Fjernoptagelse fra nye vinkler

De mest kreative billeder opstår ofte, når man ser en scene fra en anden vinkel. Det kan ske ved helt bogstaveligt at stå hævet over en gruppe mennesker for at tage et gruppebillede, ved at opnå sikker adgang til øverste etage i kontorbygningen for at tage et billede af byen eller ved blot at holde kameraet op over hovedet ved en koncert. Det er muligvis ikke altid nemt at tage billeder på denne måde, men det betaler sig nogle gange.

Heldigvis giver vores teknologi til fjernoptagelse gode muligheder for at indfange motiver fra spændende vinkler og for at udvide dine kreative grænser. Du kan selv være med på billedet i gruppeportrætter eller glimrende selfies og indfange uforudsigelige motiver, som f.eks. dyr på lang afstand, uden at forstyrre dem.

Mange af vores nyeste kameraer gør det nu nemt at bruge en smartphone i stedet for en almindelig søger. Det betyder, at du kan fjernstyre dit kamera. Du skal blot slutte din mobile enhed til kameraet og starte Canon Camera Connect-app’en. Hvis du har NFC, skal de to enheder blot berøre hinanden, for at der oprettes forbindelse. Når du så placerer kameraet på en stabil overflade eller et stativ, kan du fjernjustere komposition, fokus og andre indstillinger ved hjælp af din smartphone. Det giver dig frihed til at udforske opfindsomme vinkler og skabe mere medrivende historier.

Fjernoptagelse