Erhverv

Copy shops og digitale print shops

I det voldsomt konkurrenceprægede miljø, du arbejder i, har det aldrig været vigtigere at fastholde dine udgifter i et jerngreb. Succes kræver høj hastighed og høj kvalitet i produktionen i såvel farve som sort og hvid, og der er en direkte forbindelse mellem en maksimering af oppetiden for outputenheder og resultaterne på bundlinjen. Vi ved godt, at du, for at beholde dit forspring i forhold til konkurrenterne, har en voksende interesse i at differentiere din virksomhed for kunderne ved at tilbyde nye, værdiskabende tjenester. Direktører og virksomhedsejere har brug for en partner, som har forståelse for disse problemer, og som kan udvikle omkostningseffektive løsninger, der imødegår dem. Personale/operatører har brug for en produktion i høj kvalitet, der samtidig er nem at bruge og for en hurtig service, der sikrer, at arbejdet bliver udført til tiden.

Vi tilbyder mere end blot 'blæk på papir'

Vi samarbejder med trykkerier i "Quick Print"-sektoren om udviklingen af nye kanaler inden for salgs- og marketingkommunikation. Og det gælder, uanset om det omfatter udvikling af nye, eksterne systemer til afsendelse af job, der forbedrer udvekslingen af informationer med slutbrugeren, eller et samarbejde om styring af variable data, der gør det muligt at tilbyde nye, værdiskabende produkter og tjenester til kunderne. Canon er den ideelle forretningspartner, uanset hvad dine behov er.

Og i takt med at omstillingstiden fortsat bliver kortere, og kompleksiteten af de enkelte job større, udvikler Canon systemer, der hjælper trykkerivirksomheder med at komme tættere på deres kunder – og som dermed bidrager til dannelsen af stærke arbejdsrelationer, der er baseret på nytænkning og indsigt og ikke udelukkende omkostningsreducering og priskonkurrence.

Kontakt mig angående Canons løsninger

Udfyld felterne herunder, så vil en af vores konsulenter kontakte dig og svare på spørgsmål om Canons løsninger.

Kontakt :  
Navn : *
Firma : *
Adresse : *
Postnummer : *
By : *
Email : *
Telefon : *
Jeg vil gerne høre mere om :  
*
spacer
					image
Produkter til dine behov
Farvemaskiner til produktion
Sort/hvid til produktion
Storformatprintere
Farvecontrollere
Løsninger til dine behov
Farvestyring
Variabel dataudskrift
Produktionens workflow