skijoring header

Skiløb med heste: Bag kulisserne

Billeder © Richard Walch. Canon-ambassadør

Oplev de udfordringer, som instruktør Marcus og vores filmhold måtte overkomme, da de optog vores historie om skiløb med heste. Se, hvordan en drone og en række Canon-kameraer indfangede action i høj fart under de ekstreme forhold i det snedækkede Patagonia.

Skiløb med heste - Come-and-see

Canon C300 Mark II er monteret på en drone for at få den afsluttende episke optagelse af Franco og hans hest Paulito, der fortsætter deres rejse ind i det ukendte.

Skiløb med heste - Come-and-see

Vores filmfotograf forbereder sig på at optage, lige før sneen kommer. Vejrforholdene var ekstremt omskiftelige, og fem minutter efter dette billede blev taget, var sigtbarheden nede på kun 1,5 meter.

Skiløb med heste - come-and-see

Vores filmhold brugte en snescooter til at komme tæt på motivet. Motoren havde en tophastighed på 64 km/t, men måtte arbejde hårdt for at holde tempoet. Den ekstra hest, en snepolo-champion, sørgede for at Franco Moros hest, Paulito, følte sig godt tilpas under velkendte væddeløbsforhold. Begge heste var iklædt specialdesignede issko for at hjælpe dem til at komme gennem sneen.