PRINTTIPS

Opdag printeren, der gør hybridarbejde problemfrit

Find ud af, hvorfor Canon PIXMA TR4650-printeren er den bedste hjemmeprinter til at klare overgangen til fjernarbejde
En Canon PIXMA-printer på et skrivebord på et hjemmekontor.

Da covid-19-pandemien tvang medarbejderne til at begynde at arbejde hjemmefra, forvandlede Jamie Watson, hobbyfotograf og strategichef hos et reklamebureau i Bristol, hurtigt sin spisestue til sit eget hjemmekontor. Med truende deadlines og dalende kreativitet var der især én ting, der manglede: en god printer.

I takt med at samfundet genåbner, skifter vi til en mere hybrid måde at arbejde på, og vi er blevet mere vant til at have muligheden for at kunne arbejde både hjemmefra og på kontoret. Jamie arbejder sammen med kunder, et forskerteam og et kreativt konceptteam for at skabe innovative kampagner og meget mere til en række brands. Nu arbejder han både hjemmefra og på kontoret og sætter pris på de forskellige friheder.

Det perfekte hjemmekontor er ikke komplet uden en god printer; noget vi ofte indser under en stram deadline, eller før et møde, hvor behovet for at printe opstår. Og da mange flere af os arbejder eksternt, er printeren et funktionelt stykke teknologi, der kan bidrage til mindre skærmtid og faktisk kan fremskynde kreative processer.

Skiftet mellem hjemme- og kontormiljøer kan være problemfrit med det rigtige udstyr. Med Canons udvalg af højtydende printere – især den kompakte 4-i-1 Canon PIXMA TR4650 – er det muligt at skabe den samme professionelle standard for print hurtigt og nemt.

"Når jeg har masser af arbejde at lave, er det en rigtig god måde at komme væk fra forstyrrelser på kontoret på," siger Jamie. ”Du kan styre din tid lidt bedre, og det er bare lidt mere fleksibelt end traditionel arbejdstid. Og du bruger ikke tid på at pendle, så du kan få lidt mere arbejde fra hånden på en dag. Jeg er ret vild med at cykle, så jeg kan tage på en cykeltur uden at skulle tage højde for tiden til at pendle til kontoret eller omvendt."

Det er dog nemmere at samarbejde med teammedlemmer i et kontormiljø, og opgaverne kan udføres mere effektivt.

Her fortæller Jamie, hvordan hans printer i hjemmet giver ham en vej væk fra skærmen, så han kan fordybe sig helt i projekter, han arbejder på derhjemme.

Klarhed med print

En mand, der trykker ned på den forreste bakke på en Canon-printer.

Canon PIXMA TR4650 4-i-1-printeren har 4-farvet hybridblæk og forbedret patroninstallation, hvilket gør det endnu nemmere at udskifte patronen.

Canon PIXMA TR4650-printeren hjælper Jamie med at komme væk fra sin bærbare computer og fokusere på papirudgaver af dokumenter, der er nødvendige for hans arbejde. ”Jeg foretrækker at læse kundebriefs på papir,” siger Jamie, ”så man ikke bliver distraheret af det, der er på skærmen, som f.eks. en e-mail eller en teamchat-meddelelse. Det er nemmere at fokusere på det, man læser, fremhæve det og tilføje spørgsmål. Jeg føler mig bare lidt mere optaget af, hvad jeg laver, og hvad jeg læser.

”Når jeg får undersøgelsesresultater tilbage fra forskningsbureauer med masser af forskellige diagrammer og grafer, synes jeg, det er nemmest at have nogle papirer foran mig og sammenligne dem i stedet for at bladre gennem slides, for så kigger du kun på én ting ad gangen," tilføjer han.

Når du arbejder på kontoret, behøver du aldrig bekymre dig om printeropsætning og papir- og blækniveau. Derhjemme bør det ikke være anderledes. En påmindelse om fjernelse af dokumenter, en forbedret papirbakke på forsiden, der gør det nemmere at ilægge papir, og hurtigere og enkel installation af patroner gør dette til en brugervenlig og effektiv printer til hjemmet for professionelle som Jamie.

Og med muligheden for at betjene PIXMA TR4650 helt fra Canon PRINT-appen, herunder print, kopiering, scanning, løbende vedligeholdelse, kontrol af blækniveauer og køb af blæk til udskiftning, er der ikke behov for en pc.

Flet pen til papir med digital

En person, der bruger sin smartphone til at printe på sin Canon-printer derhjemme.

Når han arbejder hjemmefra, er det en stor hjælp for Jamie, at han enkelt kan håndtere opgaver i forskellige rum. ”Når jeg er på kontoret, bevæger jeg mig rundt for bare at få lidt nye indtryk. Jeg sidder nogle gange ved mit skrivebord, men andre gange sætter jeg mig i frokostrestauranten eller på tagterrassen," siger han. "Det gør jeg også derhjemme. Jeg printer ting og kommer væk fra min bærbare computer, for selvom man arbejder hjemmefra, er der folk, der ringer til dig og sender beskeder til dig hele tiden. Ved at træde væk fra din bærbare computer fjerner du dig selv fra distraktionerne. Jeg printer noget og læser det nedenunder i køkkenet, hvor det er lettere at sidde uforstyrret."

En person, der skriver på et printet regneark.

Jamie samarbejder med en bred vifte af kunder fra sundhedsbrands og mad- og læskedrikvirksomheder til internetudbydere og banker.

Den prisbillige printer, som Jamie bruger, er nem at konfigurere ved hjælp af Canons PRINT-appen, som giver en forbedret brugeroplevelse. ”Den var meget nem at sætte op, hvilket var det vigtigste for mig, fordi jeg føler, at hver eneste printer, jeg nogensinde har haft, har taget mig omkring fem dage at konfigurere og få til at fungere. Den klarede det bare selv," fortæller han.

Den har også en nyttig forbindelse til Easy-Layout Editor, som gør det muligt at omarrangere dokumenter som f.eks. PDF-filer og billedfiler på én side før print – ideelt til den slags arbejde, som Jamie har.

”Hvis jeg laver brand-strategiprojekter, eller jeg er nødt til at skitsere et brand-framework, foretrækker jeg at gøre det i hånden," siger han. ”Jeg scanner det derefter og sender det til resten af teamet som en arbejdskladde i stedet for at bruge masser af tid på at designe det i Microsoft® PowerPoint®."

Scanning til cloud-tjenester med en Canon-printer til hjemmet

En mand på en havebænk med et krus og en bærbar computer.

Jamie savner nogle gange mere interaktion med teamet på kontoret, hvilket er en af ulemperne ved at arbejde hjemmefra. ”Da vi er et kreativt bureau, er vi helt sikkert gået glip af noget samarbejde," siger han. ”Når man arbejder hjemmefra kan man ikke bare gå over til en andens skrivebord eller snakke om noget til frokosten. Man er nødt til at sætte et møde i kalenderen eller ringe sammen i stedet for blot at have en spontan samtale."

En mand, der tager en cykelhjelm på.

At arbejde hjemmefra har helt sikkert sine fordele – Jamie plejede at cykle til arbejde, men kan nu undgå pendling og nyde cykling som hobby i stedet for en nødvendighed.

PIXMA Cloud LinkCanon PIXMA TR4650 – en funktion, der hjælper dig med at printe og scanne til cloud-tjenester* – er perfekt egnet til små virksomheder, der deler og gemmer indhold på en delt cloud-tjeneste som f.eks. Google Drev™, Dropbox™ eller Evernote®, hvilket betyder, at du kan få adgang til disse filer og printe dem, uanset hvor du er.

Når teams deler deres design, siger Jamie, at det at printe dokumenter og tegninger, før de sætter dem på væggen eller viser dem frem, hjælper ham med at overveje kreative idéer, mens han arbejder.

”Når vi får kreative idéer tilbage fra vores konceptteams, som kan være tegninger af design, har man ofte bare brug for at komme videre med lidt arbejde og have idéerne lidt i baghovedet," siger han.

”Så jeg kan godt lide at få det printet, da det giver mig mulighed for at bearbejde det lidt ubevidst, når det er printet og hængt op på min væg eller ligger på mit skrivebord. Det er lidt nemmere at henvise til og ubevidst blive ved med at tænke på."

Alsidighed til print i hjemmet

En Canon-printer ved siden af en potteplante, en telefon og nogle print.

Hobbyfotograf Jamie Watson elsker at tage ud med sit kamera – og med Canon PIXMA TR4650-printeren er det muligt at lave print i høj kvalitet derhjemme. "Jeg forsøger at tage en masse billeder, når jeg går ud," siger han. ”Jeg har boet i Australien, og det var der, jeg begyndte at interessere mig for fotografi."

En mand, der lukker en skuldertaske på sit skrivebord på hjemmekontoret.

Den alsidige Canon PIXMA TR4650 giver Jamie mulighed for fuldt ud at involvere sig i arbejdsprojekter, som om han var på virksomhedens kontor.

Canon PIXMA TR4650 er ikke bare fantastisk til arbejdsformål, den er også alsidig nok til hjemmebrug, til børnenes skoleopgaver og til familiebilleder.

Easy-PhotoPrint Editor gør det nemt at oprette en række originale fotoelementer som f.eks. print i brugerdefinerede størrelser, kalendere og kvadratiske fotolayouts, så de kan bruges til personlige projekter både derhjemme og på arbejdet.

Jamie er ivrig fotograf og har brugt den til at skabe print til indramning, da det er muligt at printe 4x6"-fotos uden kant på få sekunder. ”Printhastigheden er hurtig, og det er virkelig godt, når jeg printer fotos til indramning til vores nye hus, hvilket betyder, at jeg ikke behøver betale for at få dem printet på et professionelt trykkeri," siger han.

Canon PIXMA TR4650-printeren til hjemmet har et rent og elegant design, hvilket er en anden faktor, når Jamie og hans partner vælger noget til deres hjem. ”Printere er ikke altid så flotte at se på, men Canon PIXMA TR4650 ser virkelig godt ud. Min forlovede er meget stolt af huset. Hun er Visual Merchandiser, så hun er rigtig god til at få tingene til at se godt ud. Det var meget vigtigt for hende at få en flot printer," tilføjer han.

Giv dit hjemmekontor det sidste touch med den forbedrede Canon PIXMA TR4650 4-i-1-printer til alle dine behov for fjernarbejde og personlige printprojekter.

*Scan til cloud og scan til e-mail er kun tilgængeligt, hvis du bruger originalt Canon-blæk.


Skrevet af Lorna Dockerill

Relaterede produkter

Relaterede artikler

 • En kvinde sidder ved et skrivebord i hjemmet, hvor der står en bærbar computer, en skærm og en Canon MegaTank-printer samt fire blækflasker.

  PRINTTIPS

  Hvilken printer er den rigtige for dig?

  Find den bedste Canon-printer til dine behov, lige fra familier og studerende til hjemmekontoret.

 • Et billede ovenfra af en åben bullet journal sammen med rammeskabeloner fra Creative Park og en Canon PIXMA-printer.

  KREATIVT PRINT

  Print lister, planer og mål

  Vær kreativ med en Canon PIXMA-printer, og hold dig velorganiseret og mindful hele året rundt.

 • FAMILIEFOTOGRAFERING

  Fordele ved Canon PowerShot PX

  Opdag nye måder at bruge dette kompakte, smarte PTZ-kamera på.

 • En person bruger Easy-PhotoPrint Editor-appen på en tablet til trådløst at printe et billede af en familie på en Canon PIXMA-printer på et skrivebord.

  PRINT

  Sådan bruges en trådløs printer

  Smarte måder at få mest muligt ud af din trådløse printer på.