg størrelsen på din bog, tilføj billeder og vælge et layout fra en bred vifte af muligheder.

Hurtige, forudindstillede layouts

Gør det endnu enklere at lave din egen fotobog med autoflow-funktion. Softwaren bestiller automatisk billederne og sætter dem i bokse baseret på den bedste retning. Du kan finjustere sidelayout og billeder, før du sender din personlige fotobog til print.

Avancerede, brugertilpassede layout

Ud over at være nem at bruge har den gratis hdbook-software avancerede funktioner, der giver dig komplet designfrihed til at lave din fotobog og fortælle din egen historie.

Belgien

Danmark

Tyskland

Italien

Luxembourg

Polen

Storbritannien

Irland

*Estimeret holdbarhed ved mørk opbevaring

<Testmetoder og kriterier for estimering>

Angivelsen af års billedholdbarhed er estimeret på baggrund af testmetoder og kriterier, der er nedskrevet i standarden "Digital Color Photo Print Stability Evaluation" (JEITA CP-3901), der er udsendt af JEITA (Japan Electronics and Information Technology Industries Association).

<Bemærkning angående print og fremvisning af fotos>

Billedernes faktiske holdbarhed kan afvige fra de estimater, der angives ovenfor, afhængig af de forhold, de fremvises/opbevares ved. Antallet af år beregnes ud fra resultaterne af accelererede test udført af Canon Inc. og udgør ikke en produktgaranti. Sådan får du dine printede billeder til at holde længere: Eksponering for lys, gasser i miljøet, høj temperatur og luftfugtighed kan accelerere falmning af farverne. Ved at undgå disse faktorer under opbevaring og fremvisning kan du øge dine billeders holdbarhed.


*Design og specifikationer kan ændres uden varsel.