beste regards michiel aalbers

Dine fotos, vores favoritter: Genopdagelse af byen

Inspireret af vores seneste historie om fotografen og kunstneren Timm Schneider udfordrede vi dig til at indfange de spøjse og sjove sider af din by og dele dine fotos i vores Galleri. Vi valgte disse tre sjove fotos og bad fotograferne om at fortælle os historierne bag.

Beste Regards af Michiel Aalbers

"Jeg kørte rundt i den hollandske by Nijmegen, da jeg spottede dette eksempel på gadekunst. Da jeg kom tilbage for at fotografere det med mit Canon EOS 5D Mark II, regnede det, hvilket gav bladene på jorden en smuk, blank effekt. Musen er en figur fra en tysk tegnefilm, og den passer rigtigt godt ind i dette bymiljø. Jeg kan virkelig godt lide at fotografere ting i byerne, som andre folk bare går forbi. Tusindvis af mennesker har sikkert aldrig bemærket dette kunstværk, som er lige foran dem midt i den travle by."

Bedste venner af Angela Bauman

"Jeg opdagede disse to el-skabe på min vej hjem fra arbejde en dag. Det så ud som om, at de grinede af mig, så jeg var nødt til at stoppe op for at fotografere dem. Et par dage senere ville jeg se dem igen og tage et nyt billede, men så var de væk. Det er nok bykunstens flygtige natur, tænker jeg. Jeg er virkelig glad for, at jeg nåede at fotografere dem, inden de forsvandt."

Steampunkpingvin af Beatrice Sutter

"Jeg tog dette foto i tårnet i Sankt Michaelis-kirken i Hamburg, som er en af mine favoritbyer. Jeg så noget, der lignede et sjovt ansigt, og det fik mig til at smile. De fleste ser bare igennem ham for at nyde udsigten over Hamburg. Men jeg ville være ansigt til ansigt med ham; for at smile og sige hej! Jeg synes, han ligner en "steampunkpingvin"! Hvis man kigger efter i mange andre byer, vil man blive overrasket over, hvor mange skjulte ansigter man kan finde i almindelige genstande. Man skal bare se lidt anderledes på det."

Prøv denne måneds udfordring

Hver måned har vi en ny fotoudfordring. Du kan se denne måneds udfordring her. Grib kameraet - uanset hvilket kamera du har - og vær kreativ. Upload, så alle kan se dine værker. Hvis du har brug for inspiration, så tjek billederne, der allerede er i Galleriet.

Besøg Galleriet