Sikkerhedskopiering af dine dyrebare minder

Dine fotos og film er uvurderlige. Det er minder om unikke øjeblikke, som aldrig kan genskabes. Derfor er det vigtigt at tage sikkerhedskopier regelmæssigt. Det er dog ikke altid nemt at få afsat tid til at udvælge og gemme de bedste. Og jo længere tid de bliver liggende på et hukommelseskort eller din smartphone, jo større risiko er der for, at de går tabt eller bliver glemt.

Det er grunden til at online-lagringsløsninger giver dig ro i sindet. Når du uploader til en cloud-lagringstjeneste eller dit foretrukne sociale netværk, er der mindre risiko for, at dine minder går tabt. Vores nyeste kameraer med billedsynkronisering kontrollerer nu, om der er nye billeder og uploader dem til din foretrukne cloud-tjeneste eller dit foretrukne sociale netværk, f.eks. Flickr, Google Drev eller irista fra Canon. Du kan også vælge at gemme billeder automatisk på din computer, smartphone eller tablet.

Hvis du gerne vil sikkerhedskopiere dine fotos online, bør du tage et kig på irista. Det er en cloud-baseret platform, der gør det mulig at sikkerhedskopiere og se dine billedbiblioteker på en helt ny måde.

Sikkerhedskopiér dine fotos