I.R.I.S.-løsninger

I.R.I.S.-løsninger

IRISPowerscan
IRISPowerscan™ er en skalerbar produktionsløsning, der er designet til hurtigt at forvandle papirbaserede dokumenter til værdifulde digitale aktiver. Dens effektive tekstgenkendelsesenhed understøtter over 137 sprog, hvilket er ideelt til multinationale organisationer, som arbejder med dokumenter på mange forskellige sprog.

Brugervenlige funktioner kombineres med en multi-stream arkitektur for scanning og elektronisk indsamling af alle typer dokumenter. De mange forskellige output-formater og alsidige dokumentoprettelsesværktøjer sørger for, at dokumenter kan oprettes, så de passer til specifikke virksomhedsbehov.

Med vores hjælp kan IRISPowerscan tilpasses individuelt på mange forskellige niveauer, så det matcher jeres specifikke scanningsworkflow. Vi tilbyder en række effektive integrationsmuligheder, herunder relaterede produktlinjer fra Canons udvalg af løsninger, samt eksisterende kundesystemer i Enterprise Content Management (ECM) og Enterprise Resource Planning (ERP).

IRISXtract
IRISXtract er en utrolig intelligent klassificeringsplatform, der identificerer dokumenter efter type/kategori for at tildele dokumentet og/eller indholdet til forskellige forretningsprocesser. Efter at dokumenterne er blevet tildelt, udtrækkes de nødvendige data for den respektive forretningsproces automatisk, og de indsamlede data sendes derefter videre for yderligere behandling i programmer som ERP, CRM, ECM, BPM, DBMS osv.

IRISXtract bruges til forskellige formål. Det er for eksempel: Indsamling af indkommende kreditorfakturaer, behandling af formularer i sundheds- og finanssektoren og klassificering af indkommende mail i digitale mailroom-løsninger.

IRISXtract integreres typisk i en proceskæde og fungerer som et mellemled mellem datakilder. Det smarte ved denne skalerbare platform ligger i muligheden for at indsamle både papir- og elektroniske dokumenter, som for eksempel e-mails, og at den er tilsluttet en billedbaseret og indholdsbaseret klassificeringsenhed, så den kan behandle både struktureret og ustruktureret indhold.

Med vores hjælp kan IRISXtract tilpasses 100 % til at håndtere selv de meste komplekse virksomhedsprocesser.