Cat and koala printed on PIXMA TS5350 printer

Print og hobbyhåndværk

Udform, udtænk, udstil med @paperboyo

Ikke overraskende elsker Rich McCor, bedre kendt under hans Instagram-navn Paperboyo, papir.

Og næsten en halv million mennesker følger ham for at se de ting, han gør med det.

Opgaven var simpel – vær kreativ, hav det sjovt, og gør det, du har lyst til.

"Jeg var virkelig begejstret, da Canon bad mig om at være kreativ med PIXMA TS5350-printerserien og deres udvalg af PIXMA-papir. Hele øvelsen åbnede en helt ny verden for mig. Jeg elsker virkelig det, jeg gør med skabeloner, men der er stadig meget mere, jeg gerne vil udforske. Udfordringen fra Canon har været en sjov afvigelse fra det, jeg ellers har lavet det sidste stykke tid.

"Det, jeg elskede mest ved opgaven, var, at jeg fik mulighed for at være kreativ med papir, samtidig med at jeg kunne bevare min stil og humoristiske sans, men det har også givet mig mulighed for at udvide min horisont og udforske forskellige muligheder, som jeg normalt ikke ville have prøvet."

Picture of hashtag #liveandcreate printed on PIXMA TS5350 printer.

Det, der først slog @paperboyo, var PIXMA TS5350-printerseriens billedkvalitet.

"Jeg havde glemt, hvor virkningsfuldt et print fra en god printer kunne være, så da jeg printede nogle testfotos på det blanke fotopapir, var jeg virkelig imponeret over kvaliteten. Når du tænker på fotoprint, er det oftest det blanke papir, der falder en ind. Det dobbeltsidede matte-papir var ikke noget, jeg forventede ville have samme kvalitet, men det havde det. Meget retro og meget cool!"

Han blev også overrasket over, hvor mange spontane idéer der udsprang fra de forskellige papirtyper.

"Nogle af mine koncepter virkede, nogle gjorde ikke, men det var sjovt at finde på nye ting at gøre. Nogle af idéerne kom fra en mappe på min computer med navnet "Idéer til afprøvning en skønne dag"! Det var forfriskende at blande mine gamle og nye idéer.

"F.eks. kunne en af mine videohistorier fra min Insta-profil have været 5 minutter lang, hvis jeg havde samlet alle mine idéer i den. Til sidst brugte jeg ting som blyanter og bogstaver, der springer ud fra papiret, hvilket var meget mere effektivt, end jeg troede, det ville være. Primært fordi printene havde så mange detaljer, at 2D-billeder fik en virkelighedstro 3D-kvalitet, som jeg ikke havde set før."

"Idéen kom fra min kærlighed til tryllekunster, optiske illusioner og fotografering med falske perspektiver. Fundamentet til min Paperboyo-verden har været denne kærlighed til magi og illusion. Fotopapiret gav mig mulighed for at vende tilbage til en gammel hobby, der har været gemt væk i en boks, og som ikke har set lyset i årevis.

En tanke, som @paperboyo havde holdt fast i over et stykke tid, var at printe sine velkendte Paperboyo-skabeloner på T-shirts på en måde, så de interagerede med lommen.

 GIF of cat printed in pocket of T-Shirt using Fabric Iron-On Transfers.

"Jeg har tidligere talt med forskellige udbydere af T-shirt-tryk. De sagde alle, at det var for kompliceret og dyrt at arbejde med lommer, og at man skulle holde sig fra det. Så jeg kom aldrig rigtig nogen vegne med det."

Det særlige overførselsmedie til påstrygning gav ham mulighed for at eksperimentere med en idé, der havde været gemt væk. Den er nu blevet bragt til live.

GIF of Koala printed in pocket of T-Shirt using Fabric Iron-On Transfers.

"De blev meget bedre, end jeg troede, de ville. Designene er meget faste og professionelle og var virkelig nemme at producere, hvilket overraskede mig, fordi jeg havde hørt det modsatte fra trykkerne."

@paperboyo har været glad for den reaktion, han har fået.

"Jeg har virkelig nydt at arbejde med PIXMA TS5350-printerserien og originale Canon-medier. Det sjove ved print af kunsthåndværk opnås gennem indholdet og de fantastiske kommentarer, jeg har fået.

"Jeg vil helt sikkert fortsætte med at eksperimentere med origami, stop frame-animation og mest af alt T-shirts i fremtiden."

Så kom nu, bliv inspireret til at udforme, udtænke og udstille dine idéer på samme måde som @paperboyo, og del dem med os ved hjælp af #LiveAndCreate.

Relaterede artikler
Printer fun for everyone

KREATIVT PRINT

Printersjov for alle

Seks måder, hvorpå din PIXMA-printer kan give energi til dit hjem, dine familieaktiviteter og dine enheder.

A lemon hovers in the air above an illustrated print of a tennis player about to serve. The effect makes it look as if the player is about to hit the lemon.

KREATIVT PRINT

Finurlige print med Paperboyo

Leg, print og slå op: Instagram-stjernen Paperboyo eksperimenterer med Canon SELPHY Square QX10.

Create a papercraft safari

KREATIVT PRINT

Lav en papirsafari

Print din egen dyreinspirerede familieaktivitet med Canons Creative Park, og bliv inspireret af naturen.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle fortællinger