Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

PRINT

Udforsk dit næste kapitel med print

Uanset om du udforsker et nyt forretningseventyr, skal begynde på universitetet eller hjælpe børnene med deres nye projekt, bliver det næste kapitel bedre med print.
Nutidens printere kan meget mere end deres forgængere. Fra cloud-print til Wi-Fi-tilslutningsmuligheder og office-skabeloner, der kan downloades – der er så meget at udforske.
Læs mere om det kreative potentiale i print, og se, hvordan en printer kan hjælpe dig med at blive klar til dit næste skridt.

Sådan kommer du i gang

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Printbart indhold er den perfekte måde at komme på rette spor uden at blive ruineret. Uanset om du skal bruge en planner til at holde styr på dine universitetsopgaver, A3-kalendere til møder på kontoret eller ugentlige huskelister til at holde styr på din families hverdag, kan du nemt finde disse værktøjer gratis online.

The Organised Student og Emma Studies har begge et udvalg af printbart indhold, som er gratis og perfekt til at komme i gang.

Easy-Photo Print Editor-app'en har en masse forskellige skabeloner til kalendere, som endda kan gøres personlige med dine egne billeder.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Modgiften til regnvejrsdage

At sørge for at ungerne er underholdt kan være et fuldtidsarbejde, specielt i dårligt vejr. Men det er på disse kedelige dage, at en printer virkelig kan brillere.

På websiden Happiness is Homemade kan du nemt printe ordsøgninger, quizzer og sider til farvelægning som en snuptagsløsning på en regnvejrsdag

"At holde ungerne underholdt kan være et fuldtidsarbejde, specielt i dårligt vejr. Men det er på disse kedelige dage, at en printer virkelig kan brillere"

Hvis du vil holde børnene beskæftiget endnu længere, hvorfor så ikke gå skridtet videre og printe et spil? Dette Lego-inspirerede huskespil kan nemt printes hjemme og bliver lige så sjovt at lave som at spille.

Vores egen Creative Park-webside har desuden meget sjov papirkunst, som alt sammen kan printes direkte fra din hjemmeprinter, herunder legetøj, spil og kort.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

En god start på dit nye hjem

At starte på universitetet betyder, at du skal bruge tid på at få din studenterbolig til at føles som dit nye hjem. Hvorfor ikke gøre det billigere at udsmykke dit hjem ved at printe dine egne billeder?

Canon Zoemini er en printer i lommestørrelse fra Canon, der kan parres direkte med mobile enheder. På denne måde kan du printe billeder direkte fra en mobil enhed, så du kan pynte op hurtigere og nemmere.

Der er masser af økonomiske måder at vise dine trykte fortællinger frem på. Hvis du ikke vil nøjes med at binde dem sammen med snor eller sætte dem op på en opslagstavle – så tjek Cool Mom Techs guide til fremvisning af dine fotos.

Få mere at vide her

Få mere at vide om PIXMA software, og hvordan du kan få mest muligt ud af din Canon-printers kreative potentiale. Du kan også se vores udvalg og finde den perfekte partner til hjemmekontoret og komme i gang med din egen papirkunst

Skrevet af Sasha Newbury

Relaterede artikler
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

PRINTIDEER TIL KREATIVT DESIGN

Seks fantastiske ting, du ikke vidste, du kan lave med din printer

Vær kreativ og lav dine egne julegaver, pynt og spil til jul. Alle skabeloner er gratis at downloade og printe.

A selection of colourful home-printed cards and other items on a wall.

PRINT

Fem typer mennesker, der virkelig har brug for en printer – er du en af dem?

En kreativ person, selvstændig virksomhedsejer eller en af de andre typer på denne liste? Hvis du ikke har den rigtige printer, kan du gå glip af en masse. Her kan du se hvorfor.

Relaterede artikler'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker

Relaterede produkter