ruined-grandeur-decayed-industry-exploring-the-worlds-ruined-spectacles

Urbex-fotografering med Andy Kay

Ønsket om eventyr og opdagelser er kernen i fotografering, og ønsket om at udforske og indfange har øget interessen for at gå på opdagelse i byområder og for urbex-fotografering. Andy Kay har brugt de sidste tre år på at udforske. Han har samlet detaljerede berettelser og fængslende billeder af forladte forlystelsesparker, ødelagte palæer og forladte industribygninger og gengiver deres unikke historier.

Andy er en del af et stort fællesskab af udforskere, som finder sammen igennem deres interesse for arkitektur, fotografering og en meget stor kærlighed til eventyr. Han placerer sin tilgang til urbex som et sted mellem kunstnerisk og dokumentarisk stil, idet han iscenesætter konteksten for sit publikum for at give det en mere omfattende oplevelse.

Han forklarer:
"At besøge steder, der har været overladt til forfald, præcis som de var den dag, hvor de lukkede, giver en ægte indsigt i de liv, der blev levet der, eller i det arbejde, der blev udført. Alle kan besøge et museum og få vist fortiden, men at fordybe sig i det og få den rå oplevelse er noget andet."

Læs mere af Andys historie her