Erhverv

uniFLOW

uniFLOW

uniFLOW, Canons integrerede løsning til print- og scanningshåndtering, kommer nu med en ekstra funktion, der giver medarbejdere på farten og gæster mulighed for at printe fra deres mobile enheder. Det gør uniFLOW endnu mere attraktiv for virksomheder, der er på udkig efter en fleksibel og skalerbar måde, hvorpå de kan håndtere print og scanning effektivt, sikkert og omkostningseffektivt. Få mere at vide om uniFLOW nedenfor.

 

Picture_cost_tracking

Omkostningskontrol – for bedre kontrol med printbudgetter

uniFLOW har et indbygget rapporteringssystem for alle dine print-, kopierings- og scanningsomkostninger. Så du kan se præcis, hvad du bruger, hvem der bruger, og hvordan du skal genindtjene udgifterne og styre økonomien.

Læs mere >


Picture_secure_printing Sikker print  – for sikker print af følsomme dokumenter

Med uniFLOW kan brugerne sende følsomme dokumenter til en hvilken som helst netværksprinter og først printe, når de er ved printeren. Så alle kan vælge, hvornår og hvor de vil printe, i sikker forvisning om, at deres dokumenter forbliver sikre.

Læs mere >


Picture_intelligent_routing Intelligent fordeling – for bedre printflow og omkostningsstyring

uniFLOW giver administratoren mulighed for at angive regler for, hvordan og hvor dokumenter skal printes. Derved undgår man store opgaver, der forårsager kø på desktop-printerne, og det sikrer økonomien via central styring af mængden af farveprint.

Læs mere >


Picture_advanced-scan

Avanceret scanning - gør fremstilling og distribution af information enkelt.

uniFLOW giver brugerne mulighed for hurtigt og nemt at scanne og komprimere dokumenter fra Canons multifunktionelle enheder direkte til e-mail eller filsystemer som f.eks. Microsoft SharePoint eller Canons Therefore. Brugertilpassede workflows, der følger brugerne, giver en ensartet brugeroplevelse.

Læs mere >


Picture_document_security

Dokumentsikkerhed – for bedre beskyttelse af virksomhedsoplysninger

Lækage af oplysninger er en meget alvorlig trussel i enhver organisation. Alle fortrolige data overvåges, og lækage af dyrebare oplysninger undgås.

Læs mere >


Picture_mobile_printing

Mobil print – til enhver printer fra enhver mobil enhed

uniFLOW giver din organisation mulighed for at printe via mobile enheder. Uanset om du sender dokumenter, der er gemt lokalt eller i cloud-baserede applikationer, kan du lade brugere eller gæster printe fra deres internetaktiverede mobile enheder uden at gå på kompromis med netværkssikkerheden.

Læs mere >


BERTL's_Best_2011_Logo
                                                                                                                                      
Læs mere >

spacer
					image