Erhverv

Uddannelsesinstitutioner

Ønsker du at skabe et undervisningsmiljø, som fungerer effektivt og giver eleverne den bedste undervisning? Via samarbejde med uddannelsesinstitutioner og udnyttelse af den nyeste teknologi kan vi vise jer, hvordan I kan forbedre informationsstrømmen, forbedre oplysninger om pensum og få it-infrastrukturen til fungere mere effektivt. Canons løsninger omfatter informationshåndtering og Anytime, Anywhere Learning-strategier med planlægning, implementering og support af Managed Learning-miljøer. Ved at samarbejde med dig kan vi fremhæve mulige besparelser og øge undervisernes produktivitet.

Med vores ekspertise inden for informations- og dokumentstyring kan vi tilbyde komplette administrationsløsninger, der omfatter sikker elektronisk administration af dokumenter, elektronisk dokumentdistribution og udskriftsstyring – lige fra enkel udskrivning til opfølgning af omkostninger og debiterbar kontrolleret adgang for studerende.

Og via samarbejdsaftaler med førende uddannelsesudbydere kan du få gavn af fuldt integrerede løsninger, herunder pensum, styring af læseplaner, styring af undervisningslokaler, ICT-sikkerhed og interaktive whiteboards.

Med Canon kan jeres elever udnytte deres potentiale fuldt ud.

spacer
					image
Dine produkter
Sort/hvid-maskiner
Farvemaskiner
Projektorer
Dokumentscannere
Løsninger til dine behov
Udskriftskontrol
Dokumentdistribuering
iWPM Software
iWDM Software