Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

PRINT

Udforsk dit næste kapitel med print

Uanset om du udforsker et nyt forretningseventyr, skal begynde på universitetet eller hjælpe børnene med et kreativt projekt, bliver det bedre med print.

Nutidens printere kan meget mere end deres forgængere. Fra cloud-print til Wi-Fi-tilslutningsmuligheder og office-skabeloner, der kan downloades – der er så meget at udforske.

Læs mere om det kreative potentiale i print, og se, hvordan en printer kan hjælpe dig med at blive klar til dit næste skridt.

Sådan kommer du i gang

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Printbart indhold er den perfekte måde at komme på rette spor uden at blive ruineret. Uanset om du skal bruge en planlægningskalender til at holde styr på dine universitetsopgaver, A3-kalendere til møder på kontoret eller ugentlige huskelister til at holde styr på din families hverdag, kan du nemt finde disse værktøjer gratis online.

Det tager ikke lang tid at finde gratis printbart indhold online, der kan hjælpe dig med at holde orden. Easy-Photo Print Editor-app'en har en masse forskellige skabeloner til kalendere, som endda kan gøres personlige med dine egne billeder.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Modgiften til regnvejrsdage

At holde ungerne underholdt kan være et fuldtidsarbejde, specielt i dårligt vejr. Men det er på disse kedelige dage, at en printer virkelig kan brillere.

I Canons Creative Park-app kan du finde farvelægningssider, labyrinter og andre printbare aktiviteter, der kan downloades gratis, fra siden Fun with Kids! – så I kan holde jer beskæftiget på en regnvejrsdag. Du kan give dit printbare indhold et personligt præg ved at bruge redigeringsfunktionen til at tilpasse skabelonerne.

"At holde ungerne underholdt kan være et fuldtidsarbejde, specielt i dårligt vejr. Men det er på disse kedelige dage, at en printer virkelig kan brillere"

Hvis du skal holde børnene beskæftiget i længere tid, finder du et stort udvalg af printbare spil på Creative Park, herunder bingo, ringspil og endda dit helt eget skakspil. Disse kan nemt printes hjemme og er lige så sjove at lave som at spille.

Udforsk mere på Creative Park-websiden, og find masser af sjov papirkunst og 3D-modeller, som alt sammen kan printes direkte fra din hjemmeprinter, herunder legetøj, dyr og kort.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

En god start på dit nye hjem

At starte på universitetet betyder, at du skal bruge tid på at få din studenterbolig til at føles som dit nye hjem. Hvorfor ikke gøre det billigere at udsmykke dit hjem ved at printe dine egne billeder?

Canon Zoemini er en printer i lommestørrelse fra Canon, der kan parres direkte med mobile enheder. På denne måde kan du printe billeder direkte fra en mobil enhed, så du kan pynte op hurtigere og nemmere.

Der er masser af økonomiske måder at vise dine trykte fortællinger frem på. Hvis du ikke har lyst til at binde dem med garn eller fastgøre dem på et bræt, kan du prøve at vise dine fotos som en collage i en ramme eller på et lærred.

Canon PIXMA TS5350-serien er ideel til kunsthåndværk og kreationer. Der er et stort udvalg af printerpapir at udforske, fra aftagelige fotoklistermærker og magnetisk fotopapir til overførselsmedier til påstrygning på tekstiler og dobbeltsidet matte-papir. Kombineret med Canons apps Easy-PhotoPrint Editor og Creative Park har det aldrig været nemmere at udsmykke dine ejendele med dine yndlingsbilleder.

Få mere at vide her

Få mere at vide om PIXMA software, og hvordan du kan få mest muligt ud af din Canon-printers kreative potentiale. Du kan også se vores udvalg og finde den perfekte partner til hjemmekontoret og komme i gang med din egen papirkunst.

Skrevet af Sasha Newbury

Relaterede artikler
A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

PRINTTIPS

Den bedste printer til hjemmekontoret

Gør det nemt at arbejde hjemmefra med Canon PIXMA TR4650-printeren.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

PRINTTIPS

Ofte stillede spørgsmål om printer, blæk og papir

Canon-ekspert Suhaib Hussain besvarer almindelige spørgsmål om printerteknologi, blæk og papir.

Printer fun for everyone

KREATIVT PRINT

Printersjov for alle

Seks måder, hvorpå din PIXMA-printer kan give energi til dit hjem, dine familieaktiviteter og dine enheder.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker