get-inspired-spring-hero-tinted-max-sjsjak-7hkh-3jj3j

PRINT OG HOBBYHÅNDVÆRK

Bring forårsglæden ind i dit hjem med Creative Park

Papirkunst er ikke kun terapeutisk, det inspirerer til fantasifuld leg, og det er en vidunderlig måde at engagere, underholde og uddanne unge (og gamle) sind. Det er lige så sjovt, som det er kreativt, og med Canons onlinetjeneste, Creative Park kan du downloade en lang række gratis og spændende aktiviteter inden for papirkunst, som hele familien kan få glæde af. Alt, hvad du skal bruge, er en Canon-printer, noget papir og nogle grundlæggende værktøjer til papirkunst, som vi har angivet nedenfor. 


Hvad venter du på? Lad os komme i gang med disse forårsideer.

Du skal bruge: 

  • En printer – find ud af hvilken Canon-printer, der er den rigtige for dig
  • Papir
  • Saks/hobbykniv
  • Limstift og trælim
  • Lineal eller tegnetrekant
  • Blyant
  • Genstand med skarp spids
  • Tandstikker
  • Pincet

1. Sæt kulør på dit hjem med blomster

Create delicate hand-crafted flowers for a fun, interactive way to get the whole family involved in brightening up your home.
Skab fine, håndlavede blomster på en sjov, interaktiv måde, der samler hele familien om at opfriske hjemmet.

Blomster kan forvandle selv den mest triste dag. En friskplukket blomst bringer farve ind i dit hjem, som holder i et par dage, men en friskprintet blomst holder meget længere! Et enkelt og lyst Gerbera- papirprojekt kan findes i Creative Parks afsnit om ’Planter' sammen med mange andre slags flora som f.eks. julestjerner, roser og endda kaktusser og bonsaitræer.

Håndarbejdstip: Brug Canons Matte Photo Paper til at give blomsterbladene en naturtro tekstur.

2. Start en børnezoo af papir

A papercraft bunny rabbit.
Med et udvalg af dyr at vælge imellem – alt fra kæledyr til vilde fugle – kan du være kreativ og skabe noget mindeværdigt.

Med mere end 180 dyr at vælge imellem kan det være svært at vide, hvor man skal starte, men hvilket dyr er bedre til at symbolisere forårets ankomst end en sød og nysgerrig kanin? Projektet er fra kollektionens’Begynderserie, og er et godt valg for mindre børn, som prøver papirkunst for første gang, da det vil hjælpe dem med at få styr på det grundlæggende ved foldning og skæring.

Håndarbejdstip: Lim ørerne på i den vinkel, du ønsker – hvis de peger fremad, får din kanin et nuttet look, eller du kan skabe en vaks kanin ved at pege ørene bagud.

3. Leg med forårsbrisen

A colourful papercraft merry-go-round.
Hvis du er på udkig efter en større udfordring, kan du prøve at lave noget med bevægelige dele som f.eks. en karrusel, et pariserhjul eller en rutsjebane.

Tag tivoliet med hjem med denne bevægelige legetøjskarrusel, der huser seks farvestrålende dyr, herunder en elefant, en panda og en løve. Åbn dine vinduer og døre, lad den lune forårsluft opfriske dit hjem, og se dette håndlavede legetøj komme til live. Ligesom de mange andre vinddrevne papirprojekter, der er angivet under Creative Parks ’Lege'-afsnit, vil dette projekt hjælpe dig med at sætte pris på de skiftende årstider.

Håndarbejdstip: Sørg for, at din karrusel stråler med farver fra alle vinkler med Dobbeltsidet matte-papir fra Canon.

4. Invitér naturen indenfor

A wall decorated with blue butterflies.
Vægdekorationer som disse sommerfugle, der går på vingerne, kan lysne op i dit hjem og er nemmere at lave, end du tror.

Når kalenderen viser forår ude i naturen, kan du invitere de levende farver ind i dit hjem med 3D-vægklistermærker. Glæden ved at kigge på sommerfugle, som basker rundt om forårsblomster, kan genskabes på dine vægge med disse sommerfugleprint, som danser rundt med brisen, eller hver gang, du går forbi dem.

Håndarbejdstip: Start med et par små sommerfugle nær gulvet, og udvid med flere og større sommerfugle op ad væggen for at skabe illusionen om et kalejdoskop (det officielle navn for en gruppe sommerfugle), der letter.

5. Indram dine yndlingsfotos

A pale pink papercraft photo frame.
Pust liv i minderne med et bredt udvalg af designs. Vælg den perfekte ramme til hvert øjeblik, der deles.

Det er en dejlig måde at minde dig selv og dine kære om glade minder, og det giver også inspiration til ting, du kan se frem til, f.eks. fødselsdage og ferier. Creative Park tilbyder mange slags fotorammer med papirkunstdesign, herunder dette flotte, lyserøde, japansk-inspirerede vignet, der er perfekt til forår og sommer eller som gave til mors dag.

Håndarbejdstip: Hvis du hellere vil springe rammen over, kan du printe dine fotos direkte på Magnetisk fotopapir fra Canon, og derefter sætte dem op på køleskabsdøren, så alle kan se dem.

Ud over magnetisk papir kan du prøve at printe på genklæbbart papir for at dekorere scrapbøger eller soveværelser med dine yndlingsfotos, eller overførselsmedier til påstrygning, der kan stryges på i et stort udvalg af designs for at skabe personligt tøj. Download Creative Park-app'en til iOS og Android, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan bringe foråret ind i dit hjem med Creative Park.

Skrevet af Natalie Denton

Relaterede artikler
Craft butterflies

KREATIVT PRINT

Print og lav vægkunst med sommerfugle

Aimee Graham, der laver papirhåndværk, afslører, hvordan man laver skræddersyede dekorationer med print.

Create a papercraft safari

KREATIVT PRINT

Lav en papirsafari

Print din egen dyreinspirerede familieaktivitet med Canons Creative Park, og bliv inspireret af naturen.

Paper cutting craft

KREATIVT PRINT

Skab fantasifuld papirkunst

Se en eksperts guide til at skabe dekorative billeder ved hjælp af papirklip.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker