Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

KREATIV PRINT

Fem sjove måder at komme i stemning til Rugby World Cup 2019™ på

Den største sportsbegivenhed i 2019 er næsten over os, når Rugby World Cup 2019™ starter i Japan den 20. september. Canon sponsorerer turneringen*, som ser ud til at levere mere drama og spænding hver gang.
Når nu alle 48 kampe spilles i et land, der er berømt for origami, papirfoldningens kunst, har Canons Creative Park nogle sjove idéer, som du kan bruge til at komme i den rette konkurrencestemning, uanset om du vil se det live i Japan, eller du står tidligt op derhjemme for at se kampene på TV. Du skal blot downloade skabelonerne, printe dem og gå i gang med at folde, før dit teams nationalsang bliver sunget for fuld hals på kampdagen.
Alle de detaljerige skabeloner indeholder tydelige instruktioner om, hvordan de skal foldes, så du skal bare bruge følgende (og lidt forsigtighed, når du bruger skarpe genstande):

• En printer – find ud af, hvilken printer der er den rigtige for dig
• Papir
• Saks, hobbykniv
• Limstift og trælim
• Lineal eller tegnetrekant
• Blyant
• Genstand med skarp spids
• Tandstikker
• Pincet

1. Lav dine egne maskotter

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Det ville ikke være en sportsbegivenhed uden en maskot, og Japan er berømt for sine mange nuttede væsener. Rugby World Cup 2019™ har Ren og G til at heppe på alle holdene sammen med deres fans. Det er nemt at samle dem begge, så det er bare et spørgsmål om, hvorvidt du skal vælge en robust, hvid Ren-flanker eller en prangende, rød fløj-G.

2. Prøv et spark på mål

Relaterede artikler
A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

MULIGHEDER MED PRINT

Opdag mulighederne med print

Moderne printere kan meget mere, end du tror. Find ud af, hvor mange kreative ting du kan lave med dem.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

PRINT AF KUNSTHÅNDVÆRK

Seks fantastiske ting, du ikke vidste, du kan lave med din printer

Vær kreativ, og lav dine egne gaver, dekorationer og spil til jul. Alle skabeloner er gratis at downloade og printe.

The Rugby Goal Kick Game created with Canon's Creative Park.

Dette Rugby-målsparkespil er ikke blot lidt sværere at lave, det tester også dine evner på banen og dine nerver under pres, mens du konkurrerer mod dine venner. De faktiske instruktioner om, hvordan du spiller spillet, forklares grundigt, så du er klar, når du træder ind den walisiske legende Dan Biggars støvler og affyrer kampens afgørende spark på mål.

3. Klap og hep løs

Rugby World Cup 2019™ Cheer Sticks and a hat created with Canon's Creative Park.

I betragtning af den euforiske stemning, når der skal heppes på dit land, er det helt i orden at råbe og lave så meget støj som muligt under kampene. Disse nemme klappepølser og megafoner med Ren og G i fuld firspring mod hjørnet er perfekte til at skabe den rette stemning foran dit TV – selvom spillerne i Japan nok er for langt væk til at høre dine tilråb.

4. Lav en gave

A Rugby World Cup 2019™ Money Envelope and Tags created with Canon's Creative Park.

Selvom du kan lave disse papirgodter og opmuntre venner og familie til at komme i stemning til Rugby World Cup 2019™, er der også nogle andre gaver, du kan lave. Hvad med denne Konvolut, der er nem at samle – perfekt til at give penge til nogen, der sparer op til det næste verdensmesterskab i rugby – eller disse rugbyboldformede etiketter, der er den perfekte rugby-relaterede gave til enhver sportsfan i din familie?

5. Fold en sparebøsse til dig selv

A Rugby Ball Money Box created with Canon's Creative Park.

Hvis du ikke havde råd til en tur til Japan for at se dette års turnering, må du hellere komme i gang med at spare op til turneringen i Frankrig i 2023. Denne smarte Rugbybold-sparebøsse hjælper dig med at få samling på småmønterne. Mønterne samles i "sparketeen" i bunden, så når tiden er inde, kan du åbne kassen i grandios stil ved at sparke bolden væk.

Skrevet af Adam Rees


* Canon er en officiel sponsor af Rugby World Cup 2019™, som løber af stablen i Japan fra 20. september til 2. november. Rugby World Cup 2019-logoet er ™ & © Rugby World Cup Limited 2015. Alle rettigheder forbeholdes.

Relaterede produkter

Relaterede artikler'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker