A herd of zebras at a watering hole in Nairobi National Park, Kenya taken by Georgina Goodwin.

WILDLIFE-FOTOGRAFERING

Rejs let: Fotografér naturen med det kompakte PowerShot SX740 HS

Et egern, der piler langs en gren, en hjort, der titter forsigtigt frem bag træerne, en rødkælk, der hænger på en foderautomat: Fotografering af dyreliv kræver hurtige reaktioner og evnen til at komme tæt på uden at skræmme dine motiver. Uanset om du er ude på en gåtur, sidder i haven eller er ude på safari, kan det kompakte Canon PowerShot SX740 HS med 40x optisk zoom og 4K-opløsning få dig tæt på og hjælpe dig med at tage det perfekte billede.

Her er fem grunde til, at dette lette, kompakte zoomkamera er ideelt, når du rejser let.

1. Optag fjerne motiver med 40x zoom

En gnu i Nairobi National Park i Kenya. © Georgina Goodwin
Takket være den kraftige 40x optiske zoom og ZoomPlus-teknologi er dette billede af en gnu i Kenya skarpt og fokuseret, selv om der er zoomet ind. © Georgina Goodwin

Det effektive 40x optiske zoomobjektiv på Canon PowerShot SX740 HS betyder, at du ikke behøver komme for tæt på dyrene og risikere at skræmme dem væk. Du kan således overvinde en af de største forhindringer ved fotografering af dyr i naturen ved at optage på afstand. ZoomFraming Assist hjælper dig med at få motivet med i billedet, og kameraets ZoomPlus-teknologi fordobler den optiske zoom digitalt for at nå 80x.

2. I lommestørrelse og bærbar

Med et kompaktkamera går du ikke glip af noget som helst, for du kan tage det med dig overalt – fra skov til mark, safari til strand. Med en dybde på mindre end 4 cm passer det lette Canon PowerShot SX740 HS-kamera nemt i din lomme, så det er lige ved hånden, så snart du har brug for det, klar til at 'fange' rovfuglen, der dykker efter sit bytte, eller byræven, der gemmer sig i skyggerne. Mulighederne er uendelige med denne kompakte følgesvend: Du kan optage naturbilleder i High Definition når som helst og hvor som helst.

3. Flere vinkler

LCD-skærmen på Canon PowerShot SX740 HS kan vippes op og giver dig mulighed for at tage den perfekte naturselfie, især når den kombineres med kameraet optagelsesmetode Selvportræt. Skærmen, der kan vippes 180 grader, er utrolig alsidig, så du f.eks. kan optage fra hoften uden at bøje dig ned og stadig se det billede, du tager.

4. Del dine billeder

Et nærbillede af et af de 60 næsehorn i Nairobi National Park med to oksehakkere siddende på ryggen. Billeder som disse er perfekte at dele med venner på sociale medier. © Georgina Goodwin

Hvis du nyder at dele dine fotos med venner og familie, gør Bluetooth- og Wi-Fi-tilslutning det pærenemt at oprette forbindelse mellem dit Canon PowerShot SX740 H og din smartphone. Du skal blot bruge Automatisk overførsel i Canon Camera Connect-app'en, så overfører du hurtigt billeder til din telefon eller tablet, og du kan slå dem op på sociale medier eller sende dem til dem, du holder af. Selv hvis du kun optager for at få glæde af selve aktiviteten, er denne funktion fantastisk – hvilket gør det dejligt nemt at sikkerhedskopiere dine nyeste fotos til en pc.

Du behøver ikke gå på kompromis med videokvaliteten, når du vælger en kompakt model. Det lille, men effektive Canon PowerShot SX740 HS optager fantastisk 4K-video og indfanger de grove hår i et dyrs pels eller de indviklede mønstre på en fugls fjer. Den høje opløsning kombineret med optisk billedstabilisator betyder, at det er muligt at optage i denne kvalitet, selv når du er på farten. Der er også mulighed for at tage stillbilleder fra dine optagelser senere, eller optage med timelapse-filmfunktionen – det er ideelt til at indfange en dramatisk solnedgang.

Skrevet af Tamzin Wilks

Relaterede artikler
A man standing among the trees using the PowerShot ZOOM.

WILDLIFE-FOTOGRAFERING

Fordyb dig i naturen

Naturfotograf Tolga Aktas fortæller om, hvordan PowerShot ZOOM kan hjælpe dig med at blive i øjeblikket.

A red squirrel looks straight at the camera as it runs across a carpet of dried leaves and fallen petals.

WILDLIFE-FOTOGRAFERING

Tips til fotografering af dyreliv

Tips og teknikker til at bringe din fotografering af dyreliv op på et højere niveau og få mest muligt ud af dit Canon-kamera og dine objektiver.

Powerful and fast wildlife photos with the Canon EOS 90D

WILDLIFE-FOTOGRAFERING

Mesterlige og hurtige naturfotos med Canon EOS 90D

Med utrolige naturoplevelser, der udfolder sig på et øjeblik, elskede fotografen Markus Varesvuo det lynhurtige Canon EOS 90D. Se de bemærkelsesværdige resultater af hans optagelser.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker