Erhverv

THEREFORE

Therefore™

Når personalet i gennemsnit bruger 50 min pr dag af deres tid på at finde informationer, er det ikke blot frustrerende, det er også en belastning for produktiviteten. Therefore™-løsningen fra Canon forbedrer hurtigt effektiviteten med et dokumentstyringssystem, der er nemt at implementere, og som giver alle hurtig og sikker adgang til alle de informationer, de har behov for. · Sikker og effektiv opbevaring og genfinding af informationer · Øjeblikkelig adgang til kritiske informationer · Øget produktivitet og forbedret overholdese af lovmæssige retningslinjer

Nem arkivering med Therefore™

Therefore™ gør dig i stand til at strukturere alle de informationer, der er særligt vigtige for din virksomhed. Med Therefore™ kan du søge, finde, se, sortere, gruppere og distribuere dokumenter; du kan øjeblikkeligt finde, organisere og få adgang til et hvilket som helst indhold, ligesom du kan konstruere automatiserede arbejdsgange for at gøre vigtige virksomhedsprocesser strømlinede. Therefore™ er nem at anvende, hvilket betyder, at personalet kun har brug for ganske lidt oplæring, og anvendelsen resulterer i en meget mere effektiv måde at arbejde på.

Arkiverer alle informationstyper elektronisk.
Med Therefore™ er hverken format og kilde noget problem. Alt kan styres uden besvær.

Overholdelse af love og retningslinjer
For at hjælpe din virksomhed med at leve op til de retningslinjer, der gælder for dokumenter, anbringer Therefore™-serveren automatisk en digital signatur på alle dokumenter.

Velegnet til din virksomhed
Therefore™ er fuldstændigt skalerbar. Uden at der kræves nogen tilpasning eller programmering kan den typisk implementeres på en enkelt uge inklusive fuld oplæring. Administratorer kan få tildelt opgaven centralt at konfigurere og definere virksomhedsregler.

spacer
					image
Relevante downloads
Therefore™ Brochure
Relateret Information
Hvad er dokumenthåndtering?
Hvorfor skal du vælge Therefore™?
Therefore™-skalerbarhed
Therefore™-komponenter
Therefore™-funktioner
Therefore™-integration