KREATIVT PRINT

Opret en mode-lookbook med Canon Zoemini S2

Alle har uelsket tøj – men måske har de bare ikke fundet deres match. Style Influencer Molly Wójcik viser, hvordan du kan bruge Canons Instant-kamera og -printer til at sammensætte nye kombinationer af outfits.
Style Influencer Molly Wójcik med en vinrød jakke og et paillettørklæde, hun holder en Canon Zoemini S2 i rosa guld for at tage en selfie.

De fleste af os går kun med omkring tre fjerdedele af det tøj, vi ejer1. Resten hænger der bare, forsømt, samler støv ... Før du smider dem i en sæk til den lokale velgørenhedsbutik, bør du overveje at give det tøj, du ikke bruger, en ekstra chance ved at oprette en mode-lookbook i flip-stil.

Den polske mode- og skønhedsinfluencer Monika Wójcik, der er bedre kendt af sine følgere som Molly, har opbygget en følgerskare på hele 160.000 på sociale medier, hvor hun fremviser sine outfits. Hendes valg af outfits formidler en 00'er-stemning med et twist. "Jeg er inspireret af Y2K-æstetikken," forklarer Molly. "Jeg elsker atmosfæren fra 00'erne, så jeg refererer ofte til den i mit udseende. Min mode er domineret af lyse nuancer, holografiske detaljer og futuristiske tekstiler."

Hendes flydende tilgang til mode betyder, at hun på en given dag står over for en række muligheder, så Molly har skabt et værktøj til at styre hende – med hjælp fra Canon Zoemini S2, der er en kombination af kamera i lommestørrelse og fotoprinter. "Jeg bruger min lookbook til hurtigt at kontrollere, hvordan to forskellige beklædningsgenstande ser ud sammen," forklarer hun. "Det gør det nemt for mig at vælge stilarter."

For at lave din egen mode-lookbook i flip-stil skal du bare følge Mollys trinvise vejledning – og se hendes TikTok-video for at se, hvordan det hele gik til.

Style Influencer Molly Wójcik, der holder en Canon Zoemini S2, iført pink bukser, en hvid top, et tørklæde og ørevarmere og en overdimensioneret skuldertaske.

Canon Zoemini S2 er ideel til personer, der altid er på farten – let, men med en batterilevetid på op til 25 fotos. "Det, jeg virkelig godt kan lide ved Canon Zoemini S2, er det bærbare design, hvilket betyder, at jeg altid har det med mig," siger Molly begejstret. "Kameraet og Mini Print-appen er sjove at bruge og giver mig mulighed for at fange øjeblikke på en måde, der passer til min stil, så jeg får lidt glæde i hverdagen."

Style Influencer Molly Wójcik, der er iført en pink sweatshirt og poserer til en selfie, mens hun holder en Canon Zoemini S2.

Mollys look har altid tiltrukket sig opmærksomhed, og sociale medier var en naturlig udvikling. "Så længe jeg kan huske det, har min stil stået ud fra mængden, så jeg besluttede, at jeg ville begynde at dele mit tøj, hvor alle kunne se det – på internettet." Når det handler om hendes æstetik, skal der ikke spares på noget: "Jeg bringer ikoniske elementer fra 00'erne til live – skinnende tørklæder, velourdragter, pelsfrakker og pailletbælter. Til min makeup går jeg efter farverige øjenvipper, skinnende øjenskygge og naturligvis lipgloss! Og når jeg får lavet mine negle, viser jeg ofte billeder fra 2010 som inspiration."

1. Forbered din lookbook og dit tøj

Antallet af udstyrskombinationer, du vil kunne medtage i din mode-lookbook, afhænger af, hvor mange sider den indeholder. Du kan bruge en notesbog eller en snor til at fastgøre ark af karton eller tykt papir. Når du ved, hvor mange sider du har, kan du begynde at vælge det samme antal toppe og bunde.

"Jeg samlede det tøj, jeg vidste, jeg ville bære på denne tid af året," siger Molly, hvor hun fokuserede på efterårs-/vintersæsonen i sin lookbook. Som Molly har du måske lidt for meget: "Jeg bemærkede, hvor mange ting i min garderobe jeg ikke længere bruger," husker hun. Dette fik Molly til at rydde op i sit skab – hvis du gør det samme, skal du sørge for, at der ikke ender noget på lossepladsen. "Jeg vil opfordre dig til ikke at smide tøj væk," opfordrer Molly. "Du kan donere dem til velgørenhedsforretninger, lægge dem i en brugttøjscontainer eller lave en liste over dem i en genbrugsapp. Lad os give tøjet et nyt liv!"

2. Brug accessories

Selv om Molly som standard gør sig i tøj i klare og dristige farver og modeller, er det ikke altid tøjet selv, der får et outfit til at fungere. "Jeg foretrækker retromode, men nogle gange opdager jeg noget meget basic i en butik, som jeg kan lide, f.eks. klassiske jeans eller en hvid top," siger Molly. "Accessories er det vigtigste element i den individuelle stil. Ved at tilføje dem bliver looket 'mit'. Tilføj et strålende tørklæde, en farverig håndtaske og en baret, så vil selv et almindeligt outfit tiltrække opmærksomhed." Hvis du føler dig ambitiøs, kan du tilføje disse ekstra aspekter til din lookbook. Prøv at klippe dem ud af dine Canon Zoemini S2-print, og arrangér dem oven på dine outfits for at se, hvordan de bidrager til looket.

3. Indtag en positur

Molly brugte en smartphone til at tage billederne til sin lookbook, men Canon Zoemini S2 har et 8 Megapixel kamera med spejl og ringlys, der får det bedste frem i dine billeder. "Det er vigtigt at undgå stærke skygger og at vende lyset, når du tager selfies," siger Molly, som har taget masser af dem! Med denne specifikke opgave er det dog vigtigt, at alle billeder er på linje, ellers vil outfits ikke blive kombineret effektivt, når du bladrer gennem siderne i din lookbook for at udskifte overdele og underdele. "Jeg tog billeder af den øverste halvdel af kroppen først og derefter bunden," siger hun. "Husk at sikre, at dine fotos tages fra samme vinkel, og at du poserer på samme måde." Hvis du tager selfies med Canon Zoemini S2, kan du bruge Live View-funktionen i Canon Mini Print-appen til at kontrollere din position.

Et par hænder med smukt malede negle holder en mode-lookbook med tøj skåret på midten, så top og bund kan drejes uafhængigt af hinanden.

Molly havde brug for en ensartet serie af fotos, for at hendes bladrebog kunne fungere, men generelt foreslår hun at eksperimentere med forskellige kompositioner, når man laver selfies. "Hvis du viser et komplet outfit, kan det fremhæve din stil, men hvis du fokuserer på detaljer som f.eks. ansigtsudtryk, accessories eller makeup, kan det gøre dit foto endnu bedre," siger hun.

Et par hænder holder en mode-lookbook med tøj skåret på midten, så top og bund kan drejes uafhængigt af hinanden. En Canon Zoemini S2 ligger på en bunke puder ved siden af bogen.

"Du kan endda bruge det tøj, du ikke tror passer til andet end en almindelig hvid bluse," siger Molly. "Du vil måske blive glædeligt overrasket!"

4. Print dine billeder, og saml dit album

Nu hvor du har fotograferet dit tøj, er det tid til at gå i gang med arbejdet! Hvis du foretrækker at oprette din lookbook i etaper, gemmes billederne på Canon Zoemini S2's Micro SD-kort. Når du har valgt, hvilke billeder der skal bruges, kan du printe dem via den brugervenlige Canon Mini Print-app. "Appen gør print af fotos til et sjovt eventyr, og tilpasningsmulighederne tilføjer en knivspids af kreativitet," bemærker Molly, som også brugte klistermærkerne til at dekorere fotorammer i scrapbogen. "Udvalget var enormt!

"Husk, at begge fotos skal passe sammen i midten af bogen," siger Molly. "Jeg printede alle billederne og målte derefter nøjagtigt, hvor printene skulle være, og klippede kartonen ud. Det var helt sikkert det mest tidskrævende element, men til sidst viste det sig at være perfekt." Canon Zoemini S2 printer på 5 x 7,6 cm ZINKTM-fotopapir med klæbende bagside, så det er hurtigt og enkelt at sætte billederne i din lookbook. "Hvad angår rækkefølgen af billederne, var mine billeder helt tilfældige, men jeg synes, det er bedst at arrangere printene startende med det tøj, du oftest har på."

Dette projekt satte også gang i Mollys kreativitet på andre måder. "I øjeblikket er der mange billeder, der er taget med Canon Zoemini S2, som hænger i rammer i min lejlighed," siger hun. "At oprette et album med billeder af mine venner vil være en fantastisk gave. Jeg foretrækker gør-det-selv-gaver, og jeg tror, at mine venner vil blive glade."

Spred stilinspirationen

Mollys lookbook er noget, som hun vil værdsætte langt ind i fremtiden. "I de kommende år vil jeg kunne se, hvordan min stil og mit udseende har forandret sig," siger hun. For Molly er mode ikke kun et medie til selvudfoldelse, men en form for social forbindelse. "Jeg vil gerne opmuntre til selvtillid ved at inspirere andre til at eksperimentere med mode og opdage deres egen stil. For mig er hvert outfit ikke blot et outfit, men en historie om, hvem jeg er, og hvordan jeg gerne vil opfattes. Mode handler om mere end bare tøj."

Og nu er det op til dig! Så tag din Canon Zoemini S2, vælg, style, fotografér og del!

Skrevet af Rachel Segal Hamilton

Relaterede produkter

 • Instant-kameraer og printere i ét i lommestørrelse

  Canon Zoemini S2

  Tag bedre selfies med en kameraprinter i lommestørrelse, komplet med spejl, ringlys, fjernudløser og live-visning.
 • Printere til hjemmet

  Canon Zoemini 2

  Få øjeblikkelige print fra din smartphone når som helst og hvor som helst med den batteridrevne Zoemini 2-printer i lommeformat.
 • Printere til hjemmet

  SELPHY SQUARE QX10

  Gem dine særlige minder som smukt udformede print, som du kan lave hvor som helst, trådløst.
 • Relaterede artikler

 • KREATIVT PRINT

  Vis din feriestil

  Organisér din kuffert, og hold orden med Canon Zoemini 2.

 • KREATIVT PRINT

  Kreative idéer med Canon Zoemini-serien

  Slip din kreativitet fri på farten med et instant-kamera og en lommeprinter.

 • PORTRÆTFOTOGRAFERING

  Opgradér din selfie

  TikToker Nina Collins forklarer, hvordan man tager kreative selvportrætter derhjemme.

 • KREATIVT PRINT

  Lav et vision board over dit liv

  Tilpas dit rum til din stil med Canon SELPHY Square QX10.