Erhverv

Hvorfor skal du vælge Therefore™?

Folk på arbejde har brug for adgang til oplysninger for at kunne importere og integrere, dele og sammenligne, gemme og hente, distribuere og udskrive. De har brug for oplysningerne i elektronisk form, og de har brug for dem her og nu. Therefore™-dokumentløsningerne giver brugerne mulighed for at behandle oplysninger effektivt, økonomisk og sikkert i hele deres afdeling eller organisation. Hvilket betyder, at de kan få adgang til og bruge de oplysninger, de har behov for, for at være med til at opfylde virksomhedens mål.

Effektivitet

Ingen ukontrollerbare stakke af papir. Ingen manglende eller forkerte oplysninger. Ingen afsendelse til forkerte modtagere. Bare en hurtig, effektiv dokumentstrøm, så din virksomhed kommer på forkant via bedre kundeservice.

Økonomi

Ved at give medarbejderne de oplysninger, de har brug for, kan Therefore™-dokumentløsningerne sætte mere fart i virksomhedens forretningscyklusser og generere et hurtigt investeringsafkast. De kan også opskaleres i takt med virksomhedens vækst, så det ikke er nødvendigt at investere i dyre, nye systemer. Mere elektronisk dokumentbehandling giver færre udskrifter og lavere outputomkostninger. Større effektivitet gør det også muligt at reallokere ressourcer fra administrative opgaver til kerneopgaver.

Sikkerhed

Sikker brug af oplysninger er essentiel i dag, hvor svindel bliver mere og mere almindelig. Therefore™-dokumentløsningerne gør det muligt at overholde lovkrav og branchestandarder og samtidig sikre dataene ved at begrænse adgangen, så kun godkendte brugere får adgang. På den måde kan oplysninger flyde frit i en organisation, men alligevel være fuldkommen beskyttede.

spacer
					image
Relevante downloads
Therefore™ Brochure
Related Information
Hvad er dokumenthåndtering?
Therefore™-skalerbarhed
Therefore™-komponenter
Therefore™-funktioner
Therefore™-integration
Therefore™ Home