Erhverv

Store virksomheder

Vi gør ofte tingene på en bestemt måde, fordi sådan har vi altid gjort det. I mange år var printere placeret ved en pc og udskrivning fandt sted på separate enheder. Sådan er det ikke længere. Ved hjælp af ny teknologi og Canons ekspertise kan større virksomheder arbejde mere effektivt. Ved at arbejde sammen med relevante medarbejdere i din virksomhed kan Canon anbefale og implementere en lang række løsninger, som kan revolutionere den måde, du arbejder på. De nyeste multifunktionsenheder giver store virksomheder adgang til udskrivnings-, kopierings-, scannings- og faxløsninger med høj hastighed og i høj kvalitet, som er internetaktiveret, fungerer som informations-hubs og gør kommunikationen mellem medarbejdere, forskellige kontorer og dine kunder mere effektiv.

Når vi indleder et forretningssamarbejde med jer, er det yderst vigtigt at involvere jeres it-afdeling. Vores løsninger indeholder teknologi, som omfatter global vedligeholdelse, højt sikkerhedsniveau og avanceret omkostningsstyring.

Uanset om du skal forbedre den måde, dine kunder opfatter jer, eller om du skal effektivisere flowet af vigtige oplysninger i din virksomhed, kan Canon vise dig hvordan.

spacer
					image
Produkter til dine behov
Sort/hvid-maskiner
Farvemaskiner
Dokumentscannere
Løsninger til dine behov
Udskriftskontrol
Dokumenthåndtering
Dokumentdistribuering
iWPM Software
iWDM Software
Cases
A4
Århus dag- og aftenseminarium
Erhvervs- & Økonomiministeriet
Landbrugsrådet