eMaintenance

Ved at automatisere mange af de tidskrævende opgaver, der er nødvendige for at administrere dine Canon netværksenheder, giver eMaintenance dig mulighed for at fokusere på mere presserende opgaver.

  • Undgå administration i forbindelse med automatiserede måleraflæsninger

  • Spar tid med fjerndiagnosticering

  • Automatiser bestilling af forbrugsstoffer for at maksimere enhedens oppetid

  • Brug profiler for enhedsanvendelse til at påvirke implementering

  • Designet til Canons multifunktionelle enheder

Nu findes der en langt mere effektiv metode til at holde opsyn med dine Canon-enheder. eMaintenance automatiserer mange af de tidskrævende opgaver, der er nødvendige for at administrere netværksenheder. Det betyder, at du kan fokusere på mere presserende opgaver.   

Reducer administration uden anstrengelser

I stedet for at optage måleraflæsninger hver måned eller bruge estimeringer, der skal afstemmes senere i forløbet, så automatiserer eMaintenance hele processen for dig. eMaintenance overholder de strengeste sikkerhedsprotokoller og videregiver relevante oplysninger direkte til din serviceudbyder over internettet - helt uden administration.  

Opnå optimal oppetid for dine enheder 

eMaintenance bruger Canons fjernsupport til at holde et vågent øje med alle dine Canon-enheder med netværksadgang. Hvis der opstår en fejl, eller en enhed ikke lever op til fastsatte standarder, bliver din serviceudbyder automatisk informeret med det samme via e-mail. Dette sikrer hurtig respons - enten et opkald fra en produktekspert eller et besøg fra en tekniker - og maksimerer enhedens oppetid.  

Bliv bedre til tonerhåndtering 

eMaintenance vurderer automatisk, hvornår tonerniveauerne er lave og genbestiller direkte hos det relevante servicecenter. Dermed er det slut med frustrationer pga. manglende toner og overfyldte lagre.

Opbyg profiler for enhedsanvendelse 

eMaintenance giver et overblik over status, arbejdsbyrde og brugsmønster for hver enhed via en fjerncomputer. Praktiske oplysninger når du skal beslutte, hvor og hvordan du skal implementere enheder i en stor organisation.  

eMaintenance-softwaren er designet til Canons multifunktionelle produkter, men fungerer også sammen med udvalgte enheder, der ikke er fra Canon.  Kontakt din serviceudbyder for at få flere oplysninger.