Printed decorations and hand-held signs for a wedding day next to a portrait of a bride and groom in a frame.

BRYLLUPSBILLEDER

Skab dit unikke bryllup med personligt print

Alle ønsker, at deres bryllup skal være noget særligt, og ofte betyder det, at man skal tænke kreativt for at give dagen sit særpræg eller finde på sjove måder at inkludere sine gæster i festlighederne på. "Der har været et stort skift i retning af intime eller "mikro"-bryllupper, der er utroligt personlige, så de passer til parrets stil og personligheder," siger Carrie Schwab, chefredaktør for Junebug Weddings, en bryllupsplanlægningsside for kreative par. Uanset om det er hjemmeprintede invitationer, bannere, gæstebøger eller andre uundværlige minder, er der flere måder at gøre dit bryllup personligt på ved hjælp af print – enten før, under eller efter den store dag.

1. Printede invitationer

Ved at printe dine egne invitationer kan du gøre din store dag endnu mere personlig, samtidig med at du sparer penge i planlægningsprocessen. Canons dobbeltsidede matte papir MP-101D leveres foldet og med kuverter.

Blandet metal, geometrisk grafik og bløde pasteller var de mest fremtrædende trends i 2019, men Carrie forudsiger et skift mod mere stilrene design i 2020. "Minimalisme er meget "in" lige nu," siger hun. "Vi ser mange par starte deres internetsøgninger med "enkelt bryllup" og derefter det produkt, de leder efter. Tænk rene linjer og sort/hvid."
Hvis minimalisme ikke er noget for dig, er en anden fremtrædende trend i 2020 "løv" – fra sarte palmeblade til frodige, tropiske blade. Canon PIXMA TS9551C har 45 indprogrammerede mønstre, som du kan bruge til dine invitationer og understøtter 12x12" karton samt 7x10" dobbeltsidet mat papir, der leveres med kuverter. "Brug af en hjemmeprinter kan hjælpe par med at reducere udgifterne," tilføjer Carrie.

2. Rekvisitter fra fotoautomat og bannere

I Creative Park kan du finde en række dekorationer, der passer til din dag, printe dem selv og give dem et personligt touch. Det gør ikke kun din dag enestående, men du sparer også penge, eftersom du ikke behøver købe pynten.

Hvis du planlægger at have en fotoautomat til din store dag, hvorfor så ikke lave dine egne rekvisitter? Du kan finde gode idéer på Creative Park, som er Canons gratis kilde til papirkunst, som du kan printe med Canon PIXMA TS9551C. Photo Booth Props (Wedding)-sættet indeholder en tiara, sjove briller og bannere til sjove fotos. Du kan kaste dig ud i "Hr. og Fru"-bannere, som kan hænges op i festlokalet. Alle skabeloner leveres med klare instruktioner om, hvordan de samles.
Sørg for, at dine gæster ikke farer vild ved hjælp af skabeloner til skilte og navnekort, også fra Creative Park-app'en. Download skabelonerne, og print dem på mat A4-fotopapir.

3. Gæstefotobog

Relaterede artikler
Create your own wedding album

BRYLLUPSBILLEDER

Opret dit eget bryllupsalbum

Det kan være meget givende at lave dit eget bryllupsalbum. Find ud af, hvordan du gør med vores eksperttips.

A bride and groom and their guests dancing with their hands raised in the air.

BRYLLUPSBILLEDER

Etikette for bryllupsfotografering

Sørg for, at dine billeder af det lykkelige par er uforglemmelige af alle de rigtige grunde.

A before and after shot of a couple on their wedding day next to a lake, dark and unedited on the left, showing the lighter version on the right, edited in DPP.

GRUNDLÆGGENDE REDIGERING

Sådan redigerer du specielle fotos

Gør dine optagelser af særlige lejligheder bedre med disse enkle tips til fotoredigering.

En gæstebog er en fantastisk måde at se tilbage på din bryllupsdag på. I bogen kan du se alle de personlige beskeder fra venner og familie. Canon Zoemini S2 fremstiller øjeblikkelige print med klæbende bagside, så dine gæster kan sætte dem fast i bogen. Det kan også printe et billede mere end én gang, så der både er et til bogen og et, som dine gæster kan tage med hjem som minde.

Fortsæt med det personlige tema ved at integrere print i festlighederne med et kamera, der kan printe billeder med det samme, som f.eks. Canon Zoemini S2. Det indbyggede spejl- og ringlys er perfekt til selfies og med muligheden for at oprette forbindelse via Canon Mini Print-app'en og bruge app'ens selvudløser og fjernudløser kan der også tages billeder af større grupper. Læg et Canon Zoemini S2 på et af bordene, og invitér alle gæsterne til at tage et billede med det. Fortæl gæsterne, at de kan prøve med en bestemt ramme, lægge et filter på eller tilføje deres egne kruseduller for at give billederne et mere originalt præg. Eller bed dem om at printe i firkantet format, så de kan tilføje en sjov billedtekst eller skrive en personlig hilsen nederst på det selvklæbende print.
Du kan dekorere en scrapbog med klistermærker, der er printet fra Creative Park, og fylde den med dine gæstefotos for at skabe et særligt og varigt minde.

4. Skræddersyede dekorationer

Med Canon Zoemini S eller Canon SELPHY Square QX10 kan du tage billeder fra din telefon, printe dem og pynte op med stil.

Du kan også bruge en Canon Zoemini S2 eller en mobil Canon SELPHY Square QX10-printer til at lave skræddersyede dekorationer. Bed dine gæster om at sætte fotos på et bånd, du har viklet rundt om træer, der er pyntet med lys, eller sætte dem på en snor, du har hængt henover træpaller. "Parrene forsøger at gøre deres bryllup mere personligt eller til et "brand"," siger Carrie. "Hjemmelavede dekorationer og andre elementer bliver helt sikkert mere populære."

5. Bryllupsbilleder

Print dine egne bryllupsbilleder, og spar penge. Med Canon PIXMA TS9551C kan du få kvalitetsprint til en overkommelig pris. Og så er der ingen ventetid – du kan printe dine billeder med det samme.

Canon PIXMA TS9551C kan printe et 4x6"-foto på blot 21 sekunder med blæk, der skaber meget detaljerede billeder og har op til 100 års albumlevetid. Det betyder, at du kan vælge dine yndlingsbilleder, som du så kan dele med venner og familie eller sætte i en ramme derhjemme. Du kan nemt printe, scanne og kopiere fra din mobile enhed med Canon PRINT-app'en eller printe uden brug af ekstra apps med AirPrint (iOS)- og Mopria (Android)-kompatibilitet.

Bliv mere involveret i alle detaljer i dit bryllup, og print dine egne bordkort med Creative Park. Tilpas dit design, og brug dit bryllupsbudget på kjolen i stedet.

Skrevet af Natalie Denton

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker