A surfer holds the IVY REC up and looks through the viewfinder.

BÆRBARE KAMERAER

Mød Canon IVY REC, et "tag-det-med-overalt"-aktivitetskamera

Canon IVY REC er her - et stødsikkert,* vandtæt,** bærbart kamera, der er perfekt til optagelse på farten. Med en sensor på 13 Megapixel opløsning, Full HD 1080p-video med op til 60 fps, Wi-Fi- og Bluetooth-forbindelse er det designet til at fastfryse al action i HD i situationer, hvor du ikke tør tage chancen med et almindeligt kamera eller din smartphone. Dette robuste lille kamera kan klipses fast på dit bælte eller din taske, så det altid er inden for rækkevidde, og det bedste af det hele er, at du kan dele dine billeder med det samme via Canon Mini Cam-app'en***

Canon IVY REC måler kun 110,5 mm i bredden og vejer ca. 90 gram, så det gør dig ikke langsommere eller kommer i vejen. Du glemmer, at det er der, indtil du har brug for det, så du kan fokusere på det, der sker.

A pink IVY REC being attached to the back of a surfboard resting on the sand.
Det stødsikre* og vandtætte** Canon IVY REC er ideelt til actionsport og er nemt at bruge overalt.

Tag springet

Canon IVY REC er vandtæt** ned til to meter i 30 minutter i ferskvand, hvilket betyder, at det er den perfekte ledsager ved poolen. Søgeren fungerer også som en clip, så du kan fastgøre Canon IVY REC til dit bælte eller din rygsæk, når du vandrer eller monterer den på forsiden af din mountainbike til POV-optagelser. Vær ikke bange for at tage det med dig, når det regner, eller når du skal ud i terrænnet. Det er skabt til eventyr og et liv på farten!

Canon IVY REC kan også bruges på stativer, sættes på tøj og endda monteres på sportsudstyr.

Hold dig ikke tilbage

A green Canon IVY REC tumbles into the sand in the wake of a mountain bike.
De klare farver på Canon IVY REC betyder, at hvis det bliver væk, er det nemt at få øje på i sne, mudder og vand - og da det ikke har en skærm, der kan revne, er dette kamera robust og slidstærkt.

I modsætning til din smartphone har Canon IVY REC ingen skærm, så der er ingen grund til at bekymre dig om revner - det er stødsikkert* og kan modstå påvirkningen fra at blive tabt fra to meters højde, hvilket er perfekt, når du er ude at køre mountainbike eller kører på ujævne skovstier. Det fås i fire flotte farver, hvilket betyder, at det ikke blot er iøjnefaldende, men også skiller sig ud, hvis det tabes i mudder, sand eller sne. Uanset om du cykler, står på ski eller står på skateboard, tager det med glæde med på turen.

Hurtigere end dig

A blue Canon IVY REC being used with the Canon Mini Cam app on a smartphone, displaying a photo on its screen.
Tilslut dit Canon IVY REC til din mobile enhed ved hjælp af den gratis Canon Mini Cam-app.*** Du kan derefter bruge fjernoptagelsesfunktionen, overføre dine billeder fra kameraet til din enhed og dele dem med venner og følgere.

Canon IVY REC, der er enkel og nem at bruge, er ikke kun let at komme til, men også hurtigt. Det kan optage stillbilleder, video eller begge dele på én gang, og det er muligt at tilpasse det yderligere via tilslutning til en smartphone. Med Wi-Fi- og Bluetooth-synkronisering kan det dele dine billeder og videoer med det samme på sociale medier (hvis netværksdækningen tillader det). Ved at bruge Canon Mini Cam-app'en,*** kan du se, hvad kameraet ser på din smartphones skærm, hvilket betyder, at du endda kan give det til en ven, mens du gennemser optagelser eller bruger fjernoptagelsesfunktionen.

Lev i øjeblikket, og tag Canon IVY REC med på turen! Med et lettilgængeligt funktionshjul, der giver dig mulighed for nemt at skifte mellem optagelsesmetoder, er der intet, du ikke kan optage med dette sjove lille actionkamera.

Skrevet af David Osgar* Stødsikkert op til 2 meter. Testmetoderne for modstandsdygtighed over for stød er unikke for dette produkt og er ingen garanti mod beskadigelse af eller funktionsfejl i produktet.
** Vandtæt op til 30 min. ved en dybde på 2 meter. Kun testet i ferskvand. Hvis det udsættes andet vand end ferskvand, anbefales det at skylle det med ferskvand med det samme.
*** Brug af den valgfri Canon Mini Cam-app kræver, at der tilsluttes en kompatibel enhed til Canon IVY REC via Bluetooth® og Wi-Fi®. Canon Mini Cam-app'en kan downloades gratis fra App Store og Google Play. Der opkræves muligvis datagebyrer ved download af den gratis Canon Mini Cam-app. Kompatibel med mobile enheder med iOS 11 eller nyere og Android-enheder med Android 5.1 eller nyere.

Relaterede artikler
A trail runner captured jumping in the air on a rocky beach, creating a bold silhouette.

ACTIONFOTOGRAFERING

De 5 bedste tips til optagelse af action

Se, hvordan du kan tage mere kreative actionbilleder på hverdagens eventyr med tips fra den professionelle fotograf Tom Bing.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker