Canon PRISMAprepare

PRISMAprepare

Med all-in-one-softwaren PRISMAprepare kan professionelle printleverandører forberede perfekte dokumenter på en produktiv og rentabel måde.

Fordele

  • End-to-end-dokumentforberedelse
  • Intuitiv og brugervenlig
  • Kompatibel med alle arkprintere
  • Åbent brugerinterface maksimerer fleksibiliteten
  • Produktivitetsfremmende funktioner
  • Designet til at maksimere rentabiliteten

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon PRISMAprepare

Alt-i-Én-klargøringsløsningen


PRISMAprepare opfylder printeres prepress-behov i en løsning med et brugervenligt display. Fra oprydning af sider til kontrol og korrektion af farver samt forberedelse af dokumenter, der passer til hæfteklammer, foldelinjer eller huller – denne all-in-one-løsning gør det endda muligt for operatøren at forberede dokumenter til hæfter eller lim-indbinding. Ved at opfylde alle disse behov gør softwareløsningen det nemt at automatisere alle gentagende opgaver fra dokumentforberedelse til produktion og frigør samtidig operatørens tid til andet arbejde.

Utrolig brugervenlig


Det prisbelønnede "Ocean Style"-brugerinterface gør det nemt at udarbejde imponerende ensartede dokumenter. Med den intuitive "What You See Is What You Get (WYSIWYG)" job preview-skærm har du hele tiden styr på de mest komplekse opgaver, behovet for flere korrekturer er praktisk taget elimineret, og risikoen for fejl er reduceret.

Fleksible åbne standarder


PRISMAprepare bruger den åbne PDF-standard. Så du kan forenkle arbejdsgange og samtidig bevare en åben systemarkitektur. PRISMAprepare 6.1 er baseret på Adobe PDF Library, der gør det væsentligt hurtigere at installere og gør det muligt at påtage sig større og mere komplekse opgaver.

Praktisk, åbent brugerinterface


PRISMAprepare kan kommunikere med op til 10 separate PDF-aktiverede, Windows-baserede programmer. Populære programmer som f.eks. Adobe Photoshop® opretter let og ubesværet forbindelse, hvilket gør det muligt at udføre avancerede redigeringer og klargøre opgaver i andre programmer, derefter importere din opdaterede dokumenter tilbage til PRISMAprepare og fortsætte, hvor du slap.

Øg produktiviteten


PRISMAprepare hjælper dig med at optimere produktiviteten ved at forbedre automatiseringen, ombrydningen og trimningen af markeringstilføjelser og ved at tilbyde direkte print af programmerede dokumenter. Med de forudindspillede skabeloner kan operatørerne trække og slippe indhold i en "hot folder" for at oprette et printfærdigt dokument. Nye funktioner, herunder avanceret oprettelse af bogryg, nem oprettelse af dokumentomslag og forbedret VDP-funktionalitet til personaliseret print, forbedrer alt sammen alsidigheden og produktiviteten af denne software, som nu også tilbyder valgfri integration af nearline- og offline-efterbehandling (fra Ultimate Bindery) i workflowet.

Maksimér investeringsafkastet


PRISMAprepare forbedrer din fortjeneste ved at hjælpe dig med at udføre opgaver hurtigere. Det eliminerer praktisk taget hard copy-korrekturer og kan dermed spare værdifuld tid sammenlignet med mange eksisterende workflow-løsninger – så du kan planlægge flere opgaver og forbedre bundlinjen. Automatiseret, fleksibel farveregistrering giver den mest produktive adskillelse og fletning af farve- og sort/hvid-sider – og leverer dermed resultater af høj kvalitet til lavere omkostninger.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon PRISMAprepare, dets funktioner og hvad det kan.