Erhverv

Kreative virksomheder

Når din forretning er afhængig af kreativt talent, har du brug for løsninger, der fremhæver dine bedste sider. Lige meget om du laver opsøgende arbejde for at udvide forretningen eller udvikler en integreret marketingkampagne for en eksisterende kunde er det altafgørende for din forretnings fremtidige rentabilitet, at du gør det bedst mulige indtryk. Canon har i mange år haft et tæt samarbejde med designere og marketingbureauer. Med disse erfaringer i baghånden kan vi introducere et udvalg af hardware, software og specialisttjenester, der kan give dig bedre fremtidsudsigter. Direktører og virksomhedsejere har brug for omkostningseffektive farveløsninger, der giver ensartede resultater i høj kvalitet. For at spare tid og reducere mængden af spild har designere brug for højkvalitetsløsninger til korrektur og output, såvel som for effektiv farvekontrol på tværs af forskellige enheder.

En farverig fremtid med Canon

Farvekvalitet og ensartethed er altafgørende for kreative virksomheder og designvirksomheder. Men du kan miste op imod 30% af den tid, hvor du kunne have været kreativ, fordi den bruges på administration.

Farvekvalitet og ensartethed spænder over enkle systemer, der muliggør en præcis kalibrering af uafhængige enheder til et komplet workflowsystem til farvestyring. Dette omfatter profilering og farvekontrol af alt udstyr til visning og korrektur i produktionsprocesser, der har at gøre med kreativitet, reprografi og trykning (f.eks. RGB-skærme, CLC-korrekturenheder, digitale outputenheder og / eller konventionelle trykpresser). Canon tilbyder dig enten et vedvarende samarbejde, der giver dig adgang til tjenester for regelmæssig kalibrering og farveprofilering eller et komplet uddannelsesforløb og udstyr, der gør din virksomhed uafhængig.

Kontakt mig angående Canons løsninger

Udfyld felterne herunder, så vil en af vores konsulenter kontakte dig og svare på spørgsmål om Canons løsninger.

Kontakt :  
Navn : *
Firma : *
Adresse : *
Postnummer : *
By : *
Email : *
Telefon : *
Jeg vil gerne høre mere om :  
*
spacer
					image
Produkter til dine behov
Farvemaskiner
Farvemaskiner til produktion
Storformatprintere
Farvecontrollere
Løsninger til dine behov
Farvestyring
Variabel dataudskrift
Produktionens workflow