Erhverv

Prepress


Océ PRISMAprepare

Océ PRISMAprepare

Med all-in-one-softwaren Océ PRISMAprepare kan professionelle printleverandører forberede perfekte dokumenter på en produktiv og rentabel måde.


Océ DocSetter

Océ DocSetter

Océ DocSetter bruges i kommercielle printmiljøer og i interne trykkerier til at gøre prepress-arbejdsgangen hurtigere ved scanning, jobforberedelse og datakonvertering. Det sikrer høj kvalitet samt lynhurtig printning og arkivering. Denne dokumentstyringssoftware er yderst effektiv takket være dens enestående brugergrænseflade, enorme fleksibilitet og høje automatiseringsniveau.


Océ PRISMAproduction

Océ PRISMAproduction

Océ PRISMAproduction Server er et højtydende workflow- og outputstyringssystem til miljøer, der arbejder med transaktioner, direct mail og grafik. Denne server giver en samlet platform til mellemstore til store mængder high speed-print på en lang række printere fra Océ og andre leverandører. Dette professionelle spooling-system indeholder også en masse funktioner til datakonvertering og prepress-processer.


Océ TrueProof

Océ TrueProof

Océ TrueProof er WYSIWYG-software til prepress, der fungerer som en virtuel printer og forbedrer og strømliner din proofing-proces. Du kan få vist de enkelte sider/billeder og kontrollere registreringsnøjagtigheden – om nødvendigt med pixeldetaljer – inden dine digitale printjob går i produktion. For at sikre maksimeret farvematch kan TrueProof udvides med valgfrie moduler, som giver mulighed for korrektur af farver på både skærm og i fysisk kopi. Dermed får kunden en fuld korrekturløsning til digitalt produktionsprint i fuld farve.


Océ PRISMAspool

Océ PRISMAspool

Océ PRISMAspool giver mulighed for professionel printstyring, så du kan opnå centraliseret og distribueret produktionsprint fra et MS Windows-miljø. Den brugervenlige GUI (Graphical User Interface) og avancerede funktioner som kontering, genoprettelse efter fejl og ændring af printjobbenes rækkefølge, giver dig nem kontrol over dine printoperationer.

spacer
					image

Sortiment:

Océ PRISMAprepare 6.1
Océ DocSetter
Océ PRISMAproduction server
Océ TrueProof
Océ PRISMAspool