Erhverv

Skil dig ud fra mængden

Skab professionelle salgstilbud, rapporter og meget mere

Nemt fra skrivebordet

Hurtig printudgivelse, PDF-oprettelse og faxforsendelse fra skrivebordet

Skab personligt tilpassede dokumenter på få minutter

Kombinér dokumenter i ét, redigér, omstrukturér og tilpas personligt

Ingen fejl, intet spild!

Effektiv forhåndsvisning sikrer det rigtige resultat første gang

iW Desktop

Canons unikke og nemme printudgivelsessoftware til intern brug

Canon iW Desktop

Canons unikke og nemme printudgivelsessoftware til intern brug.

Canon iW Desktop

Canons unikke og nemme printudgivelsessoftware til intern brug,
iW Desktop, er en unik løsning til dokumentudgivelse, der gør det nemt at skille sig ud fra mængden. Den giver dig mulighed for hurtig, nem og effektiv intern oprettelse af personligt tilpassede dokumenter med et professionelt udseende – på næsten ingen tid. Perfekt til alt lige fra salgstilbud og rapporter til informationspakker og materialer til distribution.

Ingen grund til at spilde tiden
Det tager tid at oprette dokumenter som salgsrapporter og tilbud, især når oplysningerne kommer fra forskellige kilder og i både digital og trykt form. Først skal indholdet hentes fra kilderne, struktureres og tilpasses, og herefter skal printerindstillingerne defineres – en besværlig og tidskrævende proces. Men med iW Desktop håndteres det hele uden problemer i få, enkle trin.

Ingen grund til at outsource
Nu er det nemt for alle på kontoret at oprette professionelle, efterbehandlede dokumenter. Canons iW Desktop lader dig gøre det på få sekunder, mens du sidder bekvemt ved skrivebordet, så du sparer omkostningerne, tiden og besværet ved outsourcing. Desuden printer du kun det, du har behov for, så der aldrig er ubrugte materialer - i modsætning når du bestiller fra en printleverandør og overvurderer det nødvendige antal print.

Produktvideo

Sørg for, at dine dokumenter altid skiller sig ud fra mængden.

Video

Hurtig printudgivelse

Træk-og-slip printudgivelse fra dit skrivebord
iW Desktops unikke værktøj til hurtig print, iR-ADVANCE, er placeret praktisk på skrivebordet på din pc, så du let kan fremstille efterbehandlede dokumenter i høj kvalitet med en nem træk-og-slip-bevægelse til dine personlige efterbehandlingsskabeloner.

Træk-og-slip PDF-oprettelse, faxforsendelse og forhåndsvisning af print
Du kan endda oprette PDF-filer og sende fax - alt sammen uden at åbne selve iW Desktop. Ved mere komplekse dokumenter eller efterbehandlinger kan du se en forhåndsvisning, inden du printer, for at sikre, at du får det rigtige resultat hver gang. Det er en unik og enkel løsning, der sparer tid og hjælper dig med at opnå det maksimale investeringsafkast på din iR-ADVANCE.

Microsoft Office-integration
Du har brugt tid på at oprette dine dokumenter i Microsoft Office - nu kan du få dem til at skille sig ud. Med iW Desktops Office-værktøjslinje kan du anvende dine egne efterbehandlingsskabeloner direkte fra Microsoft Word, PowerPoint eller Excel uden at skulle navigere gennem printerdriverindstillingerne.*
* Tilgængelig i november 2012 med iW Desktop v3.0.1 eller som en softwareopgradering via Canons supportwebsted

Løs dine daglige udfordringer med dokumentudgivelse

Effektiv printudgivelse

Indsaml og kombinér flere dokumenter til ét - på sekunder
Sammensætning af indhold fra flere kilder kan tage flere timer. Klipning og indsættelse af oplysninger samt reorganisering og strukturering af indholdet. Med iW Desktop kan det ikke blive nemmere. Du skal blot trække og slippe filerne, så klarer iW Desktop resten og kombinerer det hele i ét dokument, der kan redigeres. Selv dokumenter i papirform kan anvendes vha. funktionen Scan-to-My-PC eller Scan-to-Folder fra din imageRUNNER ADVANCE.

Redigér, forbered og tilpas dit dokument
Fleksible redigeringsværktøjer gør det muligt at flytte rundt på sider eller indhold samt at tilføje overskrifter, fodnoter og en indholdsfortegnelse. Med iW Desktops variable dataprint* kan du endda oprette personligt tilpassede versioner af dit dokument på et øjeblik. Du skal blot trække og slippe variable tekstfelter ind i dokumentet.
* Tilgængelig i november 2012 med iW Desktop v3.0.1 eller som en softwareopgradering via Canons supportwebsted

Professionelle resultater hver gang – forhåndsvisning af efterbehandling og print- eller PDF-udgivelse
Manuel hæftning, hulning eller foldning af dine dokumenter kan tage lang tid! iW Desktops effektive "WYSIWYG"-forhåndsvisning viser dig på forhånd resultatet af en række automatiske efterbehandlingsløsninger som f.eks. print af brochurer, hæftning, hulning og foldning, inden du printer - færre fejl, mindre spild og de ønskede resultater første gang. Du kan gemme printindstillingerne som en skabelon til næste gang. Krypterede eller komprimerede PDF-versioner kan også oprettes og deles.

Spar tid og besvær med effektiv dokumentoprettelse og -udgivelse

Nem PDF-annotation

Nem PDF-håndtering og -oprettelse
Alle kontorer håndterer PDF-dokumenter, men ikke alle kontoransatte kan håndtere, oprette eller redigere dem. Har du nogen sinde ønsket at trække en side ud fra et dokument eller tilføje en kommentar til et PDF-dokument? iW Desktop forbedrer dine digitale arbejdsgange og gør det nemmere for brugerne at håndtere PDF-dokumenter. Ud over muligheden for at oprette, komprimere eller kryptere PDF-filer kan du også slette specifikt sideindhold eller trække det ud for at oprette en ny fil.

Enkle digitale PDF-workflows til korrektur eller godkendelse
Mange arbejdsgange til korrekturlæsning er allerede PDF-baserede, men kræver dyr PDF-redigeringssoftware. Med iW Desktop kan du tilføje noter og markeringer i PDF-dokumenter med kommentarer samt fremhæve, overstrege og understrege tekst som en del af korrekturprocessen. Desuden kan du tilføje stempler for godkendelse (eller afvisning) samt digitale signaturer, før du videresender til en korrekturlæser via hot folders eller e-mail.

Enkle og hurtige digitale arbejdsgange

Videoer og downloads