Photo printing buyer’s guide

PRINT

Fem typer mennesker, der virkelig har brug for en printer – er du en af dem?

Står du og mangler en printer her og nu? I virkeligheden har de fleste af os brug for en. Printeren på arbejdet eller i skolen kan selvfølgelig bruges til at printe hist og pist, men ofte oplever du måske, at det kunne have sparet dig tid, gjort dit liv nemmere, inspireret dine børns kreativitet eller hjulpet dig med at udvikle din virksomhed, hvis du havde en printer derhjemme.

Det handler dog ikke kun om at købe en hvilken som helst printer. Den, du skal bruge, afhænger af, hvem du er. Så læs videre for at finde ud af, hvilken printer der er perfekt til dig.

De unge forældre

A father helps his daughter make greeting cards out of photographs printed with PIXMA TS 9551C.

Når dit barn starter i skole, kommer der for alvor gang i kreativiteten. Som forælder vil du gerne stimulere dine børns kreativitet og forberede dem på alle de udfordringer, der venter dem i det nye skoleår. Du får derfor brug for en printer, der er nem at bruge til jævnlige print af opgaver, men som også tilbyder en række kreative muligheder.

Canon PIXMA TS9551C er en kompakt A3-kompatibel printer med A4-scanner og kopimaskine samt en stor 10,8 cm touchscreen med et intuitivt interface, som selv børn kan navigere rundt i. Den har en lang række kreative printindstillinger og kan bruge forskellige medier, bl.a. Canons magnetiske og genklæbbare fotopapir (tilgængelig fra december 2018). Med en ny app til negle-stickers til iOS og Android (tilgængelig fra november 2018) kan I endda printe jeres egne negle-stickers. Canon PIXMA TS9551C kan også hjælpe jer med at lave jeres eget gavepapir og scrapbogssider direkte fra touchscreen'en, hvor I kan vælge mellem 45 mønstre.

Dine børn får ekstra meget sjov, hvis de kombinerer den perfekte printer med Canons gratis online-tjeneste Creative Park. Her kan dine børn finde en lang række skabeloner, som giver dem mulighed for at printe og samle alt fra masker og pop op-lykønskningskort til dukker, papirfly, dinosaurfigurer og rumskibe.

Den fotografistuderende

The Canon PIXMA TS8250 printing a fine art landscape photograph.

Som ivrig fotoentusiast, eller måske fotografistuderende, der er meget engageret i dit fag, bruger du størstedelen af din tid på at blive bedre til at tage billeder. Når du ser dit arbejde i et håndgribeligt format, kan det hjælpe dig med både at evaluere og forbedre det, og du bruger regelmæssigt en online-leverandør af print, så du kan vise dine resultater til din underviser, venner og kolleger. Men fremfor at skulle vente på, at dine print leveres, kan dit workflow blive langt mere fleksibelt, hvis du har din egen printer.

Det vigtigste, du skal holde øje med, er muligheden for at fremstille billeder uden kant op til A4-format, så du kan få en god fornemmelse af alle detaljerne i hvert enkelt billede. Den blæktype, din printer bruger, er afgørende i denne henseende, og originalt Canon-blæk sikrer levende billeder. Den stilfulde og trådløst forbundne Canon PIXMA TS8250-serie gør brug af seks forskellige slags blæktanke til at producere detaljerede print i høj kvalitet. Ligesom alle de bedste nye modeller på markedet har den nem tilslutning og kompatibilitet med Canons PRINT-app – samt AirPrint, Mopria til Android og Windows 10 Mobile – så du nemt kan printe fra en smartphone eller tablet.

Den selvstændige erhvervsdrivende

Relaterede artikler
Printer fun for everyone

KREATIVT PRINT

Printersjov for alle

Seks måder, hvorpå din PIXMA-printer kan give energi til dit hjem, dine familieaktiviteter og dine enheder.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

PRINTTIPS

Den bedste printer til hjemmekontoret

Gør det nemt at arbejde hjemmefra med Canon PIXMA TR4650-printeren.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

PRINTTIPS

Ofte stillede spørgsmål om printer, blæk og papir

Canon-ekspert Suhaib Hussain besvarer almindelige spørgsmål om printerteknologi, blæk og papir.

A female business owner prints with PIXMA TS9550 while drawing and using a ruler at her desk.

Uanset om du arbejder på dit hjemmekontor fra mandag til fredag eller deler din tid mellem skrivebordet derhjemme og arbejdspladsen, kan du nemt blive frustreret, hvis du ikke har en printer derhjemme med samme effektivitet som på arbejdet.

På trods af den kompakte størrelse kan den tynde og stilfulde Canon PIXMA TS9550-serie printe store dokumenter op til A3-størrelse – perfekt, når du skal forberede print, som du kan præsentere for kunder og kolleger. Du kan også lave professionelt udseende brochurer direkte fra den 10,8 cm store touchscreen. Canon PIXMA TS9550 printer knivskarpe dokumenter med dedikeret sort pigment, mens den automatiske dokumentfremfører (ADF) giver dig mulighed for at kopiere og scanne dokumenter på op til 20 sider ad gangen (A4-, Letter- eller Legal-størrelse), uden at du behøver scanne hver enkelt side.

Canon PIXMA TS9550 kan også integreres i det intelligente kontor. Serien er nu kompatibel med Amazon Alexa*, så du kan printe tjeklister og andre dokumenter med stemmekommandoer, som f.eks. "Alexa, start Canon-printer" til en Amazon Echo eller andre Alexa-aktiverede enheder. Du kan også bruge stemmekommandoer til at tjekke din printers blækniveauer.

Den kunstneriske influencer

A young woman wearing a yellow jacket takes a selfie with the Canon M50 in a city environment.

Uanset hvor du befinder dig, inspirerer dine omgivelser dig, og du er altid den første til at spotte en mulighed for at tage et coolt billede, som du deler på de sociale medier med det samme. Men selvom du uploader de fleste af dine billeder til delingssider, kan en printer give dig en langt mere håndgribelig måde at gemme dine idéer på – længe efter de er forsvundet ned i bunden af dine følgeres feeds. Du har brug for en fotoprinter, ikke kun for at få print, du kan hænge på væggen, men for at få mulighed for at få mere ud af dine kreationer. Brug disse print til at nå længere med din fotografering, måske endda udvide dit repertoire til andre områder.

Den kompakte SELPHY CP1300 kan puttes i tasken og leverer hurtige og holdbare print. Alt, du skal gøre, er at tage et billede med din smartphone eller Wi-Fi-aktiverede kamera og sende det til din SELPHY, som straks printer dine billeder i op til 102 x 152 mm, så kan du lade dine bedste projekter inspirere dig og andre på en helt ny måde.

Kunstfotografen

A large high-res fine art photograph bring printed from a Canon imagePROGRAF PRO-1000

Din første udstilling i fotoklubben blev hurtigt fulgt op af en invitation til at hænge dine billeder op på en lokal café, og nu har du haft et par forespørgsler om at sælge dine fotoprint. Indtil nu har du brugt en lokal, lidt dyr printvirksomhed til dine kunsttryk, men nu vil du gerne have mere kontrol over printprocessen og være i stand til at reagere hurtigt på dine kunders forespørgsler. Det vil også gøre det nemmere at fylde lageret op, så du kan sælge på lokale markeder og kunstmesser, hvis du har din egen fotoprinter.

Printeren skal være kompatibel med kunsttrykpapir og canvas, så du kan gengive dine billeder på medier, der bringer det absolut bedste frem i hvert eneste fotografi. Du skal også sikre dig, at det blæk, der er kompatibelt med din printer, har et farverum, der er nøjagtigt og troværdigt. Canons serie af professionelle printere, PIXMA PRO-100S, PIXMA PRO-10S og den prisbelønnede A2-printer, imagePROGRAF PRO-1000, er de mest driftssikre valg til alle, der gerne vil udstille deres arbejde. Disse modeller gør brug af dedikerede monokrome blæktanke, så du kan få de fyldige og tætte sorte farver, der er velegnede til gallerivæggene. En anden fordel ved PRO-10S og PRO-1000-printerne er, at de bruger pigmentbaseret blæk, der bevarer farverne i længere tid og sikrer, at dine værker bliver værdsat i mange årtier fremover.

Print i professionel kvalitet behøver heller ikke være en overvældende opgave: Canons Print Studio Pro-plug-in er designet til at hjælpe dig med nemt at fremstille fotoprint i professionel kvalitet.

* Amazon og Alexa er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets associerede selskaber.

Skrevet af Oliver Atwell

Relaterede produkter

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker