Vi har anvendt uddannede fagfolk, godkendt sikkerhedsudstyr og fået tilladelse fra ejerne af ejendommen til denne bestigning. Du bedes undlade at kopiere eller genskabe noget fra bestigningen.

Vadim og Vitaliy er to venner fra Rusland, der bruger livet på at udforske verdens mest fascinerende byer. De nøjes ikke med de klassiske, velkendte seværdigheder, men er på udkig efter unikke og spektakulære udsigter, som kun kan indfanges fra de højeste bygninger.

Makkerparret ignorerer frygten, jager adrenalinsuset og stræber efter at få enestående fotos. Dette har sikret dem overskrifter i hele verden, når de er klatret op i nogle af verdens mest berømte bygningsværker. Disse moderne opdagelsesrejsende brænder for at finde og indfange fantastiske billeder fra bjergtagende vinkler.

Ligesom andre Canon-eventyrere følger de deres hjerte og løfter sløret for bemærkelsesværdige perspektiver de steder, de opdager.

Vi kan også hjælpe dig med at indfange usædvanlige fotos og film. Læs videre for at få mest muligt ud af vores inspirerende tips og teknikker, og opdag, hvordan du kan se verden fra en ny vinkel. Gå så på opdagelse efter den skjulte magi i en by i nærheden af dig. Vi vil hjælpe dig med at indfange motiver fra din helt egen synsvinkel og dele historier, der kan nå ud til folk i alle hjørner af verden. Come and see.

Teknikker

Jævne, stabile optagelser og deling