KREATIVT PRINT OG OPRETTELSE AF SCRAPBØGER

Opret dit helt eget personlige familiefotoalbum

Følg vores trinvise vejledning, og sammensæt et fotoalbum fyldt med dyrebare minder.
En Canon PIXMA-printer på et bord med en saks, sølvfarvet bånd og billeder rundt om den.

Det har aldrig været vigtigere at opretholde relationer. På et tidspunkt, hvor vi i stigende grad er langt væk fra vores familie og venner, er det vigtigt at værdsætte hvert øjeblik, der deles med dem, vi holder af. Familiealbummet var en sand klassiker i alle husstande, og det fortjener at blive genoplivet. Så i stedet for at købe et, hvorfor så ikke tage dig tid til at skabe din helt egen personlige samling af minder, der virkelig afspejler, hvem I er som familie?

Scrapbøger er det perfekte kreative udgangspunkt for at lave og tilpasse fotoalbum med dekorative visuelle elementer. Med en lang række skabeloner, der er tilgængelige på Creative Park-appen og -websiden, og takket være de smarte teknologier, der er indbygget i Canons udvalg af trådløse PIXMA-printere og de brugervenlige funktioner i SELPHY Photo Layout-appen, som fungerer sammen med Canons SELPHY-serie, kan du konfigurere dit helt eget kreative studie.

Se dette kursus for at få en trinvis vejledning til, hvordan du opretter dit eget skræddersyede fotoalbum.

En Canon PIXMA-printer og en SELPHY QX10 på et bord med printede fotos og hobbymaterialer.

Forbered alt, hvad du har brug for til denne opgave, og gør det til en sjov familieaktivitet.

1. Vælg dine dekorative elementer

Billede af en pige og en dreng på stranden med deres bedsteforældre. Nedenunder og ved siden af er der forskelligt mønstret papir og en håndlavet blomst, alt sammen i pink nuancer.

Vælg mellem ti dekorationer til scrapbøger på Creative Park-websiden eller -appen for at gøre dit album specielt.

Creative Park-websiden tilbyder en lang række designelementer, du kan bruge til din scrapbog, herunder udskårne mønstre, scrapbogskit, originale fotorammer og meget mere.

Du kan også downloade den brugervenlige Creative Park-app fra App Store eller Google Play. Alt, hvad du skal bruge, er et Canon ID og en understøttet Canon-printer. De skabeloner, der er tilgængelige i appen, er organiseret i forskellige kategorier. Appens brugervenlige design giver dig mulighed for hurtigt at finde den sektion, du leder efter.

Vi brugte fire mønstrede papirer til indersiden af vores album, men der er mange flere at vælge imellem i Creative Park. Tilføj en 3D-effekt med blomster, eller find et andet klistermærke, der passer til temaet på siden, og print det med din PIXMA-printer. Vi anbefaler mat fotopapir til alle albummets dekorative dele.

2. Opret de indvendige sider

SELPHY Square QX10, der printer et billede af en familie på cykler. På bordet er der flere farverige, mønstrede papirark og fotos i forskellige størrelser af samme familie.

Slip fantasien løs med Creative Park og SELPHY Photo Layout-appen, og vælg fotos og designelementer for at skabe dit helt eget personlige album.

Print fotos i forskellige størrelser for at føje noget variation til dit album. Canon-fotopapir til PIXMA-printere fås i en lang række størrelser og overflader. Hvis du vælger at printe på din SELPHY-printer, skal du bruge SELPHY Photo Layout-appen og oprette collager af fotos med forskellige størrelsesforhold.

Vores fotos er blevet printet med Canon SELPHY Square QX10 - og SELPHY CP1300-printeren. Du kan tilføje kreative detaljer til dine billeder, f.eks. stempler, filtre, kanter, tekst og overlejringer, med SELPHY Photo Layout-appen. Desuden gør den selvklæbende bagside på print fra SELPHY Square QX10 det nemt at sætte dem fast i en scrapbog uden at smudse noget til.

Når du har printet alt, skal du blot klippe og klistre de forskellige elementer og lægge dem i lag efter skabelonens vejledning eller dit eget design.

3. Opbyg albummets omslag

Scrapbogsfotoalbumside i pink og omslag i grøn med fotos og dekorationer på det.

Tilføj rammer og stempler i SELPHY Photo Layout-appen, og print dine fotos på Canon SELPHY CP1300- eller SELPHY Square QX10-printeren.

Nu er vi ved gør-det-selv-delen af kurset: At lave omslaget til dit håndlavede album.

Vi har valgt skabelonen "Beginner's Kit (Family)" på Creative Park-websiden og printet den med Canon PIXMA TS5350a-seriens printer. Vi brugte både fleksibelt pap (f.eks. en cornflakesæske) og stift pap (f.eks. en skoæske, pakkeemballage) til at bygge bunden af albumomslaget ved hjælp af en hobbykniv og lim/scotch-tape.

Du kan bruge mange ting rundt omkring i huset, f.eks. ledninger og bånd eller noget, der passer til temaet i albummet, til at skabe dekorative elementer. Læg dem i lag, og lim dem på det mønstrede papir for at fuldende din kreation.

4. Saml dit personlige fotoalbum

Albumsider i pink med en limtube ovenpå.

Du kan oprette mange mindre albummer, hver med sit eget tema.

Det eneste, der er tilbage at gøre, er at samle alle dine sider sammen med omslaget for at skabe dit helt eget håndlavede album. Og det kunne ikke være nemmere! Du skal blot folde en flap langs hver af dine sider og sætte den fast på den indvendige ryg på omslaget så langt til venstre som muligt.

Nu kan du gennemse dyrebare minder eller give dit album til familie eller venner til særlige lejligheder. Det er den perfekte gave til mors dag, til bedsteforældrene eller til fødselsdage.

Hvis du vil forbedre dine færdigheder inden for familiefotografering, kan du se disse tips fra Canon-ambassadør Helen Bartlett.

Du kan få mere inspiration på vores Pinterest-side og dele dine kreationer med os ved hjælp af hashtagget #MadeWithPixma.


Skrevet af Claire Kaleta og Agi Wojcik

Relaterede produkter

 • Printere til hjemmet

  PIXMA TS5350a-serien

  Vis dine designs frem med PIXMA TS5350a-seriens alsidige mediehåndtering, coole kreative apps og enkle tilslutning til smartphones
 • Printere til hjemmet

  SELPHY SQUARE QX10

  Gem dine særlige minder som smukt udformede print, som du kan lave hvor som helst, trådløst.
 • Printere til hjemmet

  SELPHY CP1500

  Skab yderst holdbare print i flotte farver på få sekunder med denne brugervenlige, kompakte fotoprinter.
 • Printere til hjemmet

  SELPHY CP1300

  Elegant og bærbart for smukke trådløse print og ID-fotos fra kompatible mobile enheder og kameraer.
 • Inkjet-printere

  Matte Photo Paper MP-101

  Matte Photo Paper producerer kvalitetsfotografier, grafik og tekst med en mat finish. Også velegnet til mere kreative anvendelser såsom lykønskningskort, skilte og papirhåndværk.
 • Relaterede artikler

 • En kvinde klipper Creative Park-skabeloner ud, mens hun sidder ved et træbord, hvorpå der står en Canon PIXMA-printer og ligger et udvalg af hobbymaterialer.

  PRINT

  Bedste printere til papirklip

  Fra familieprojekter til en professionel finish – Canon har den perfekte printer til dig.

 • KREATIVT PRINT

  Mit første år på print

  Portrætfotograf Jemella Ukaegbu deler sine bedste tips til at fange og bevare dit barns første år.

 • DET GRUNDLÆGGENDE

  Optagelse til print

  De syv bedste tips til at fange minder, der kan bevares på print.

 • KREATIVT PRINT

  Skab din egen bog

  Lad fantasien løbe løbsk i en håndlavet bog med Canon SELPHY CP1500.