Jævne, stabile optagelser og deling

Uanset om du tager fotos med et kompaktkamera eller optager film på et digitalt spejlreflekskamera, kan det nogle gange være en stor udfordring at opnå skarpe resultater. I flere årtier har vores innovative billedstabiliseringsteknologi hjulpet fotografer og filmskabere med at komme rystede billeder til livs. Uønskede rystelser kan være et almindeligt problem, når du zoomer og fokuserer på noget, der er langt væk, eller når du optager film under gang eller løb.

Uanset hvilket kamera du bruger, findes der enkle tips til at få mere jævne og skarpe optagelser, uden at du skal bruge et stativ. Prøv for det første at trykke venstre albue ind mod overkroppen, så du giver støtte til kameraet og holder det stabilt. Stå fast på fødderne ved at sætte det ene ben en anelse foran det andet og med benene let spredt. Understøt kameraet for at mindske bevægelser, og sørg for at holde billedrammens vandrette og lodrette aspekter lige, især når du går med kameraet.

Vores nyeste kameraer har intelligent billedstabilisering med 5 akser, der kan tilpasses den scene, du skyder, så der opnås skarpe billeder ved svag belysning, eller når der anvendes fuld zoom. Når du optager håndholdte film, giver Dynamic IS fremragende billedstabilisering, også når du går eller løber.

Jævn, stabil optagelse