KREATIVT PRINT

Gør dine gadgets personlige med printede klistermærker

Udtryk din kreativitet, og tilpas din smartphone, bærbare computer og meget mere med Canons bærbare printere.
En Canon SELPHY Square QX10, Canon Zoemini 2 og Canon Zoemini S2 er placeret fladt på hvidt stof, omgivet af enheder, herunder telefoner, hovedtelefoner og en bærbar computer, alle udsmykket med fotoklistermærker.

I dag har vi altid teknologi i nærheden. Uanset om vi scroller på vores smartphone, mens vi sidder i bussen, eller arbejder på vores bærbare computer i en café, eller vi bruger en doven morgen på at se vores yndlingsstreamingprogram på en tablet, er vores gadgets blevet en del af os, så det giver mening, at de afspejler vores personligheder.

Måske skal du flytte til en anden by for at begynde på universitetet og vil gerne være omgivet af billeder af venner hjemmefra, eller du vil dekorere din bærbare computer med motiverende citater, der kan inspirere dig, hver gang du åbner computeren. I stedet for en kedelig grå maskine eller en almindeligt udseende tablet eller bruge penge på et smartphoneetui, der ikke rigtig føles som "dig", giver personlig tilpasning af dine gadgets dig den perfekte mulighed for at udtrykke din individualitet. Brug dine yndlingsfarver, rejseminder, gruppeselfies eller inspirerende citater. Det hjælper også med at gøre dine enheder lette at identificere, og det kan være en god åbningsreplik i en samtale.

Canons udvalg af kompakte printere gør det hurtigt og nemt at printe direkte fra din smartphone, og udvalget af papir med klæbende bagside betyder, at du kan lave klistermærker og personlige etiketter på få sekunder, der kan sættes direkte på dine enheder.

En kvinde i en lilla trøje holder en smartphone for at tage en selfie, mens en kvinde i en mørkeblå trøje smiler ved siden af hende.

Inspirationen kan komme når som helst, og med Canons udvalg af bærbare printere kan du tage en selfie på farten, tilpasse den i en Canon print-app og printe den på klistermærkepapir på få minutter for øjeblikkeligt at tilpasse dine gadgets.

1. Vælg dit design

En Canon SELPHY Square QX10 står på et bord og printer et feriebillede. Ved siden af det glatter et par hænder et klistermærke på en bærbar computer, og på den anden side viser en smartphone SELPHY Print Layout-appen.

Kan du ikke finde det rette cover til din smartphone eller bærbare computer? Design dit eget look, og print det med det samme på en bærbar Canon- printer uden at gå på kompromis med stil eller at skulle vente på levering.

Dine design kan variere, afhængigt af hvad du tilpasser. Der er mere plads på en bærbar computer end en smartphone, så tænk over, om du vil vælge et individuelt billede – et gruppefestivalbillede, et sødt hundebillede eller en særlig god selfie – eller en samling billeder, der kan laves om til en collage. Canon SELPHY Square QX10 laver kvadratiske print med en kant, der er velegnet til en billedtekst, som er være perfekt til større enheder, f.eks. en bærbar computer eller tablet. Canon Zoemini-serien har to typer klistermærkepapir, et rektangulært og et mindre cirkelformet ark, som er ideelle til tilpasning af hovedtelefoner og smartphones.

2. Redigér dine billeder

En kvinde i en lilla trøje bruger en Canon print-app til at tilpasse sine fotos, mens en Canon Zoemini S2 står ved siden af smartphonen på et bord.

Begge serier af bærbare printere leveres med en medfølgende app, der tilbyder masser af muligheder for at være kreativ med dine design, uanset om det er collager eller fliser, kruseduller eller filtre og rammer. Det er den perfekte måde at lave de sidste personlige detaljer på, før du printer og klæber dem fast.

Når du har dit design i tankerne, er der masser af måder at gøre det mere personligt på. Med Canons foto- og printapps kan du prøve forskellige indstillinger på din telefon, før du printer dem.

Canon SELPHY Square QX10 og SELPHY CP1500 er kompatible med Canon SELPHY Photo Layout-appen, som giver dig mulighed for at eksperimentere med layout og finish. Du kan også bruge appens multifotolayoutskabeloner til at sætte flere billeder på ét klistermærke og derefter klippe dem ud for at skabe mindre design.

Canon Zoemini-serien er kompatibel med Canon Mini Print-appen, som giver dig mulighed for at være kreativ med filtre, rammer, klistermærker og kruseduller samt collage- og fliseværktøjer.

Canon Zoemini S2 er et kamera og en instant-printer i ét. Det indbyggede selfiespejl og ringlys burde betyde, at dine fotos allerede ser perfekte ud, men du kan stadig lege med dem i Canon Mini Print-appen.

3. Vælg Canons fotopapir med klæbende fotos, og print

Et par hænder holder et lille ark med to runde klistermærker og tager et af dem af. Bag dem står en Canon Zoemini S2 på et bord omgivet af andre fotoprint.

Du kan tilslutte din smartphone via Bluetooth til en Canon Zoemini-printer for at printe design med det samme, endda mens du er på farten.

Et par hænder holder en smartphone, der viser et foto med en hvid kant på skærmen, mens en Canon SELPHY Square QX10 står på et bord i baggrunden.

Canon SELPHY Square QX10 opretter forbindelse til din telefon via Wi-Fi, og det tager helt ned til 43 sekunder at printe, så dine billeder kan gå fra din profil på de sociale medier til din bærbare computer på et øjeblik.

Dernæst skal du beslutte, hvilket papir eller klistermærkepapir der skal bruges, og lægge det i den bærbare printer. Canon Zoemini-serien bruger Canon ZINK™-fotopapir, som laver print uden kant og med klæbende bagside, som er vandafvisende og slidstærke og kan skæres i alle former eller størrelser. Eller hvorfor ikke prøve de forskårne cirkelformede klistermærker? Det er en problemfri måde at printe miniklistermærker på, så du kan tage en selfie med din bedste ven og på få sekunder få det samme minde på din smartphones cover.

Canon SELPHY Square QX10 bruger kantet klistermærkepapir med en tyk billedkant, hvor du kan tilføje datoer, navne eller inspirerende citater. For endnu flere valgmuligheder kan den større Canon SELPHY CP1500-printer printe i forskellige formater, herunder miniklistermærker og klistermærker i kreditkortstørrelse. SELPHY CP1500 kan også tilsluttes via USB, hvis du vil printe fra en anden enhed. Du skal blot ilægge papir, og så har du dit print på få sekunder.

Desuden kan ZINK™-fotopapir og udvalget af SELPHY-klistermærkepapir fjernes uden spor, så hvis du bliver træt af dit design, kan du bare tage det af og begynde forfra.

4. Sæt klistermærket på, og bliv begejstret

En kvinde med sort krøllet hår smiler, mens hun sætter fotos, der er printet på en Canon SELPHY Square QX10, fast på låget af sin bærbare computer.

Når du tilpasser din bærbare computer med et foto, kan du tage yndlingsøjeblikke med dig – uanset om det er et triumferende billede fra toppen af et bjerg, en kaotisk genforeningsfest med din gamle klasse eller en selfie med en, du holder af. At have et billede tæt på, der får dig til at smile, er en fantastisk måde at holde mindet i live på.

En kvinde i en lilla trøje smiler, mens hun placerer sine hænder på et par hovedtelefoner på sit hoved, og runde fotoklistermærker lyser op i ørekopperne.

Dine tilpassede enheder kan afspejle din stil eller endda dit foretrukne outfit. De er en måde at udtrykke, hvem du er, og skille dig ud fra mængden.

Nu er det tid til at trække bagbeklædningen af dit print og sætte det på din enhed. Det kan hjælpe, hvis du rengør overfladen først for at sikre, at den er glat og fri for fnug. Træk forsigtigt bagbeklædningen af, og påfør klistermærket i én langsom bevægelse. En lineal kan være praktisk som hjælp til aftrækningen og fastgørelsen i en lige linje, mens du fortsætter ensartet hen over klistermærket.

Når dine gadgets ser godt ud, kommer du helt sikkert i tanke om andre ting, der kunne bruge lidt personlig tilpasning. Hvis du har givet din smartphone et frisk look, hvad så med at designe dine hovedtelefoner, så de matcher? Du kan endda tilpasse din enhed til en særlig fest eller begivenhed – f.eks. en fødselsdag eller en festival. Match med venner, eller lav dit helt eget. Det er hurtigt og nemt, og mulighederne er uendelige.

Skrevet af Kat Halstead og Angela Nicholson

Relaterede produkter

Relaterede artikler