A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

PRINT

Slip dig selv løs med en trådløs og cloud-aktiveret printer

Alle kontorer og klasseværelser har brug for en printer – og efterhånden som tiderne ændrer sig, og flere af os vælger at arbejde og studere hjemmefra, har alle hjem også brug for en. En af de bedste ting ved at arbejde hjemmefra er, at du kan arbejde i det rum, der er mest bekvemt for dig. Hvis du tilføjer en trådløs og cloud-aktiveret printer til dit hjem, behøver du ikke sidde ved siden af din printer – du kan printe fra et hvilket som helst sted. Så hvis du ønsker at opholde dig i nærheden af din kaffekande i køkkenet om morgenen og gå ud i haven for at nyde eftermiddagssolen, kan du det. Send dine dokumenter til print, når du er klar, og hent dem, når du har lyst til det.

A Canon printer on a table in a living room.
Trådløst print betyder, at du ikke behøver sidde ved siden af din printer, du behøver ikke have et dedikeret hjemmekontor, og du kan arbejde, hvor du vil.

Er du bekymret for, at en trådløs printer er svær at installere? Det skal du ikke være – det er meget ligetil. Og når det hele er på plads, er der en række nyttige fordele, der sikrer, at din arbejds-/studierutine aldrig afbrydes. PIXMA G4511 har f.eks. genopfyldelige blæktanke, der giver en høj sidekapacitet, så du kan printe tusindvis af dokumenter uden at skulle genopfylde dem. Takket være PIXMA Cloud Link kan du desuden få vist, printe og scanne dokumenter og fotos fra printerskærmen eller din smartphone eller tablet ved hjælp af Canon PRINT-app'en. PIXMA Cloud Link giver dig også mulighed for at printe fra og scanne til cloud-tjenester, f.eks. Dropbox og Google Drev, og dele dokumenter uden besvær. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din trådløse printer, i supportvejledningen.

Fordelene ved at bruge en trådløs printer til hjemmearbejde

A man sits in front of a PIXMA G6050 Canon printer making notes on a printout.
Det kan være nemmere at forstå kompliceret eller detaljeret information, når du ser teksten på et printet stykke papir i stedet for at se det på skærmen.

Ud over at være nyttig til fremstilling af breve og labels til den daglige drift, kan en printer hjælpe dig med at være mere produktiv og effektiv. Hvis du læser et print, er der langt mindre sandsynlighed for, at du bliver distraheret af beskeder på skærmen eller indkommende e-mails. Det er også værd at huske på, at dine øjne har brug for en pause fra skærmen.

Rosie, en bogholder, har fundet ud af, at hendes trådløse printer er et uvurderligt værktøj, når hun arbejder hjemmefra. Hun forklarer: "Jeg ser regelmæssigt på regnskabsrapporter og regneark, og jeg synes, at oplysningerne er meget nemmere at fordøje i printform end på skærmen. Selv om vi har et kontor derhjemme, er vi to, hvilket betyder, at en af os altid arbejder fra spisebordet. Det er nyttigt at kunne printe trådløst, uanset hvor jeg sidder".

A woman stands in an office holding a sheet of paper.
Nogle gange er et print nyttigt til at hjælpe dig med at forstå et projekts størrelse eller omfang.

Estelle, der er marketingchef, er jævnligt vært for webinarer, og hun printer altid sit introduktionsmanuskript. "Når jeg er på kontoret, har jeg to skærme, men derhjemme har jeg kun én, så jeg printer mit manuskript, så jeg kan læse det op i starten af hvert webinar. Med fire personer i huset er det virkelig nyttigt at have en trådløs printer, så vi kan printe fra alle rum. Jeg elsker også, at jeg kan printe direkte fra min telefon, hvis jeg ønsker det".

Simon er en grafisk designer, der ikke ville undvære sin trådløse printer. Han forklarer: "Som regel printer jeg et projektresumé, jeg kan læse, især hvis det er kompliceret, og jeg er normalt bevæbnet med en overstregningstusch. Og når jeg behandler et printdesign, printer jeg altid projektet for at gennemgå det og for at se, hvor stort det er. Det er et vigtigt trin, da det er nemt at miste en fornemmelse af omfanget, især hvis du arbejder på en stor skærm".

Et vigtigt værktøj for studerende på skoler og universiteter

A teenage girl sits cross-legged on a bed, studying her textbooks. A Canon PIXMA TS5150 printer is on the table beside her.
PIXMA Cloud Link understøtter også Google Classroom, hvilket gør det nemmere for studerende at holde kontakten med deres lærere, mens de studerer derhjemme.

Det er ikke kun professionelle, der nyder godt af en trådløs printer derhjemme. PIXMA Cloud Link understøtter også Google Classroom, hvilket betyder, at det er nyttigt for studerende på skoler og universiteter. Google Classroom er designet til at støtte kommunikationen mellem lærere og studerende. Når man bruger PIXMA Cloud Link med Google Classroom, kan studerende printe undervisningsplaner og printe opgaver direkte fra printerskærmen eller fra deres mobile enhed via Canon PRINT-app'en. En yderligere fordel for lærerne er, at de nemt kan printe klasselister for at se eleverne i en valgt klasse.

A teenage boy sits at his desk in his bedroom. A Canon G4500 printer is on the desk beside him.
En trådløs printer er et værdifuldt værktøj for elever i skolen og på universitetet, som kan bruge den til at printe opgaver eller til at lægge en sidste hånd på deres arbejde.

15-årige studerende Jamie siger: "Jeg printer normalt mine lektier, fordi det hjælper mig med at huske de vigtigste punkter, jeg skal dække, og jeg printer altid mine opgaver, når jeg er færdig med at skrive dem. Så tager jeg en pause, sparker måske bold et stykke tid eller laver noget andet, før jeg sætter mig ned for at læse min opgave grundigt igennem. Jeg bruger en rød pen til at markere eventuelle fejl, så jeg kan rette dem, før jeg uploader det hele, så min lærer kan se det. At læse noget på print er meget givende. Jeg ser alle mulige ting, som jeg ikke ville se på skærmen, så det hjælper mig med at få bedre karakterer og sørge for at glæde min mor og far!"

Skrevet af Angela Nicholson

Relaterede artikler
Meet the PIXMA G650 and PIXMA G550

PRINT

Mød PIXMA G650 og PIXMA G550

Opdag de nye funktioner i den næste generation af Canon MegaTank-printere.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

PRINTTIPS

Den bedste printer til hjemmekontoret

Gør det nemt at arbejde hjemmefra med Canon PIXMA TR4650-printeren.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

PRINTTIPS

Ofte stillede spørgsmål om printer, blæk og papir

Canon-ekspert Suhaib Hussain besvarer almindelige spørgsmål om printerteknologi, blæk og papir.

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker