Erhverv

Therefore™-komponenter

Therefore™ består af adskillige delprogrammer:

Therefore™ Navigator

Therefore™ Navigator giver dig mulighed for at søge efter, hente, gruppere og sortere dokumenter, der er gemt i programmet. Det håndterer også opgaver i forbindelse med arbejdsgangsprocesser. Navigator er startpunktet for brugere, der vil starte Therefore™ Viewer.

 


 

Dokumentvisning

Therefore™ Viewer viser, roterer, annoterer og udskriver dokumenter, der er blevet gemt på Therefore™. Derudover giver Viewer dig mulighed for at oprette nye versioner af et dokument, redigere et dokuments indeksfelter og se tidligere versioner. Dokumenter med tilknytning til programmer på din pc åbnes via dette program. Med Viewer kan du også se dokumenter i over 250 filformater, selvom det program, de blev oprettet i ikke er installeret på din pc. Så hvis du f.eks. modtager en AutoCAD-tegning, kan du åbne den, selvom du ikke har det program på din pc.


 

Dokumentfangst

Therefore™ Capture Client bruges til at scanne dokumenter og gemme dem på Therefore™. Capture Client bruges typisk sammen med en dokumentscanner, selvom programmet også kan bruges til at importere dokumenter fra en harddisk, eller til at klassificere og indeksere dokumenter, der allerede er blevet gemt på Therefore™.  Både stregkode- og OCR-genkendelse understøttes og kan bruges til at indeksere dokumenter og opdele batchopgaver.


 

Internetadgang

Therefore™ Web Access bruger en webbrowser (som regel Microsoft® Internet Explorer®) til at søge efter og vise dokumenter, der er gemt i Therefore™ Document Management System.

Muligheden for at scanne dokumenter ind i Therefore™, eller være del af en arbejdsgang via internettet, er praktisk i mindre filialer og også for medarbejdere med en hjemmearbejdsplads. Ved brug af brugernavn og adgangskode via en sikker forbindelse kan brugere drage fordel af funktionerne i Therefore™ hvor som helst, bare der er internetadgang. Therefore™-webklienten sørger for, at dette er muligt, uden at Therefore™-softwaren er installeret på den pc, der bruges. Samme brugervenlighed som Therefore™ Navigator og Viewer, så det er nemt at drage fordel af funktionerne når som helst og hvor som helst.  For at sikre dataenes sikkerhed på internettet understøtter Therefore™ Web-klienten sikker kommunikation ved at bruge SSL.


spacer
					image
Relevante downloads
Therefore™ Brochure
Related Information
Hvad er dokumenthåndtering?
Hvorfor skal du vælge Therefore™?
Therefore™-skalerbarhed
Therefore™-funktioner
Therefore™-integration
Therefore™ Home